Secret Must logo

Χημικοί Αεροψεκασμοί – Chemtrails

Χημικοί αεροψεκασμοί ή chemtrails

αεροψεκασμοί - Chemtrails

Μία από τις μεγαλύτερες θεωρίες, είναι οι «αεροψεκασμοί». Συνήθως οι θεωρίες αυτές διχάζουν τον κόσμο. Σκοπός του άρθρου δεν είναι να διχάσει ή να τρομάξει, αλλά να προβληματίσει.

Τί είναι οι αεροψεκασμοί;

Με τον όρο «αεροψεκασμοί« αναφέρουμε οποιονδήποτε ψεκασμό διά αέρος. Αεροψεκασμοί γίνονται για διάφορους λόγους, όπως για κουνούπια, για παράσιτα ώστε να προστατέψουμε την αγροτική σοδειά, και γενικότερα για την πρόληψη επιβλαβών παρασίτων και εξάπλωση επιδημιών.

Είναι λοιπόν επικίνδυνοι για την υγεία μας;

Εκ πρώτης όψεως θα λέγαμε όχι με εξαίρεση φυσικά τα επικίνδυνα φυτοφάρμακα, τα οποία θα μπορούσαν να μειωθούν αντικαθιστώντας τα με φυσικό τρόπο. Η φύση η ίδια έχει φροντίσει από μόνη της για αυτό. Στο ζωικό βασίλειο πάντα θα υπάρχει ο κυνηγός  και ο κυνηγημένος.  Ένα καλό παράδειγμα είναι η κοινή πασχαλίτσα που κυνηγάει και τρώει πολύ αποτελεσματικά τα παράσιτα, όπως την μελίγκρα κλπ. Η αξία της αναγνωρίστηκε τα τελευταία χρόνια και υπάρχουνε εταιρίες που εκτρέφουν πασχαλίτσες των οποίων η τιμή δεν είναι διόλου χαμηλή! Αντίθετα τα φάρμακα και τα χημικά πέρα ότι βλάπτουν τον υδροφόρο ορίζοντα, το οικοσύστημα και τον άνθρωπο, σκοτώνουν μαζί με τα παράσιτα και τα «χρήσιμα» έντομα. Οι μέλισσες είναι τα πιο σημαντικά έντομα στη φύση! Χωρίς αυτές θα σταμάταγε η καρποφορία και η αναπαραγωγή φυσικά των φυτών και δέντρων! Το θέμα του άρθρου όμως είναι για τους χημικούς αεροψεκασμούς και συγκεκριμένα για αυτούς που δεν έχουν σχέση με τις καλλιέργειες.

 Τί είναι οι χημικοί αεροψεκασμοί ή chemtrails και ποιά η διαφορά με τα contrails;

Το φαινόμενο των χημικών αεροψεκασμών ή αλλιώς chemtrails, έχει παρατηρηθεί στους ουρανούς από επιστήμονες, ερευνητές, αλλά και πολίτες. Πρόκειται για μεγάλου μήκους, πυκνές – λευκές συνήθως – νεφελώδεις γραμμές, όπου ξαφνικά παρατηρούνται στον ουρανό μιας περιοχής σε γεωμετρικούς παράλληλους σχηματισμούς όπως χιαστί, παράλληλοι, τριγωνικοί, κυκλικοί, αλλά και σε μορφή ορθογωνίων παραλληλογράμμων.

Παρακάτω θα εξετάσουμε τον σκοπό των chemtrails και την αρχική ιδέα εφαρμογής τους.chemtrails_sky Επίσης τις επιπτώσεις που έχουνε στο περιβάλλον και στον άνθρωπο και κάποιες ασθένειες που προκαλούν. Θα αναφέρουμε τις χημικές ουσίες που περιέχουν τα αέρια των αεροψεκασμών. Θα δούμε πώς μπορεί να σχετίζεται με το σύστημα H.A.A.R.P. και θα εξηγήσουμε τις διάφορες περιβαλλοντολογικές αλλαγές.

Υπάρχει χρόνια διαμάχη για το αν είναι φυσικές ή τεχνητές οι «ουρές» που αφήνουν τα αεροσκάφη. Πολλοί λένε πως αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από τα καυσαέρια των αεροπλάνων ή οι υδρατμοί από τη διαφορά της θερμοκρασίας στο ύψος αυτό. Αν είναι απλό νεράκι διασπάτε γρήγορα και δεν μένει στην ατμόσφαιρα για ώρες. Εξάλλου υπάρχουν φωτογραφίες που συγκρίνουν αέρια από chemtrails και από συνηθισμένα καυσαέρια από επιβατικά.

