Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 10/2 – 16/2

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janni Καλή εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Μια βδομάδα όμορφη, ερωτική, συναισθηματική και πολλά υποσχόμενη. Εμείς πρέπει να βάλουμε όλη την θετική μας ενέργεια, την δύναμη μας, τις δοκιμασμένες από καιρό αντοχές μας και όλα θα μας οδηγήσουν στην καλύτερη εποχή. Ας μην ξεχνάμε και τον Άγιο Βαλεντίνο, δεν έχει σημασία αν είμαστε ερωτευμένοι/ες, πληγωμένοι/ες από έναν έρωτα η μια λάθος επιλογή. Ο έρωτας υπάρχει παντού, σε αυτά που ποθούμε, σε αυτά που ζητάμε και σε αυτά που έχουμε και μας ανήκουν. Γιορτάστε λοιπόν ο κάθε ένας από μας τον δικό του έρωτα. Απολαύστε όλα αυτά που απλόχερα μας δίνει ο θεός κι ας μην γκρινιάζουμε με το κάθε τι.


krios
ΚΡΙΟΣ: Η εβδομάδα για σας ξεκινάει δυναμικά και πολύ έντονα. Φουλ οι μηχανές σας στον εργασιακό σας χώρο και τα επαγγελματικά σας σχέδια δείχνουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Χρειάζεται να υποστηρίζετε περισσότερο τις απόψεις σας και να προωθείτε  με σιγουριά και αυτοπεποίθηση το πλάνο σας. Στα συναισθηματικά σας όμορφη κι ερωτική εβδομάδα προβλέπετε. Βρεθείτε πιο πολύ με τον/ην αγαπημένο/η σας θα σας βοηθήσει να εκτονωθείτε και να νιώσετε πιο χαλαρά. Οι σχέση σας με την οικογένεια θέλει λίγη προσοχή γιατί τα θέλω των άλλων μπορεί να είναι αντίθετα με τα δικά σας μόνο και μόνο για οικονομικούς λόγους.

tavros

ΤΑΥΡΟΣ: Τα ερωτικά σας και τα συναισθηματικά σας είναι στα καλύτερα τους αυτή την εβδομάδα φίλοι/ες μου κι ας έχετε τόσα να σας απασχολούν και να απορροφούν την ενέργεια σας. Πάρτε μια βαθειά ανάσα απ τα προβλήματα και ρίξτε το λιγάκι έξω. Οικονομικά βέβαια δεν είστε και για πολλά, πολλά αλλά καλή θέληση να υπάρχει. Δεν μπορούμε βέβαια να πούμε ότι και τα οικονομικά σας δεν προχωρούν, αντίθετα νομίζω ότι δημιουργούνται αρκετά καλές ευκαιρίες και σας βοηθούν να λύσετε πολλά απ αυτά που σας απασχολούν.

dydimos

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολύ καλές όλες αυτές οι μέρες για σας φίλες/οι μου. Σε όλους τους τομείς παρουσιάζονται λύσεις και ευκαιρίες. Στα επαγγελματικά σας νέες ευκαιρίες για καλύτερες απολαβές παρουσιάζονται. Τολμήστε αλλαγές δεν θα βγείτε χαμένοι/ες μετέπειτα. Στα συναισθηματικά σας,  αντί να κάνετε συνέχεια πίσω κι αυτό να σας ενοχλεί και να βαραίνει την σχέση σας , μιλήστε για όλα αυτά στην/ον σύντροφος σας . Στα οικονομικά σας με πολύ προσοχή και σύνεση μπορείτε να απολαύσετε όλα αυτά που χρειάζεστε.

 karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπροστά σας λύσεις κι ανοιχτός δρόμος στα επαγγελματικά σας , μετά από τόσο καιρό μπορείτε να νιώσετε λίγη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Σίγουρα έχετε πολλά να κάνετε ακόμα μέχρι να βρείτε τις ισορροπίες σας αλλά μια πολύ καλή αρχή έχει γίνει. Τα συναισθηματικά σας προσώρας έρχονται σε δεύτερη μοίρα αλλά αυτό δεν είναι κακό. Τίποτα δεν πρέπει να αποσπάσει την προσοχή σας απ την δουλειά και όλους τους στόχους σας. Ευνοούνται νέες γνωριμίες και σχέσεις αλλά με μια μικρή καθυστέρηση. Όλα στην ώρα τους φίλοι/ες μου.

 leonΛΕΩΝ: Πόσο πολύ σας έχει λείψει η ηρεμία και η σταθερότητα στον συναισθηματικό σας χώρο. Κάνετε τόσες προσπάθειες για να καταφέρετε κάτι τέτοιο , αλλά ακόμα θα χρειαστείτε λίγο καιρό. Άτομο από παρελθόν δεν αποκλείεται να θελήσει να ξαναμπεί στην ζωή σας αλλά, εσείς πρέπει να βάλετε τα όρια σας σε όλο αυτό. Μην παρασύρεστε και δείτε πραγματικά αν σας ενδιαφέρει.  Προσοχή στα οικονομικά σας γιατί προκειμένου να δώσετε χαρά στον εαυτό σας,  κάνετε κάποιες μικρές, μεγάλες σπατάλες κι αργότερα θα τα βρείτε βουνό μπροστά σας.

parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σας λείπει το ένα σας λείπει το άλλο, μέσα στο παράπονο βρίσκεστε φίλοι/ες μου. Κάπου εκεί ανάμεσα είναι η αλήθεια, κάνετε πιο ουσιαστικά βήματα , τουλάχιστον στα επαγγελματικά σας κι έτσι θα βελτιωθούν και τα οικονομικά σας. Δώστε περισσότερη προσοχή στον/ην σύντροφο σας για να εισπράξετε τα ανάλογα. Προσοχή σε μικρά θεματάκια υγείας που μπορεί να σας προβληματίσουν. Γενικά λοιπόν αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά καλή και με αρκετές υποσχέσεις για σας. Βάλτε τα δυνατά σας και θα δείτε ότι σύντομα θα έρθουν και οι αλλαγές.

 zygosΖΥΓΟΣ: Πολύ καλή και για σας φίλοι/ες μου. Πολλά τα θέματα που βγαίνουν στο προσκήνιο, έχει έρθει η ώρα που περιμένετε για να επιλύσετε όλα αυτά. Περισσότερο όμως σας επηρεάζει ο συναισθηματικός παράγοντας. Σε όλα τα θέματα μπορείτε να παλέψετε για λύσεις εκτός απ το συναισθηματικό. Εκεί είσαστε ακόμα πολύ ευάλωτες/οι και χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμα, για να πάρετε την δύναμη και να πάτε μπροστά. Πρέπει να κάνετε νέες γνωριμίες και να μπείτε σε μια καινούργια σχέση. Το πόσο θα κρατήσει δεν μπορεί κανένας να το προεξοφλήσει. Από σας εξαρτάται.

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πόση δύναμη και αντοχή να έχετε πια; Είσαστε ένα βήμα πριν  καταθέσετε τα όπλα σας. Αυτά βέβαια ξέρετε πολύ καλά ότι δεν τα εννοείται. Είσαστε μάχιμοι/ες από την στιγμή που καταλάβατε τον εαυτό σας και έτσι θα είσαστε πάντα. Αυτό που δεν αντέχετε είναι να πηγαίνει ο κόπος σας χαμένος και να μην αμείβεστε όσο εσείς νομίζετε ότι αξίζετε. Αυτή η νέα εβδομάδα του Φλεβάρη σας δίνει και ευκαιρίες και αυτοπεποίθηση για να κάνετε τα καλύτερα βήματα για το μέλλον σας. Περάστε όμορφες και ξέγνοιαστες  στιγμές  με τον/ην σύντροφο σας.

 toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Πάρα πολύ καλή αυτή η εβδομάδα για σας φίλοι/ες μου. Νέες αρχές για σας όλους τους τομείς που σας απασχολούν. Επαγγελματικά νέες ευκαιρίες θα σας δοθούν και θα έχετε καινούργια πράγματα, φτάνει να αξιοποιήσετε σωστά τις ευκαιρίες και να δείτε τι πραγματικά σας συμφέρει. Προσοχή στους αναγκαστικούς συμβιβασμούς. Τολμήστε να κάνετε τις προτάσεις σας η να ζητήσετε ακόμα και άδεια για την ξεκούραση σας . Φλερτ και σχέσεις θα είναι στα καλύτερα τους , φτάνει κι εσείς να δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι. Δείξτε όλα όσας αισθάνεστε και δεν θα χάσετε.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Δεν θα πάψω να σας πιέζω να δώσετε οριστικές λύσεις σε καταστάσεις που σας έχουν ήδη βαρύνει, όπως συναισθηματικά κι επαγγελματικά. Είστε πολύ υπομονετικοί/ες και ανεκτικοί/ες αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Κάνετε κακό στον εαυτό σας και δυσκολεύεται την ζωή σας χωρίς λόγο. Σηκώστε λοιπόν το ανάστημα σας γιατί έτσι μόνο οι άλλοι θα σας υπολογίσουν και θα σας πάρουν στα σοβαρά. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα μπορούν να αλλάξουν αν κι εφόσον εσείς το επιθυμείται. Ήρθε ο καιρός των πολύτιμων αλλαγών ,αδράξτε τις ευκαιρίες αυτής της εβδομάδας.

ydroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιτέλους ανάβει ένα πράσινο φώς για σας φίλοι/ες μου. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας πάει όσο πιο ψηλά επιθυμείτε.  Προτεραιότητα έχουν επαγγελματικά σας . Αυτά αν καταφέρετε να τα βάλετε σε μια σειρά τα υπόλοιπα μπορείτε να τα κοντρολάρετε. Ψάξτε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Ίσως και μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Μην φοβάστε να το τολμήσετε γιατί μπορεί αυτό με το οποίο καταπιάνεστε αυτά τα χρόνια να έχει φτάσει στο τέλος του. Κέρδη σας επιφυλάσσει η τύχη και απολαβές. Καλή αρχή σε ότι κάνετε.

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Κάνετε ότι πραγματικά έχετε ανάγκη όλη αυτή την εβδομάδα φίλοι/ες μου. Έχετε πιεστεί τόσο πολύ τελευταία που πρέπει , να προστατέψετε τον εαυτό σας με κάποιον τρόπο. Αφήνετε λοιπόν τις μεγάλες αποφάσεις για αργότερα και ασχολείστε με χαλαρά πράγματα. Μπορείτε να δώσετε περισσότερη σημασία σε συναισθηματικά θέματα, για να νιώσετε καλύτερα. Πες τε ναι σε κάτι καινούργιο και μπείτε σε μια νέα σχέση αφού η παλιά σας έχει κουράσει και σας έχει φέρει σε αδιέξοδο. Είναι καλός μήνας για σας ο Φεβρουάριος και ειδικά μετά το πρώτο δεκαήμερο.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.