Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 25/11 –1/12

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janni Καλή μας εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Σε λίγες μέρες μπαίνουμε  και στο εορταστικό κλίμα, ας  χαλαρώσουμε λιγάκι και ας νιώσουμε και εμείς παιδιά. Όλοι το έχουμε ανάγκη και θέλουμε,  λίγη χαρά έτσι βρε αδερφέ χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Σας εύχομαι να έχετε έναν όμορφο εορταστικό μήνα και να έχετε όλοι ότι πραγματικά επιθυμείτε.


 

krios
ΚΡΙΟΣ: Εβδομάδα απλή χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα, ούτε για καλό μα ούτε και για κακό. Χαλαρή και ίσως λιγάκι βαρετή θα την χαρακτήριζα. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα γιατί έχετε μάθει τελευταία, στο μια ζέστη μια κρύο. Απολαύστε λοιπόν απ την Τετάρτη και μετά, περισσότερο τα αγαπημένα σας άτομα. Βγείτε ακόμα και για ψώνια χωρίς να σκέφτεστε το πόσα μπορείτε να χαλάσετε και αν σας λείψουν από κάπου αλλού. Τυχερές  σας μέρες  Πέμπτη και Παρασκευή. Δοκιμάστε και λίγο την τύχη σας δεν είναι κακό.

tavros

ΤΑΥΡΟΣ: Μικρές χαρές αλλά πολύ σημαντικές, σας περιμένουν για την επόμενη εβδομάδα και μέχρι το τέλος του χρόνου,  κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα για σας. Τρίτη και Τετάρτη προσοχή σε εντάσεις και λόγια στο κοντινό σας περιβάλλον. Παρασκευή και Σάββατο δεχθείτε προτάσεις για βραδινή έξοδο, θα σας κάνει καλό να δείτε κόσμο και να βγείτε με φίλους. Είναι κουραστικές  μέρες αυτές και πρέπει να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας. Προσοχή και σε θέματα υγείας, μικρές ενοχλήσεις μπορεί να χαλάσουν για λίγο την ησυχία σας.dydimos

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτό το άγχος σας για την δουλειά όσο πάει και μεγαλώνει. Όσο κι αν προσπαθείτε να μην το δείχνετε. Βέβαια σας δίνονται κάποιες προσωρινές ευκαιρίες και δεν είναι κακό να τις εκμεταλλευτείτε. Θα σας έρθει και η καλύτερη δουλειά αλλά μέχρι τότε ότι μπορείτε κερδίστε ότι σας τυχαίνει. Προσοχή στα οικονομικά σας γιατί μάλλον δεν τα παίρνετε και πολύ στα σοβαρά. Να είσαστε πιο επιμελής στις υποχρεώσεις σας  για να μην βρεθείτε σε δυσάρεστη θέση. Δεν είναι και πολύ εύκολη περίοδος για σας αλλά δεν είναι και η χειρότερη. Στο παρελθόν έχετε περάσει και δυσκολότερα. karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέοι ορίζοντες μπροστά σας και με δύναμη και υπομονή, θα βρείτε επιτέλους τον δρόμο που εδώ και καιρό έχετε χάσει. Ένας  καινούριος άνεμος φυσάει στα πανιά σας και σας γεμίζει με θάρρος και αισιοδοξία. Επαγγελματικά  λοιπόν τα καλά νέα σας. Σταθείτε στα πόδια σας και βάλτε υψηλούς στόχους στην ζωή σας. Μπορείτε και περισσότερο αλλά και καλύτερα. Μην γκρινιάζετε αυτή η εβδομάδα σας ευνοεί. Στο χέρι σας είναι. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια σε κάποια θέματα που πιθανόν να μην γνωρίζετε. Άλλωστε ακόμα έχετε να μάθετε πάρα πολλά. Αργότερα ανοίγουν και τα συναισθηματικά σας, αλλά τώρα προέχει η δουλειά σας.

 leonΛΕΩΝ:  Μην υπερβαίνετε τον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα, η κούραση και ιδιαίτερα η ψυχικά θα σας καταβάλει, προστατεύστε τον. Αν είστε ελεύθεροι/ες έχετε πολύ μεγάλη πιθανότητα αυτή την εβδομάδα να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Φορέστε την πιο καλή σας διάθεση, το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και από την επόμενη μέρα , ριχτείτε στην μάχη της αναζήτησης ενός μεγάλου έρωτα. Προσοχή μετά την Πέμπτη στον επαγγελματικό σας χώρο, διότι μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις ακόμα και άνευ λόγου. Έχετε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.

parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια μπρος μια πίσω πάτε τελευταία, καιρός να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Πάρτε καλύτερη θέση απέναντι στον εργοδότη σας και εκφράστε την δυσαρέσκεια σας αυτή την εβδομάδα, σε πράγματα που σας δυσκολεύουν και σας εμποδίζουν, να παράγετε καλύτερο έργο. Με όμορφο κι ευγενικό τρόπο εκφράστε την άποψη σας και προτείνετε λύσεις για καλύτερη συνεργασία. Μην φοβάστε να μιλήσετε αντίθετα θα τα κάνετε χειρότερα αν περιμένετε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Καταπιέζεστε πολύ και αυτό δεν είναι καλό.

 zygosΖΥΓΟΣ: Εβδομάδα εντάσεων για σας σε οικογενειακό επίπεδο περισσότερο. Προσοχή σε αυτά που λέτε διότι ο τρόπος που τα λέτε μπορεί να μην σας δικαιώνει. Βρείτε μια άλλη δίοδο επικοινωνίας με σύζυγο ή παιδιά και θα δείτε ότι κι εσείς θα νιώσετε καλύτερα αλλά και οι άλλοι θα σας καταλάβουν περισσότερο. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Μια καλή σχέση ίσως θα μπορούσε να σας λύσει πολλά απ τα θέματα που σας απασχολούν. Προσοχή όμως και σε αυτό. Μην πέφτετε με τα μούτρα σε οτιδήποτε  καινούργιο. Αφήστε τον χρόνο και τις πράξεις να σας δείξουν αν αξίζει πραγματικά την προσπάθεια σας.

