Secret Must logo

Παγκρήτιος Ένωσις – Sold Out για σκοπό ιερό

Παγκρήτιος Ένωσις - Sold Out για σκοπό ιερόΜε απόλυτη επιτυχία και ένα τεράστιο χειροκρότημα έκλεισε η αυλαία για τη συναυλία Αρκάδι 150 Χρόνια από το Ολοκαύτωμα που διοργάνωσε η Παγκρήτιος Ένωσις τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στο θέατρο Παλλάς.

Η ορχήστρα Simfonietta Αθηνών, οι ερμηνευτές Σωτήρης Δογάνης και Ρωμανός Σκουμπουρδής, η Μικτή Χορωδία Συλλόγου Υπαλλήλων της Τραπέζης της Ελλάδος σε διδασκαλία Κώστα Ευαγγελάτου και ο Γιώργος Παρτσαλάκης, υπό τη Μουσική Διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη συνεπήραν το κοινό εκτελώντας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το συμφωνικό έργο Σπονδή στο Μεγαλώνυμο Αρκάδι, του συνθέτη Μπάμπη Πραματευτάκη, σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση.

Παγκρήτιος Ένωσις - Sold Out για σκοπό ιερόΣτο δεύτερο μέρος, ο Βασίλης Σκουλάς και ο Αντώνης Μαρτσάκης με τα συγκροτήματά τους μας ταξίδεψαν στα μουσικά μονοπάτια τους, ενώ ο Γιώργος Πετράκης με τους Κρήτες του ταρακούνησαν για τα καλά τη σκηνή του θεάτρου. Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό υπερθέμα που καθήλωσε το κοινό και εντυπωσίασε το σύνολο των παρευρισκομένων.

Το παρόν έδωσε και η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία της Παγκρητίου Ενώσεως με επικεφαλής τον Μαέστρο και Σολίστα της Σωτήρη Δογάνη, στην ερμηνεία του ηρωικού τραγουδιού Αρκάδι 1866, του κρητικού μουσουργού Κώστα Μουντάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιος, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κα Μαίρη Λιονή, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης, η πρώην Υπουργός κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο πρώην Υπουργός και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζιδάκης, ο βουλευτής κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, ο Παγκρήτιος Ένωσις - Sold Out για σκοπό ιερόΠανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης  Πατέρας Θεολόγος εκπρόσωπος του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου, ο πρώην βουλευτής και εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Δήμαρχος Αμαρουσίου  Γιώργος Πατούλης, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Εκπρόσωπος του Δημάρχου Αθηναίων κα Εύα Κοντοσταθάκη, ο πρώην Υπουργός κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο Υποναύαρχος κ. Μανωλιουδάκης εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ, ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρών κ. Γιώργος Κουτουλάκης, ο Δήμαρχος Δάφνης κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης καθώς και ένας μεγάλος αριθμός εκπροσώπων της επιχειρηματικής και καλλιτεχνικής σκηνής της χώρας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Εκδηλώσεων για τα 150 χρόνια του Ολοκαυτώματος της Περιφέρειας Κρήτης.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.