Secret Must logo

Από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι πέθανε το 10χρονο αγόρι στη σχολική γιορτή στο Μενίδι

Από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι πέθανε το 10χρονο αγόρι στη σχολική γιορτή στο ΜενίδιΑπό αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι πέθανε ο 10χρονος μαθητής στη διάρκεια της σχολικής γιορτής χθες το βράδυ στο Μενίδι. Η τραγική ανατροπή ήρθε μετά την νεκροτομή που έγινε στο άτυχο παιδάκι.

Η απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες σε δημοτικό σχολείο του Μενιδίου.

Το παιδί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε ο AΝΤ1, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων όπου διασωληνώθηκε, όμως δεν τα κατάφερε.

Τελικά όπως διαπιστώθηκε από τη νεκροτομή το παιδί είχε βληθεί από βολίδα.

Αστυνομικοί έχουν σπεύσει στην περιοχή και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Πάντως δεν υπάρχει καταυλισμός τσιγγάνων  σε κοντινή απόσταση ούτε ακούστηκαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, πυροβολισμοί την ώρα της σχολικής γιορτής  ώστε να υπάρξει εξοστρακισμός σφαίρας και να τραυματιστεί θανάσιμα το παιδί στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» από αυτόπτη μάρτυρα την ώρα του περιστατικού στο προαύλιο του σχολείου βρισκόντουσαν τουλάχιστον 600 άτομα και τα παιδιά ήταν στοιχισμένα. Η μητέρα του παιδιού μάλιστα είναι δασκάλα στην πρώτη τάξη του Δημοτικού.

Υπήρξε μεγάλη αναστάτωση όταν το παιδάκι λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη απευθείας στην εντατική και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών ήταν ότι το παιδί πέθανε από εγκεφαλικό οίδημα.

Ωστόσο το πρωί που πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή, ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριας διαπίστωσε ότι το παιδί είχε βληθεί από βολίδα, κινητοποιώντας τις διωκτικές αρχές

 

Πηγή:topontiki.gr

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.