Secret Must logo

Πήρε αυτό που του άξιζε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση απέναντι στη Μίλαν.  Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν νίκη με δύο γκολ διαφορά και έδειξαν μέσα στο γήπεδο ότι μπορούσαν να τα καταφέρουν.
Ακόμα και με το γκολ που πέτυχε ο Ζαπάτα κανείς δεν αποθαρρύνθηκε. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Ολυμπιακό να παίρνει αυτό που του άξιζε στη διοργάνωση. Δηλαδή την πρόκριση, μετά την νίκη με 3-1 επί των Ιταλών.
Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, αν εξαιρέσει κανείς ένα καταστροφικό δεκάλεπτο με τη Μίλαν στο Σαν Σίρο, έδειξαν σε όλους τους αγώνες ότι διαθέτουν μια πολύ καλή ομάδα που δικαιούτο να περάσει.
Μάλιστα, αν βάλει κανείς στη ζυγαριά ότι ως φαβορί ομίλου κληρώθηκε με μία ιταλική και μια ισπανική ομάδα, όλοι μπορούν να καταλάβουν το μέγεθος της επιτυχίας. Μια επιτυχία που γιορτάστηκε δεόντως τόσο από τους παίκτες, όσο και από τον κόσμο που μπήκε στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα.
Η επόμενη ημέρα βρίσκει τον Ολυμπιακό με την ψυχολογία στα ύψη και καλείται να κρατήσει αυτή την εικόνα και στο πρωτάθλημα. Άλλωστε η εικόνα που παρουσιάζουν οι «ερυθρόλευκοι» στο πρωτάθλημα, είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από αυτή στο Europa League.
Οι Πειραιώτες στα δύο τελευταία παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς θα επιδιώξουν να πετύχουν ισάριθμες νίκες απέναντι σε Λαμία και Λάρισα (σ.σ. εντός έδρας).
Εν κατακλείδι αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα τον Μαρτίνς είναι η εικόνα του Ολυμπιακού. Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η ομάδα του δείχνει ότι «πετάει», αλλά στο πρωτάθλημα δεν βγάζει το ίδιο πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Οσον αφορά στην κλήρωση στους «32» του Europa League θα φέρει στον Ολυμπιακό ένα… μεγαθήριο. Η πιο βατή κλήρωση, θεωρείται με αντίπαλο μία εκ των Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ντιναμό Κιέβου, Γκενκ και Σάλτσμπουργκ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ν΄ αποφύγουν τα «μεγαθήρια» όπως η Αρσεναλ, η Νάπολι, η Τσέλσι, η Ιντερ και η Σεβίλη.

Από εκεί και πέρα μπορεί να βρει στο δρόμο του και… «ελληνικές» ομάδες. Δηλαδή συλλόγους που αγωνίστηκαν εφέτος με ομάδες μας. Η πιο… ενδιαφέρουσα κλήρωση θα ήταν αυτή της Μπενφίκα, καθώς έχει αγωνιστεί με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.