Secret Must logo

Στις 7.30μμ ο κυβερνητικός ανασχηματισμός

Στις 7.30μμ ο κυβερνητικός ανασχηματισμόςΣτις 7.30μμ, τελικώς, θα ανακοινωθεί – πλην απροόπτου – ο κυβερνητικός ανασχηματισμός.

Αν και αρχικώς είχε αποφασισθεί η αναβολή του για τη Δευτέρα, λόγω της έκτακτης κατάστασης με τις πυρκαγιές, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να τον ολοκληρώσει σήμερα, καθώς πρέπει να προωθηθούν νομοσχέδια.

Ηδη έχει ενημερωθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ τώρα γίνεται έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου με τη συμμετοχή και του Πάνου Καμένου.

Στην κυβέρνηση προβληματίζονται σοβαρά για τα ταυτόχρονα μέτωπα σε διάφορες περιοχές, καθώς πληθαίνουν οι ενδείξεις και οι καταγγελίες για εμπρησμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του altsantiri.gr τη θέση του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, αναμένεται να αναλάβει ο Πάνος Σκουρλέτης.

Στη θέση του Πάνου Σκουρλέτη μετακινείται ο Γ.Κατρούγκαλος.

Για τη θέση του Αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρη Στρατούλη, ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στον Αλέξη Μητρόπουλο. Εαν αρνηθεί ο κ.Μητρόπουλος, ενδέχεται να παέι στη θέση του ο Σάββας Ρομπόλης.

Πρόταση έγινε επίσης και στον βουλευτή Γ.Βαρεμένο για τη θέση του αναπληρωτή υπουργού “Αμυνας Κ. Ήσυχου.

Νέα κυβερνητική εκπρόσωπος αναλαμβάνει η Όλγα Γεροβασίλη, ενώ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα αναλάβει καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου μαζί με τον Ν. Φίλη.

Για τη θέση της Νάντιας Βαλαβάνη, προορίζεται πρόσωπο το οποίο γνωρίζει άριστα τα φορολογικά ζητήματα.

 

 

πηγη: ΑΠΕ

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.