Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 23/6 – 29/6

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΚαλή εβδομάδα σε όλους μας, με μια νέα και πολύ καλή σελήνη στον Καρκίνο. Ας εκμεταλλευτούμε τις αξίες της και να κάνουμε μια νέα αρχή, κάπου στο τέλος του Ιούνη. Εκεί τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα και πιο σίγουρα. Χρόνια πολλά και στα γλυκά μας Καρκινάκια, που ξεκινά ο γενέθλιος μήνας τους.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Να μια καλή εβδομάδα που μπορείτε να κάνετε, νέες προσωπικές γνωριμίες, ταξίδια και νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Ανοδική η πορεία σας και η διάθεση σας. Προχωρήστε σε καλύτερα βήματα και η επιτυχία σας είναι πολύ κοντά. Αφήστε στη άκρη ανασφάλειες και άγχη και δείτε μόνο τα θετικά, που σας προσφέρει αυτή εδώ η εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου. Ακόμα και στο πορτοφόλι σας θα φανεί η διαφορά, παρόλο που τα απρόσμενα έξοδα δεν σταματούν.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ:  Πολύ ευνοϊκή και για σας αυτή η νέα εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου. Ευνοούνται αγορές, πωλήσεις και διακανονισμοί σε οικονομικές εκκρεμότητες. Πολύ καλή εξέλιξη μπορούν να έχουν και τα θέματα τα συναισθηματικά. Τολμήστε ακόμα και για ένα νέο φλερτ η μια νέα σχέση, ακόμα και γάμο θα έλεγα. Όμορφη εβδομάδα να χαλαρώσετε με φίλους και να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμα μπορείτε να ζητήσετε πίσω και χρήματα που μπορεί να σας οφείλουν.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ:  Εβδομάδα ευκαιριών και πολύ καλών εξελίξεων αρχίζει για σας, φίλοι και φίλες μου. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και κάντε νέα αρχή. Καλή και στα οικονομικά σας αυτή εδώ η εβδομάδα, φτάνει να κάνετε πιο γρήγορα βήματα. Αν ψάχνεται για μια νέα δουλειά, να μια καλή εποχή να εκμεταλλευτείτε. Συναισθηματικά λίγη προσοχή μην τα μπλέξετε με τον εαυτό σας και δεν ξέρετε στο τέλος τι πραγματικά θέλετε.

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ήλιος στο ζώδιο σας δεν θα μπορούσε να σας φέρει, ότι καλύτερο φίλοι και φίλες μου. Θεαματικές αλλαγές σας περιμένουν μέσα σε αυτόν τον γενέθλιο μήνα σας. Δεν θα μπορούσαμε να σας πούμε καλύτερα τα, Χρόνια μας Πολλά. Πάρτε τα πάνω σας και δώστε εδώ και τώρα, τις λύσεις που από καιρό ψάχνετε. Νέες σχέσεις  καλύτερες γνωριμίες, έρωτας με την πρώτη ματιά , ακόμα και επανασύνδεση δεν αποκλείονται για σας. Κάντε νέες γνωριμίες, επαγγελματικές κινήσεις και προτάσεις, φλερτ και σχέσεις. Σε όλους τους τομείς λοιπόν, επιτυχία. Ακόμα και θέματα γάμου μπορείτε να συζητήσετε η τον ερχομό ενός μωρού. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να προχωρήσει και τολμήστε να κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί και σας κάνει ευτυχισμένους/ες. Ακόμα και στα οικονομικά σας οι βελτιώσεις και τα θετικά αποτελέσματα θα είναι εμφανή.

 