Τα chemtrails φαίνεται να είναι πρόγραμμα που οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ κατασκεύασαν για «περιβαλλοντικούς» λόγους όπως είπαν. Τώρα γνωρίζουμε ότι είναι ένα πρόγραμμα που προκαλεί παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό και καταστρέφει το περιβάλλον. Ακόμα και να ξεκίνησε για να σώσει τον πλανήτη, στην πραγματικότητα τον καταστρέφει. Ουσιαστικά τα νέφη που δημιουργούνται, μπορεί να εμποδίζουν τις ακτίνες του ήλιου να περάσουν, αλλά δημιουργούν εξίσου άλλα προβλήματα όπως:

 1. Σκοτεινιάζει το μέρος που ψεκάζεται.
 2. Η υπερθέρμανση συνεχίζει να υπάρχει.
 3. Δεν μειώνεται η εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα.

Τί είναι τα contrails;

Τα contrails συγχέονται συχνά με τα chemtrails. Τα contrails δεν είναι τίποτε άλλο από το λευκό νέφος που αφήνουν τα καυσαέρια των αεριωθούμενων αεροπλάνων. Σε μεγάλο ύψος λόγο της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας -50~-70 και χαμηλής ατμοσφαιρικής πίεσης, παράγουν υδρατμούς γύρω τους. Οι υδρατμοί αυτοί παγώνουν αμέσως και είναι εμφανείς και από το έδαφος. Διαλύονται αμέσως μετά, παραμένοντας μόνο για μερικά λεπτά.

Τι είναι τα chemtrails;

Τα Chemtrails ή αλλιώς χημικές ουρές είναι αγγλική λέξη που παράγεται από τα συνθετικά Chemical Trails. Η σύσταση τους κατά κύριο λόγο είναι μικροσωματίδια αλουμινίου και αλάτων βαρίου. Τα αεροπλάνα που τα ψεκάζουν είναι συνήθως λευκά, χωρίς διακριτικά και πετούν σε μεγάλο ύψος. Δεν διαλύονται όπως οι κλασικές γραμμές συμπύκνωσης υδρατμών από τα καυσαέρια των αεριωθούμενων αεροπλάνων (contrails) μετά από λίγο, αλλά απλώνονται σχηματίζοντας επίπεδα τεχνητά νέφη που μπορεί να καλύπτουν ολόκληρο τον ουρανό μίας περιοχής, ακόμη και σε περιοχές που δεν ανήκουν rainbow_diffractionστους «κλασικούς» διαδρόμους εναέριας κυκλοφορίας. Σύνηθες φαινόμενο είναι η εμφάνιση στον ουρανό κλασικών μοτίβων από σχέδια πολλών παραλλήλων σχηματισμών, χιαστί ή κυκλικών, από λευκές χημικές ουρές πολλών χιλιομέτρων. Τα νέφη αυτά επηρεάζουν ή και μεταβάλλουν τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή. Συνήθως προκαλούν φαινόμενα όπως «ουράνια τόξα» (chembows) ή περίεργους δακτυλίους γύρω από το φεγγάρι ή τον ήλιο, λόγο της αντανάκλασης του φωτός πάνω στα αιωρούμενα μεταλλικά σωματίδια. Επίσης τα συναντούμε στον ουρανό διακεκομμένα πολλές φορές, ελέγχουν δηλαδή την εκτόξευση τους ανά πάσα στιγμή.

Για ποιούς λόγους γίνεται όλο αυτό;

Τι μας λένε

Στην αρχή κανείς δεν παραδεχόταν τίποτα και όλα ήταν μια δήθεν συνωμοσία. Αργότερα το παρουσιάσανε ότι είναι πρόγραμμα για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Λένε ότι ψεκάζουν μικρό-σωματίδια αλουμινίου για να δημιουργήσουν προστατευτικό στρώμα στην στρατόσφαιρα που θα αντανακλά τις ακτίνες του ηλίου. Επίσης άλλη μια εξήγηση που δίνουν είναι για μαζικό «εμβολιασμό» ενάντια μια επιδημίας από ιό ή από έντομα (πχ. κουνούπια).

Κλιματική τροποποίηση και η πατέντα Welsbach

Όλα δείχνουν ότι η επιχείρηση chemtrails, ακολουθεί την πατέντα Welsbach του Edward Teller, η οποία παρουσιάστηκε και στο IPCC (Διακυβερνητικό Πάνελ Κλιματικών Αλλαγών) ως μέθοδος της Γεωμηχανικής, με σκοπό τη δημιουργία πλανητικής ηλιακής ασπίδας, Shield, ώστε να μειωθεί η ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας που εισέρχεται στη Γη.

 

Τι δε μας λένε

Ακούγονται πολλά για τους πραγματικούς λόγους τους οποίους γίνεται αυτό.

