Secret Must logo

Τι ανακοίνωσε ότι θα κάνει η Google για το 2018;

Τι ανακοίνωσε ότι θα κάνει η Google για το 2018;Η Google ανακοίνωσε ότι από το 2018 θα σταματήσει τις non-skippable διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων που εμφανίζονται συνήθως πριν από ένα YouTube video. Εκπρόσωπος της Google δήλωσε πως η εταιρεία θα επικεντρωθεί σε διαφημιστικά φορμάτ που είναι πιο ελκυστικά τόσο για τους διαφημιστές όσο για τους θεατές.

«We’re committed to providing a better ads experience for users online. As part of that, we’ve decided to stop supporting 30-second unskippable ads as of 2018 and focus instead on formats that work well for both users and advertisers, ήταν η επίσημη δήλωση της Google.

Ειδικά για όσους δεν χρησιμοποιούν κάποιο ad blocker, η κίνηση της Google είναι σίγουρα θετική είδηση. Όμως, εκτός του ότι θα τεθεί σε εφαρμογή από του χρόνου, να σημειωθεί ότι οι unskippable διαφημίσεις 15 και 20 δευτερολέπτων, θα παραμείνουν.

Η Google μέσα στο επόμενο διάστημα θα προσπαθήσει να κάνει την πλατφόρμα της πιο ανταγωνιστική, μιας και το Facebook έχει αποδειχτεί ισχυρός αντίπαλος.

 

Πηγή:techblog.gr

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.