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ηρεμία και χαλάρωση συστήνουμε γι αυτή την εβδομάδα, άλλωστε έχετε κουραστεί τόσο τελευταία, που θα είναι ότι καλύτερο για σας. Αφήστε όλα τα δύσκολα για το επόμενο διάστημα και επικεντρωθείτε σε αυτά που σας δίνουν χαρά και αισιοδοξία. Κάντε νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. Ερωτικά έχετε άστρο, μπορείτε να στοχεύσετε ψηλά και να τι πετύχετε. Σας βοηθάει όλη σχεδόν η εβδομάδα γι αυτό. Επαγγελματικά θέλετε ακόμη χρόνο για να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Μετά την Πέμπτη όλα σχεδόν φαντάζουν πιο εύκολα και πιο εφικτά για σας. Ένα μικρό κρυολόγημα μπορεί να σας δυσκολεύσει για λίγες μέρες. Υπομονή.

 toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Νέοι έρωτες στην ζωή σας, σας λέω εδώ και καιρό και να που εμφανίστηκαν. Μέσα στην τρελή χαρά εσείς και μέσα στην αισιοδοξία. Έχετε και γενέθλια και ποιος σας πιάνει. Πως καταφέρνετε να γίνεστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος δεν μπορώ να καταλάβω ή μάλλον μόνο εσείς θα μπορούσατε να το πετύχετε. Προσοχή όμως. Μην παραμελείται αυτούς/ες που σας αγαπούν και σας υπομένουν γιατί όταν θα θελήσετε να επιστρέψετε θα είναι κλειστή η πόρτα τους. Άρα λοιπόν όλα με μέτρο και προς θεού μην σας πάρει κανένας χαμπάρι. Μέχρι και το τέλος Αυγούστου έχετε πράσινο φώς για πολλές αλλαγές, αλλά και ευκαιρίες για να διορθώσετε τυχόν λάθη που σας έφεραν σε αδιέξοδο ή που απομάκρυναν αγαπημένα άτομα από κοντά σας. Δεν σας κρατούν κακία στις επιπολαιότητες σας αλλά αυτό δεν θα είναι για πάντα. Μια φορά θα την πατήσετε και δεν θα υπάρχει επιστροφή. Για το καλό σας το λέω γι αυτό προσοχή και σωστή αξιολόγηση καταστάσεων και ανθρώπων.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα θα νιώθετε καλύτερα. Πιο δυνατοί/ες και πιο αισιόδοξοι/ες και αυτό γιατί η τύχη κάνει αισθητή την παρουσία της. Ευνοούνται επανασυνδέσεις, σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά και στο φιλικό που τελευταία έχει περάσει αρκετές δυσκολίες. Ακόμα και μια δεύτερη ευκαιρία σε έναν γάμο θα μπορούσε για σας να δοθεί αυτή την εβδομάδα. Προσοχή όμως στις συμβιβαστικές επανασυνδέσεις γιατί εκεί ίσως δημιουργήσετε πιο σοβαρά προβλήματα. Άρα επιστρατεύστε όλη σας την λογική και πάρτε αποφάσεις που θα κρατήσετε. Πιο χαλαρές μέρες για σας Πέμπτη και Παρασκευή.

ydroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αχ αυτά τα νεύρα σας, δεν λένε να σας αποχωριστούν αλλά και εσείς, δεν κάνετε τίποτα για να χαλαρώσετε. Σας κούρασε όλη αυτή η κατάσταση αλλά και κάτω δεν το βάζετε. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό. Μπορεί να σας χαλαρώσει και ας υπάρχουν ένα σωρό θέματα προς τακτοποίηση. Πολύ δουλειά θέλει από εσάς αλλά και πιο δυναμική στάση απέναντι σε σύντροφο και παιδιά. Βάλτε προτεραιότητες στην ζωή σας και κινηθείτε βάση με τις δικές σας ανάγκες. Τότε μόνο θα καταλάβουν και οι γύρω σας, ότι δεν είστε από σίδερο και έχετε και εσείς τις ανάγκες σας.

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Ψαράκια μου αυτή είναι η εβδομάδα σας. Ότι πραγματικά θέλετε, μπορείτε να το παλέψετε και ότι σας έλειψε να το διεκδικήσετε. Αφήστε τον εγωισμό σας στη άκρη και δείτε τις ανάγκες σας. Αφού και φιλότιμα είστε και συναισθηματικά και ευαίσθητα, τί τις θέλετε τις αγριάδες; Τουλάχιστον γι αυτό το διάστημα πρέπει, να κατεβάσετε τους τόνους σας και με διπλωματικό  τρόπο, να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά τον Φεβρουάριο μπορείτε και πάλι να αλλάξετε συμπεριφορά, αν και εφόσον αυτό σας καλύπτει. Μέχρι τότε όμως κρατήστε χαμηλούς τόνους. Τυχερές μέρες σας Τρίτη και Παρασκευή. Προσοχή όλο το σαβ/κο.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.