 • Μία περίπτωση είναι να περιέχει είδη ψυχοφαρμάκων για την καταστολή και την χαλιναγώγηση του πλήθους δίχως εξεγέρσεις και ξεσηκωμούς.
 • Αντίστοιχα λένε και για ύπαρξη ιού με αντίστοιχες συνέπειες καταστολή και αδύναμο ανοσοποιητικό.
 • Άλλο που λέγεται είναι ότι πειραματίζονται πάνω σε πληθυσμούς-πειραματόζωα δίχως να το αναφέρουν για να μελετηθούν σε περίπτωση βιολογικού πολέμου.
 • Επίσης λέγεται ότι τα νέα μεταλλαγμένα φυτά που δημιουργούνται θα είναι ανθεκτικά στις ασθένειες που πολλοί λένε ότι προκαλούνται από τον αεροψεκασμό. Αυτό μπορεί να σε βάλει σε πολλές σκέψεις.
 • Μια πολύ ενδιαφέρουσα  επίσης προσέγγιση είναι ότι, ψεκάζουν οξείδια και ενώσεις του αλουμινίου και του βαρίου σε μικρές ίνες, καθώς και άλλων μετάλλων, αλλάζοντας το πάνω μέρος της τροπόσφαιρας και κάνοντάς το κατάλληλο για την ευκολότερη διάδοση του ηλεκτρισμού και ιονισμού, καταλληλότερο δηλαδή να δεχθεί τα «κύματα» που μπορεί να στείλει το δίκτυο H.A.A.R.P. (Θα μιλήσουμε σε άλλο άρθρο για αυτό). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τον έλεγχο του καιρού και ίσως ακόμα και του πληθυσμού για πολεμικούς σκοπούς. Από στοιχεία που έχουν διαρρεύσει και έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα έντυπα στις Η.Π.Α. φαίνεται ότι η αμερικανική πολεμική αεροπορία έχει αναμειχθεί σε μεγάλο βαθμό στις τεχνικές ελέγχου του κλίματος. Η πρόθεση αυτή των Η.Π.Α. δεν είναι καινούργια. Πρώτη εισήγηση έγινε το 1977 από τον Έντουαρντ Τέλερ, «πατέρα» της βόμβας υδρογόνου, καθώς και της αντιπυραυλικής ασπίδας των Η.Π.Α. Τον Τέλερ τον είχε σε ιδιαίτερη υπόληψη ο Ρόναλντ Ρέιγκαν.
 • Ο έλεγχος των φυσικών φαινομένων (π.χ. ανεμοστρόβιλοι, σεισμοί, πλημμύρες, κ.α.) σε συνδυασμό με το πρόγραμμα H.A.A.R.P.
 • Οι αεροψεκασμοί γίνονται με ιπτάμενα τάνκερ ή μέσω των καυσίμων των αεροπλάνων. Σύμφωνα με πληροφορίες το καύσιμο JP 8 περιέχει τα παραπάνω οξείδια, τα οποία δεν καίγονται και διαρρέουν στην ατμόσφαιρα μέσω των καυσαερίων από τις εξατμίσεις των αεροπλάνων.

 

Από τα παραπάνω επισήμως τίποτα δεν έχει γίνει αποδεκτό.

YouTube:  ολόκληρα ντοκιμαντέρ

Χημικοί Αεροψεκασμοί Όλη η Αλήθεια (ελληνικοί υπότιτλοι)

 

 

 

Το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ.

 

Επιπτώσεις στο περιβάλλον και στον άνθρωπο

Επιπτώσεις στο περιβάλλον

Τα αεροπλάνα πετάνε σε καθημερινή βάση, καίγοντας τεράστιες ποσότητες καύσιμων. Οι ρύποι που αφήνουν όπως είναι λογικό είναι τεράστιοι, για αυτόν το λόγο βγήκε η συνθήκη του ’99. Η συνθήκη αυτή σχετίζετε με τις εκπομπές καυσαερίων από την Διεθνή Υπηρεσία Αερομεταφορών (IATA). Βγάζουμε το συμπέρασμα ότι δεν μοιάζει να συμβιβάζεται κανείς όμως με αυτούς τους περιορισμούς. Προσθέτει στην ατμόσφαιρα  μαζί με τα επικίνδυνα σωματίδια, επιπλέον έναν τεράστιο όγκο καυσαερίων σε καθημερινή βάση. Υπολογίζεται για τους αεροψεκασμούς, πως χρησιμοποιούνται τουλάχιστον 1000 air tankers σε καθημερινή βάση. Κάθε ένα από αυτά χρειάζεται από 3000 έως 5000 λίτρα καυσίμου ανά ώρα, για 3 ώρες πτήσης καταναλώνουν τουλάχιστον 10.000.000 λίτρα. Οι εκπομπές καυσαερίων όλων αυτών των αεριωθουμένων αποτελούν μία μεγάλη πρόσθετη επιβάρυνση και όχι «λύση» του Φαινόμενου του Θερμοκηπίου. Σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί τόσα έξτρα έξοδα και να επιβαρύνεις επιπλέον το περιβάλλον. Αλήθεια, κοστίζει πιο φτηνά μια τόσο μεγάλη επιχείρηση από το να μείωναν τους ρύπους χρησιμοποιώντας οικολογικούς τρόπους; Γεωθερμία, φωτοβολταϊκά, … έχουν εξελιχτεί πολύ και έχει πέσει και το κόστος κατασκευής τους και έχει μεγαλώσει πολύ η απόδοση τους. Αλήθεια πόσα χρόνια πάνε που ανακαλύφθηκε η υδρογονοκίνηση, η ηλεκτροκίνηση, κλπ. Πόσο θα συνεχίζουμε να καίμε ορυκτά καύσιμα που καταστρέφουν το περιβάλλον; Πολύ απλά άμα δεν τελειώσει ο ορυκτός πλούτος δεν θα σταματήσουμε, γιατί οι μεγάλες εταιρίες καύσιμων θα χάνανε από όλο αυτό τεράστια κέρδη.

