Secret Must logo

Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ – Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Σε εξαιρετικό κλίμα και με τις ευχές όλων για μια αθλητική, δημιουργική, νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/2 η κοπή της πίτας του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ , στο Flou Dabar στην Πλατεία της Άνοιξης.

 

Στην κοπή της Πίτας παρευρέθηκαν: Ο Βασίλης Κοκμοτός Αντιδήμαρχος παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ο Χαράλαμπος Πιπέρης Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Άνοιξης, ο Γιάννης Καλαφατέλης Πρόεδρος Δημοτικής Παράταξης Ενωτικής
Πρωτοβουλίας, ο Παναγιώτης Μπιτάκος Πρόεδρος Δημοτικής Παράταξης Νέα Πνοή και ο Πρόεδρος Α.Ο Άνοιξης Τάσος Αγγέλικας.

Μεγάλη τιμή και χαρά για τονΑ.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ ήταν και η παρουσία των Διεθνών αθλητών του Χάντμπολ Αλέξη Αλβανού, Λαμπρίνα Τσάκαλου, Χρήστου Κεδέρη αλλά και του Ομοσπονδιακού Προπονητή Παναγιώτη Ιατρίδη, οι οποίοι έκαναν και την βράβευση της ομάδας Παγκορασίδων Β για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ.

 


Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης, ήταν ο κορυφαίος Ομοσπονδιακός Προπονητής και προπονητής του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ Κώστας Κότσιρας, ο οποίος και βραβεύτηκε για την προσφορά του στον Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, από τον Πρόεδρο Α.Ο Άνοιξης Τάσο Αγγέλικα.

 

Την Πίτα της Νέας Χρονιάς έκοψε ο Βασίλης Κοκμοτός Αντιδήμαρχος παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και όλοι ευχήθηκαν τα καλύτερα στην Ομάδα του Χάντμπολ που πέτυχε το φλουρί. Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα και μοιράστηκαν αναμνηστικά σε όλους όσους έχουν βοηθήσει  τον Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ.

 

Δυστυχώς λόγω προβλήματος υγείας, ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης του ΑΟ Άνοιξης Μάριος Λουκάτος, δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση, αλλά ευχήθηκε μέσω του Προπονητή Κ. Κότσιρα, μια χρονιά με υγεία και πολλές διακρίσεις.

Να ευχηθούμε και εμείς με την σειρά μας υγεία ευτυχία και πολλές πολλές

διακρίσεις!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.