Secret Must logo

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 21η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 21η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου Με πλήρη επιτυχία και με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών, πραγματοποιήθηκε η 21η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Διονύσου τη  Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου  Κρυονερίου. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ».

Ο Δήμος Διονύσου στηρίζοντας ενέργειες και δράσεις που ενισχύουν την κοινωνική αλληλεγγύη και προβάλουν την ιδέα του κοινωνικού εθελοντισμού, καλεί ΟΛΟΥΣ τους δημότες και τους κατοίκους να δραστηριοποιηθούν ως εθελοντές αιμοδότες, προσφέροντας το σημαντικότερο δώρο ζωής στην Εθελοντική Αιμοδοσία.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 21η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου Ο Δήμος Διονύσου στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, λειτουργεί Δημοτική Τράπεζα Αίματος σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμιγκ» για την κάλυψη των αναγκών σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και δημοτών.

Για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος διοργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες, ενημερώνοντας και κινητοποιώντας παράλληλα την τοπική κοινωνία.

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 21η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος του Δήμου Διονύσου εφοδιάζονται με κάρτα Εθελοντή Αιμοδότη και με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει, σε περίπτωση ανάγκης, μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους οικείους του.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 21η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα εθελοντικής αιμοδοσίας Δήμου Διονύσου, στα τηλέφωνα: 213 213 9811, 213 203 0600, και για ηλεκτρονική επικοινωνία στο e-mail :aimodosiadd@gmail.com

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.