Έχει αναφερθεί το σύστημα H.A.A.R.P. σε πιθανές στρατιωτικές εμπλοκές με τη Βόρεια Κορέα ή το Ιράν.
Ελλάδα και Κύπρος, υπέγραψαν στο συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών για την βιοποικιλότητα στην Ιαπωνία το 2010 ανάμεσα σε 130 χώρες, αναστολή (για πέντε χρόνια, μέχρι το 2015 δηλαδή) των πειραμάτων για τη μεταβολή του κλίματος που σημαίνει ότι η γεωμηχανική είναι επίσημα αναγνωρισμένη! Τώρα κυβέρνηση και μετεωρολόγοι «σφυρίζουν αδιάφορα» όταν μιλάμε για τροποποίηση του καιρού.
Βέβαια αν όλα αυτά που βλέπουμε γίνονται την περίοδο της αναστολής, μπορούμε να φανταστούμε τι έχει να γίνει μετά!

Φυσικά όλα αυτά τα πειράματα είναι εξαιρετικά δύσκολα λόγω του ότι το «εργαστήριο» είναι η ατμόσφαιρα και τα ποσά της ενέργειας που απαιτούνται είναι απίστευτα μεγάλα. Αρκεί να σκεφθούμε ότι για το σχηματισμό μιας καταιγίδας πάνω από μια περιοχή 10kmX10km απαιτείται ενέργεια διαφόρων μορφών γύρω στα 1027 erg ενώ η ατομική βόμβα που ρίχτηκε στη Χιροσίμα ήταν της τάξης των 1021  erg

Πια προστασία λοιπόν όταν αντί να σταματήσουμε τη εκπομπή καυσαερίων που είναι η ρίζα του προβλήματος, διαλέγουμε τον δρόμο του να ψεκάζουμε την ατμόσφαιρα μας, με ότι συνέπειες έχει αυτό, επιβαρύνοντας το περιβάλλον και που στοιχίζει τόσα πολλά χρήματα!

Επιπτώσεις στον άνθρωπο

Συνεχίζοντας τα παράδοξα, να αναφέρουμε ότι ακόμα και από μόνο του το αλουμίνιο σε μεγάλες δόσεις στο αίμα γίνετε τοξικό! Και δυστυχώς έχει γίνει ήδη! Έγκυρες πήγες αναφέρουν ότι τα παιδιά που γεννιούνται έχουν υψηλές ποσότητες αλουμινίου στο αίμα τους. Το νερό σε πολλές περιοχές έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αλουμίνιο. Αφού λοιπόν ψεκάζονται τα πάντα λογικό είναι να μολύνει τον υδροφόρο ορίζοντα και έπειτα όλη την τροφική αλυσίδα.

