Secret Must logo

“Μπαρ σε καλό μας”…

 

Η Θεατρική Ομάδα τα “Κορίτσια με του Γλόμπους” παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά την ανατρεπτική κωμωδία του Ερνέστο Βουτσίνου.

 

Αθήνα, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 – Η Θεατρική Ομάδα “Τα Κορίτσια με του Γλόμπους” και το θέατρο ELIART από την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη και Κυριακή στις 21:00 παρουσιάζουν για δεύτερη συνεχή χρονιά την ανατρεπτική κωμωδία του Ερνέστο Βουτσίνου “Μπαρ σε καλό μας” για 24 μοναδικές παραστάσεις.

 

Πιο συγκεκριμένα η ιστορία μας διαδραματίζετε στο θρυλικό νυχτερινό κέντρο“Κατ σαρολάκι” του αποθανόντος θείου Αριστείδη το οποίο περνάει στα χέρια του βιοπαλαιστή ανιψιού του Δημήτρη(Δημήτρης Τσιλιφώνης). Ο Δημήτρης με την βοήθεια του κολλητού του και επαγγελματία άνεργου, Ερνέστο (Ερνέστο Βουτσίνος) και της αδερφής του τελευταίου Κατερίνας( Μαρία Αντωνίου) θα αναζητήσει την ιδέα εκείνη που θα φέρει το μαγαζί στην παλιά του αίγλη και τους ίδιους πιο κοντά στο Greek-American Dream που είναι η μεγάλη κονόμα.

 

Σημαντική αρωγός στην αναζήτηση του, η εκρηκτική σερβιτόρα Δήμητρα (Φανή Δαλεζίου), ψυχοκόρη (και όχι μόνο) του θείου Αριστείδη, η οποία διχάζεται ανάμεσα στο επαγγελματικό καθήκον προς το νέο της αφεντικό και το επίμονο φλερτ του συνεταίρου του.

Οι νικητές του 2nd Athens Bar Theatre Festival ανεβαίνουν ξανά στην σκηνή του Θεάτρου Eliart με μοναδικό τους στόχο να κάνουν το κοινό θαμώνες του δικού τους «Μπαρ» και να μην το αφήσουν ούτε λεπτό να σταματήσει να γελά. Μια συγκινητική, ανθρώπινη, οικογενειακή ιστορία με αντιμνημονιακές διαστάσεις.

Για εικοσιτέσσερις παραστάσεις, στο θέατρο Ελιαρτ. – Έναρξη: Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 21.00μ.μ.

 

Διάρκεια Παράστασης: 120 λεπτά – Είδος: Κωμωδία

Τιμή Εισιτηρίου: 10 €

Άνεργοι/Φοιτητικό/Πολύτεκνοι/Συνταξιούχοι/Ατέλειες: 5 €

ELIART1

Συντελεστές:

Κείμενο, Σκηνοθεσία, Μουσική, Τραγούδια, Ερμηνεία: Ερνέστο Βουτσίνος

Παίζουν: Μαρία Αντωνίου, Ερνέστο Βουτσίνος, Φανή Δαλεζίου, Δημήτρης Τσιλιφώνης

ELIART2Σύνθεση Τραγουδιού – Φωνή Αφηγητή: Βύρωνας Τσουράπης

Κοστούμια: Βεστιάριο “Μαγέψτε”

 

 

 

Από Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη & Κυριακή στις 21:0

Στο Θέατρο «Ελιαρτ», Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός – Μετρό: Κεραμεικός

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3477677 & 698627963

ELIART5

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.