Secret Must logo

Στριφτός κότσος για μακριά μαλλιά

Στριφτός κότσος για μακριά μαλλιάΠΩΣ ΝΑ επιτύχετε την ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΒΗΜΑ 1

Λούστε τα μαλλιά σας και βάλτε conditioner.

ΒΗΜΑ 2

Τυλίξτε τα μαλλιά με μια πετσέτα και αφήστε τα μέχρι να είναι νωπά. Σκουπίστε απαλά τα μαλλιά με την πετσέτα, για να αποφύγετε τη φθορά και τη δημιουργία ψαλίδας.

ΒΗΜΑ 3

Τοποθετήστε κρέμα κατά του φριζαρίσματος στο 1/4 της παλάμης σας. Τρίψτε τις παλάμες σας και απλώστε το προϊόν στα μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες, φροντίζοντας να κατανεμηθεί ομοιόμορφα.

ΒΗΜΑ 4

Στεγνώστε καλά τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας μια βούρτσα με αραιά δόντια. Μόλις στεγνώσουν, χρησιμοποιήστε τη βούρτσα για να μαζέψετε τα μαλλιά σε χαμηλή αλογοουρά περίπου 5-13 εκ. πάνω από τη βάση του αυχένα. Πριν δέσετε την αλογοουρά, χρησιμοποιήστε τη βούρτσα για να στρώσετε τα μαλλιά στο κέντρο του κεφαλιού και, στη συνέχεια, στις πλαϊνές πλευρές. Όταν το μπροστινό τμήμα των μαλλιών είναι εντελώς λείο, δέστε την αλογοουρά με ένα λαστιχάκι.

ΒΗΜΑ 5

Δημιουργήστε έναν κόμπο με την αλογοουρά, αφήνοντας τις άκρες ελεύθερες. Στερεώστε τον κόμπο χρησιμοποιώντας 3-5 φουρκέτες, τις οποίες θα τοποθετήσετε γύρω από τον κόμπο, με τις άκρες τους στραμμένες προς την εσωτερική πλευρά. Τοποθετήστε την πρώτη φουρκέτα στο κέντρο του κόμπου, ο οποίος καλύπτει το λαστιχάκι.

ΒΗΜΑ 6

Τοποθετήστε μια πολύ μικρή ποσότητα κρέμας κατά του φριζαρίσματος στην παλάμη σας. Τρίψτε τις παλάμες σας και απλώστε το προϊόν στις άκρες του κόμπου. Βουρτσίστε ελαφριά τις άκρες των μαλλιών, φροντίζοντας να είναι στραμμένες προς τα κάτω.

ΒΗΜΑ 7

Για να ολοκληρώσετε αυτό το χτένισμα, ψεκάστε τα μαλλιά σας με spray για πολύ δυνατό κράτημα. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε ένα spray για περισσότερη λάμψη, εάν θέλετε.

Στριφτός κότσος για μακριά μαλλιά

 

οι οδηγίες είναι απο την pantene pro-v

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.