Γιατροί και επιστήμονες αναφέρουν ρητά ότι το αλουμίνιο και το βάριο είναι επικίνδυνα τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό και συνδέονται με την εμφάνιση καρκίνου. Τοξικά και καρκινογόνα καθώς είναι αυτά μεταλλικά σωματίδια, περνούν δια μέσου της αναπνευστικής οδού στον ανθρώπινο οργανισμό, προσβάλλοντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Το βάριο δεν αποβάλλεται, αλλά αντίθετα συγκεντρώνεται στον οργανισμό, συνήθως στις αρθρώσεις και τους μύες και σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει ακόμη και το θάνατο. Το αλουμίνιο σύμφωνα με τις τελευταίες ιατρικές έρευνες, συνδέεται με την νόσο Αλτσχάϊμερ. Εικάζεται πως η ραγδαία άνοδος της νόσου Αλτσχάϊμερ, έχει συνδεθεί άμεσα με της παγκόσμιας εμβέλειας επιχειρήσεις αεροψεκασμών. Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο σε ευρεία χρήση, που γίνεται ακόμη και στα μαγειρικά σκεύη κυρίως τα παλιά, όταν υπερβαίνει το φυσιολογικό του επίπεδο στο αίμα, γίνεται τοξικό, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στο ανθρώπινο σώμα και στα ζώα. Οι ασθένειες που προκαλούνται από την τοξικότητα του αλουμινίου, μπορεί να οδηγήσουν σε άνοια και απώλεια μνήμης, αποπροσανατολισμό και διανοητική σύγχυση, ενώ έχει επιπτώσεις και στην εντερική δραστηριότητα. Επίσης σχετίζεται με το φούσκωμα, την ξηροδερμία, τους κολικούς, πόνους στα οστά,  έντονους πονοκεφάλους και πρόωρη οστεοπόρωση. Τα υψηλά επίπεδα αλουμινίου στο αίμα, σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την αύξηση της ασθένειας του Αλτσχάιμερ, την αναιμία, τον υποπαραθυρεοδισμό, τη νεφρική ανεπάρκεια, τη πορφυρία, την αιμόλυση, τις νευρομυικές διαταραχές, την ασθένεια Πάρκινσον, τα έλκη, τις πολφικές κοιλότητες στα δόντια. Από την άλλη, οι ίνες πολυμερών υλικών που ψεκάζονται, λειτουργούν σαν ένας τεράστιος ιστός, ώστε να συγκρατούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τα μεταλλικά σωματίδια στον ουρανό. Οι ίνες αυτές συμπαρασύρουν κατά την πτώση τους μαζί με τα μικροσωματίδια μετάλλων και οτιδήποτε βρίσκεται στην εμβέλεια τους, μικροοργανισμούς που ζουν στη Στρατόσφαιρα. Ο ανθρώπινος οργανισμός και όλοι οι άλλοι οργανισμοί που ζουν στην επιφάνεια της Γης, δεν είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν τους συγκεκριμένους ιούς, βακίλους και βακτηρίδια της ανώτερης ατμόσφαιρας. Τα νανοβακτηρίδια συγκεκριμένα, έχουν το ένα χιλιοστό του όγκου ενός φυσιολογικού βακτηριδίου και είναι αναπτυγμένα σε πολύ μεγαλύτερους σχηματισμούς. Στο Οντάριο του Καναδά, και ιδιαίτερα γύρω από την πόλη Espanola, όπου ξεκίνησαν οι ψεκασμοί το 1998, οι κάτοικοι υπέφεραν από πόνους στις αρθρώσεις και τους μύες, από έντονους πονοκεφάλους, ζαλάδες, αλλεργικά συμπτώματα, έντονες κρίσεις άσθματος, φλεγμονές των ματιών (επιπεφυκίτιδες), απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης και συμπτώματα όμοια με αυτά της γρίπης, αλλά χωρίς πυρετό. Οι αναλύσεις βρόχινου νερού στην περιοχή έδειξαν υπολείμματα αλουμινίου επτά φορές πάνω από τα επιτρεπτά όρια.  Πλέον σε όλα τα μέρη του κόσμου, όπου διενεργούνται οι επιχειρήσεις chemtrails, εμφανίζονται τα ίδια συμπτώματα!

 Ασθένεια morgellons

Τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ και σε κάποια μέρη του κόσμου εξαπλώνεται μια νέα ασθένεια με την ονομασία Morgellons. Οι ειδικοί δεν έχουν καταλήξει ακόμη στα αίτια που την προκαλεί, υπάρχουν υποψίες πως συνδέεται με τα chemtrails ή και με την κατανάλωση γενετικά τροποποιημένων τροφίμων. Είναι δερματολογική ασθένεια που εξαπλώνεται ανησυχητικά κυρίως τις ΗΠΑ. Την ανακάλυψε η βιολόγος Mary Leitao, η οποία δημιούργησε το 2002 και το ίδρυμα  Morgellons Research Foundation (MRF), ώστε να μελετηθεί πιο εκτεταμένα και να προσφέρει βοήθεια στους πάσχοντες από Morgellons.

Οι έρευνες προήλθαν από ένα πολύ ατυχές περιστατικό για τον δίχρονο τότε γιος της βιολόγου Mary Leitao, ο οποίος ανέπτυξε ξαφνικά μία ανοιχτή πληγή στο δέρμα, ακριβώς κάτω από τα χείλη. Με τη βοήθεια του μικροσκοπίου morgellonsανακάλυψε ίνες λευκού, κόκκινου, μπλε και μαύρου χρώματος να εξέχουν μέσα από τη πληγή. Περισσότεροι από 8 γιατροί εξέτασαν τότε το παιδί, χωρίς να μπορέσουν να διαγνώσουν κάποια από τις γνωστές ασθένειες, αλλά και να το βοηθήσουν. Οι πληγές είχαν αρχίσει να εξαπλώνονται σε όλο το σώμα. Στην πορεία αποκαλύφτηκε πως χιλιάδες άνθρωποι εμφανίζουν αυτά τα συμπτώματα. Οι ασθενείς, εκτός από εμφανείς πληγές σε όλο το σώμα, αναφέρουν πολύ έντονη φαγούρα, την αίσθηση «σαν να περπατάνε ζωύφια» κάτω από το δέρμα και «τσιμπήματα». Αρκετοί από αυτούς εξομολογούνται, ότι η ζωή τους γίνεται μαρτύριο και δεν μπορούν να ζήσουν πλέον φυσιολογικά.