leonΛΕΩΝ:  Τι να πω για σας αυτή την εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου. Στήριξη από φίλους και αγαπημένου θα έχετε, για να καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνοι/ες. Έντονη εβδομάδα και για βόλτες , ταξίδια και κοινωνικά ζωή. Εκμεταλλευτείτε την όσο καλύτερα γίνεται και δώστε,  μια δεύτερη ευκαιρία σε σχέσεις που μπορεί στο παρελθόν, να μην είχαν την τύχη που εσείς θέλατε. Να μια νέα ευκαιρία λοιπόν για αναθέρμανση σχέσεων και επιστροφή συντρόφων. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι το παρασκήνιο στα επαγγελματικά σας.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από καιρό σας λέω προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, φίλες και φίλοι μου. Αν αυτό δεν το είχατε κάνει μέχρι τώρα, να μια καλή εβδομάδα με πολλές ευκαιρίες. Ακόμα προωθήστε περισσότερο και κάποια ταλέντα που μπορεί να έχετε και αυξήστε περισσότερο, τα έσοδα σας και γενικά την οικονομική σας κατάσταση. Προβάλλεται τον εαυτό σας και τις αξίες σας. Ακόμα και στα  συναισθηματικά σας θα δείτε αλλαγές και καλύτερες εξελίξεις κι ας μη το περιμένετε.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Αν θέλετε να αλλάξετε τόπο κατοικίας, και πράγματα μέσα στο σπίτι σας, να μια καλή ευκαιρία που σας δίνει αυτή η νέα εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου. Φτάνει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας και με την τύχη της νέα σελήνης , το πετυχαίνετε ευκολότερα. Πρέπει να γίνεται ακόμα πιο , κοινωνικοί/ες αν θέλετε να μπει στην ζωή σας η χαρά του έρωτα. Ακόμα κι ένα ταξιδάκι μπορείτε να το προγραμματίσετε αυτό εδώ το διάστημα, φίλοι και φίλες μου.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εύνοια τύχης, επαγγελματικές επιτυχίες , συνεργασίες και κέρδη έχει για σας αυτή η νέα σελήνη αλλά και η νέα εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου. Εκμεταλλευτείτε και το έντονο σεξαπίλ σας αυτό εδώ το διάστημα και τολμήστε, νέες γνωριμίες και σχέσεις. Επιτυχία και στους σπουδαστές μας που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο. Προσπάθεια και αγώνας επιβραβεύεται γι αυτό μην χάνετε ούτε λεπτό απ την ζωή και τους στόχους σας. Οικονομικά θα είναι καλύτερη η κατάσταση και κέρδη προβλέπονται.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Να μια πολύ καλή ευκαιρία για σας, φίλοι και φίλες μου που θέλετε να διορθώσετε, λάθη του παρελθόντος. Αυτή εδώ η εβδομάδα σας δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις, που παλαιότερα σας έχουν βάλει σε μπελάδες. Πολύ θετική εβδομάδα για αναθέρμανση σχέσεων και για καλύτερες οικονομικές ευκαιρίες. Αύξηση εσόδων και βελτίωση στα οικονομικά σας, θα σας κάνει να χαρείτε και να ατενίζετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Προσοχή σε νέες γνωριμίες.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλές και καλές ευκαιρίες έχει για σας, αυτή εδώ η νέα σελήνη αλλά και η νέα εβδομάδα που ξεκινά. Φίλοι και φίλες μου αδράξτε τις ευκαιρίες αυτής της εποχής, μέχρι και μέσα του Ιούλη. Συνεργασίες επαγγελματικές σας δίνουν νέα ώθηση στα πράγματα και επαγγελματική επιτυχία σας περιμένει. Τολμήστε για καινούργια πράγματα και δεν θα χάσετε. Ο έρωτας και η τύχη είναι με το μέρος σας. Ερωτευθείτε λοιπόν και χαρείτε τις όμορφες αυτές μέρες.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα, φίλοι και φίλες μου και αυτή εδώ η εβδομάδα σας ευνοεί για κάθε τι καινούργιο. Δημιουργία σας υπόσχεται αυτή η νέα σελήνη και ξεγνοιασιά που τόσο καιρό επιθυμείτε. Μετά από τόση ταλαιπωρία και συναισθηματική αλλά και επαγγελματική, επιτέλους ανάκαμψη. Ρίξτε το έξω κι αφήστε τον εαυτό σας να ερωτευτεί και να ζήσετε, νέες συγκινήσεις. Ακόμα και στα οικονομικά σας θα δείτε σημαντικές αλλαγές και η τύχη είναι με το μέρος σας.

 

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Το σπίτι και η οικογένεια θα αναπολήσουν το ενδιαφέρον σας, γι αυτή εδώ την εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου. Για ότι καλύτερο όμως. Για ευτυχισμένες κι ευχάριστεσ στιγμές κι εκπλήξεις. Αλλαγές μέσα στον χώρο σας αλλά και μια μετακόμιση που από καιρό σκέφτεστε, να μια καλή στιγμή να το κάνετε. Αν πάλι θέλετε καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, αυτή η νέα σελήνη σας ανοίγει τον δρόμο. Από εσάς εξαρτάται αν θα αδράξετε την ευκαιρία.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.