Το 2006 είχαν εγγραφεί στο Ίδρυμα Morgellons Research Foundation (MRF) 2.000 οικογένειες, μέλη των οποίων έπασχαν από τα συγκεκριμένα συμπτώματα. Μέχρι το Μάιο του 2008 ο αριθμός έφτασε τις 12.000. Οι ειδικοί πιστεύουν πως αυτή είναι μονάχα η κορυφή του παγόβουνου.

Μπλε του κοβαλτίου, κόκκινες, λευκές και μαύρες άγνωστες ίνες οι οποίες κάτω από ειδικό φως έμοιαζαν να φωσφορίζουν. Δεν μπόρεσαν να ταυτιστούν με καμία γνωστή ίνα. Στα εργαστήρια του FBI προσπάθησαν να αποκαλύψουν την ταυτότητα των ινών, καίγοντας δείγματα στους 370 C, για να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για κάποιο από τα 85.000 γνωστά οργανικά υλικά ή τις ενώσεις τους. Δεν υπήρξε λύση, αφού οι μπλε ίνες δεν καίγονταν στη θερμοκρασία αυτή.

Σοβαροί και ανεξάρτητοι ερευνητές συνδέουν άμεσα τα Morgellons με τους χημικούς αεροψεκασμούς (chemtrails). Αυτό πιθανόν να εξηγεί και το γεγονός πως δεν έχουν εμφανιστεί θύματα αυτής της ασθένειας σε υπανάπτυκτες χώρες.

Aποτελέσματα εργαστηριακών ελέγχων αναφέρουν ότι, πρόκειται για nano-ρομπότ – μικρότερα σε μέγεθος και από τους 150 γνωστούς ιούς – τα οποία ενώνονται με τον ανθρώπινο ιστό σε κάτι εντελώς καινούργιο. Είναι αυτόνομα αναπτυσσόμενα συστατικά νανοτεχνολογίας, κατασκευασμένα από τον άνθρωπο. Τέτοια χρησιμοποιούνται κατασκευή χημικών βιολογικών υλικών, συνθετικών νεύρων ή εγκεφάλων, από «ψευδοδέρμα», στην παρασκευή φαρμακευτικών σκευασμάτων,  και στην μοριακή ηλεκτρονική. Φτιάχτηκαν αντιγράφοντας τα πολλά θαύματα της φύσης, είναι όμως 100% κατασκευασμένα από άνθρωπο. Ελευθέρωσαν το νανο-μείγμα από το δοκιμαστικό σωλήνα της επιστήμης και το άφησαν να τυραννά ανυποψίαστους ανθρώπους. Τα μικροσκοπικά πολυμερή (υλικό που ψεκάζεται για να διατηρεί τα υλικά των chemtrail για μεγαλύτερο διάστημα στον αέρα) όπως και άλλα άγνωστα στοιχεία μπορούν να περάσουν στον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς το ανοσοποιητικό σύστημα δε τα αναγνωρίζει ως «ξένο σώμα», και εκεί ενώνονται με υλικά του ίδιου του σώματος δημιουργώντας μια εντελώς νέα μορφή «παρασίτων» που μοιάζουν με μικροσκοπικά σκουλήκια ή «νανο-ρομπότ», τα οποία φαίνονται σαν «κινούμενες πλαστικές ίνες»

Εάν το DDT, το PCB και ο ασβέστης προκάλεσαν τόσο κακό, κανείς δε ξέρει τι θα γίνει με αυτό.

Monsanto

Σάλος έχει γίνει με τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους από την εταιρία Monsanto, οι οποίοι είναι ανθεκτικοί στο αλουμίνιο! μερικά άρθρα βρίσκονται εδώ.

Η εταιρία αυτή έχει κατασκευάσει:

 •  DDT  (παρασιτοκτόνο, πρωτοκατασκευάστηκε για τη Μαλάρια (Ελονοσία) και τον Τύφο με ικανοποιητικά αποτελέσματα, έως ότου ανακαλύψανε ότι είναι καρκινογόνο για τον άνθρωπο και καταστροφικό για τη φύση. Χρησιμοποιήθηκε επίσης σε φυτοφάρμακα, καθώς και πολλές άλλες χρήσεις. Θεωρείτο μεγάλη ανακάλυψη για τον άνθρωπο μέχρι που αποδείχτηκε το αντίθετο!).
 •  PCB (καρκινογόνο εποξικό υλικό, χρησιμοποιείτε στα ηλεκτρονικά, ως διηλεκτρικό ή ως ψυκτικό υγρό και στις πλακέτες).
 • Agent Orange (το χημικό που ψεκάσανε τους βιετναμέζους οι αμερικανοί επειδή χάσανε τον πόλεμο και ακόμα έχουνε τέρατο-γεννήσεις στο Βιετνάμ!
 • Recombination DNA (Γενετική τροποποίηση του DNA – rDNA)
 • Bovine somatotropine (σωματοτροπίνης βοοειδών –rBST. Ορμόνη που χορηγείτε στα βοοειδή για την αύξηση του κρέατος, γάλατος και γενικός της παράγωγης)
 • Καθώς και άλλα πολλά σημαντικά επιτεύγματα, χρήσιμα για τον άνθρωπο. Η ανησυχία σε όλα αυτά είναι, τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό; γιατί πολλές οι συμπτώσεις!

Μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά για καλό δημιουργήθηκαν και πέρασαν χρόνια για να αποδεχτούν ότι συνέβαινε το αντίθετο. Όλα αυτά προκαλούσαν σοβαρές ορμονικές διαταραχές και είχαν την δυνατότητα  να επεμβαίνουν στο DNA και να προκαλούν πολύ σοβαρές επιπλοκές.
Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα εδώ.

Φτάνοντας στο τέλος του άρθρου προκύπτουν πολλά ερωτήματα.
 1. Κλιματική αλλαγή και προστασία από υπερθέρμανση;
 2. Μονοπώληση συγκεκριμένων σπόρων άρα και διατροφής, όταν κανείς άλλος (σπόρος) δεν θα φυτρώνει, καθώς και έλεγχο της διατροφής;
 3. Χρήση ψυχοφαρμάκων για να δημιουργήσουν το ιδανικό άβουλο άνθρωπο
 4. Εκβιασμό ολόκληρων χωρών η και ύπουλο πόλεμο ελέγχοντας το κλίμα της χώρας ή και το υπέδαφος.
 5. Εξόντωση μεγάλου μέρους πληθυσμού επιβάλλοντας αυτοί που έχουν τα «πολλά» ποιος θα ζήσει κ ποιος όχι.

 

 • by An investigator William Thomas (Victoria)

  1. Cadmium is 126x the toxic limit,
  2. Chromium is 282x the toxic limit,
  3. Nickel is 169x the toxic limit.
  4. Aluminum is a stagg 6,400x the toxic limit,
  5. Iron is 28,000x the toxic limit,
  6. Magnesium is 5.3x the toxic limit,
  7. Potassium is 793x the toxic limit,
  8. Sodium is 15.9x the toxic limit
  9. Barium is 278x the toxic limit,
  10. Copper is 98x the toxic limit,
  11. Manganese is a staggering 5,820x the toxic limit,
  12. Zinc is 593x the toxic limit

   

  1. Bacilli & Molds
  2. Pseudomonas Aeruginosa
  3. Pseudomonas Florescens
  4. Bacilli Amyloliquefaciens
  5. Streptomyces
  6. Enterobacteriaceae
  7. Serratia Marcscens
  8. Human White Blood Cells
  9. A restricter enzyme used in research labs to snip and combine DNA
  10. Enterobacter Cloacae
  11. Other bacilli and other toxic molds capable of producing heart disease and meningitis, as well as acute upper respiratory and gastrointestinal distress.
  12. JP-8 Jet Fuel = Ethylene Dibromide

   

 • Συμπτώματα:

  Short Term Effects of Chemtrails:

  • Allergies
  • Anxiety
  • Asthma
  • Brain Fog
  • Breathing difficulties (Unexplained)
  • Chronic sore or raspy throat
  • Dizziness
  • Eye and skin irritations
  • Flatulence (gas)
  • Flu-like symptoms
  • Headaches
  • itching (Unexplained)
  • Nausea and Vomiting
  • Nose bleeds (Unexplained)
  • Panic attacks
  • Persistent coughing
  • Respiratory problems
  • Stomach aches
  • Suicidal thoughts
  • Tinnitus (distant ringing in ears or high pitched sound after spraying)
  • And many other symptoms
 • Long Term Effects of Chemtrails:

  • Acid Reflux
  • (ADHD) Attention Deficit Hyperactivity Disorder
  • Allergies
  • Alzheimer’s Disease
  • Aluminum build up in Pineal Gland
  • Asthma
  • Autism (evidence links autism to mercury)
  • Autoimmune Diseases
  • Blood in the Urine
  • Borderline personality disorder
  • Cancer (linked to many types of cancers)
  • Chronic Fatigue
  • Constipation
  • Depression
  • Easy Bruising
  • Eye problems – * Nearsightedness & Farsightedness (by altering interocular fluid eye
  • pressure)
  • Fibromyalgia
  • Floaters In the Eyes
  • Gastritis
  • Heart Arrhythmia (irregular heartbeat)
  • Heart Disease
  • High Cholesterol
  • Hypoglycemia
  • Hyperglycemia
  • Irritable Bowel Syndrome (IBS)
  • Insomnia
  • Learning Disabilities
  • Lung diseases
  • Lupus Erythematosus
  • Multiple Sclerosis
  • Oily Skin (Elevated DHT)
  • Parkinson’s Disease
  • Rheumatoid Arthritis
  • Schizophrenia
  • Short-Term Memory Loss
  • Sleep Disorders
  • Spider Veins
  • Tinnitus (ringing in the ears – 700 million cases of Tinnitus reported worldwide)
  • White Coating On the Tongue
  • And many other symptoms

Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι αν μας ψεκάζουν! Αλλά για ποιους σκοπούς γίνεται!

Είναι αλήθεια ότι παραγίναμε πολλοί! Είναι αλήθεια ότι ο πλανήτης υποφέρει. αυτό που δεν ξέρουμε είναι ποιος αποφασίζει, ποιος θα ζήσει και ποιος όχι!

Στα παρακάτω λινκ κάποιοι έχουν προβλέψει και το μέλλον μας http://www.un.org/esa/population/publications/longrange2/WorldPop2300final.pdf

http://www.cbd.int/cop10/doc/default.shtml

 

americanstonehenge


Αντίλογος:

Αναφέρεται ότι είναι ένας μύκητας.
http://www.youtube.com/watch?v=-YzfJx0kv18

Αναφέρει ότι o Morgellons ήταν παράσιτο και είχε ανακαλυφτεί από τα μέσα του 15ου αιώνα!
http://www.morgellonsuk.org.uk/morgellons_history.htm

 

Χρήσιμα links:

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

 1. Ramona Mills Reply

  I think this is one of the most important info for me. And i’m glad reading your article. But should remark on few general things, The website style is great, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

 2. Ramona Mills Reply

  I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 3. MOSES BRODIN Reply

  I will immediately snatch your rss as I can not find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you’ve any? Please permit me recognise in order that I may just subscribe. Thanks

 4. Victoria Tegg Reply

  Although websites we backlink to beneath are considerably not associated to ours, we feel they’re in fact really worth a go through, so have a look.

 5. Alisha Ross Reply

  I simply wanted to say thanks again. I’m not certain the things I would’ve carried out in the absence of these points provided by you regarding such field. It was before a real daunting difficulty in my view, nevertheless considering the very skilled style you treated the issue took me to jump with fulfillment. Extremely grateful for the advice and then expect you comprehend what a great job that you’re putting in training the rest all through your site. Most likely you’ve never met all of us.

 6. Rose Martine Reply

  «My brother recommended I might like this website.
  He was totally right. This post truly made my day.»

 7. Rose Martine Reply

  «First off I want to say awesome blog! I had a quick question that I’d like to
  ask if you don’t mind. I was interested to know how you center yourself and clear
  your head before writing. I’ve had a hard time clearing my
  thoughts in getting my thoughts out. I do take pleasure in writing but it just
  seems like the first 10 to 15 minutes are generally
  lost simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips?
  Appreciate it!»

 8. Alisha Ross Reply

  Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch!

 9. Alisha Ross Reply

  Thanks for one’s marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you might be a great author.
  I will ensure that I bookmark your blog and will come back in the foreseeable future.
  I want to encourage you to ultimately continue your great work, have a
  nice day!

 10. Alisha Ross Reply

  Today I finally think I’ve made some progress in an area I really needed it. Hopefully, the mistakes I’ve been making with my attitude and lack of faith in this area won’t need to be repeated. I’m grateful for my faith, my angels and for your always kind and wise words!

 11. Alisha Ross Reply

  Hello very nice site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your site and
  take the feeds additionally? I am glad to find numerous useful information here within the post, we’d like work out more techniques in this regard,
  thanks for sharing. . . . . .

 12. Hannah Flack Reply

  «Amazing blog! Do you have any hints for aspiring writers?
  I’m hoping to start my own site soon but I’m a little lost
  on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices
  out there that I’m completely overwhelmed .. Any ideas? Thank you!»

 13. Hannah Flack Reply

  «Hey there, You have done an excellent job. I’ll definitely digg it and personally recommend to
  my friends. I’m confident they’ll be benefited from this website.»

 14. Hannah Flack Reply

  You completed a few nice points there. I did a search on the theme and found nearly all persons will consent with your blog.

 15. Alisha Ross Reply

  It’s an amazing article designed for all the internet people; they will take
  benefit from it I am sure.

 16. Hannah Flack Reply

  You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something which I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 17. Hannah Flack Reply

  «We are a bunch of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your web site offered us with helpful info to work on. You’ve performed an impressive job and our
  whole group will probably be thankful to you»

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.