Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 26/5 – 1/6

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΚαλή εβδομάδα φίλες και φίλοι μου. Ελπίζω οι αποφάσεις που θα πάρουμε αυτή τη νέα εκλογική στιγμή, να αποδειχτούν οι καλύτερες, για τον τόπο μας και για μας όλους που προσπαθούμε και παλεύουμε κάθε στιγμή. Ο Μάιος μπορεί να μας βοηθήσει για καλύτερες μέρες και πιο σωστές αποφάσεις, για την ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις μας, γι αυτή την εβδομάδα.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Γενικά για σας φίλοι/ες μου γι αυτήν την εβδομάδα προβλέπονται, καλά τα νέα και οι εξελίξεις. Ακόμα και τα οικονομικά σας θα δουν κάποια βελτίωση, από τα μέσα της εβδομάδας και μετά. Στον συναισθηματικά τομέα, θα έχετε όμορφες στιγμές  με τον/την αγαπημένη/ο σας, απολαύστε την κάθε σας στιγμή τώρα που μπορεί να έχετε λίγο περισσότερο χρόνο, γιατί αργότερα οι υποχρεώσεις και οι ανάγκες στην δουλειά σας δεν θα σας αφήνουν. Προσοχή σε μικρά θεματάκια υγείας.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Κούραση και αρκετή δουλειά, προβλέπετε  για σας, φίλοι και φίλες μου αυτή την εβδομάδα. Είναι μια καλή ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδα σας και να ανοίξετε νέους ορίζοντες, επαγγελματικούς. Οι μέρες αυτές είναι πολύ καλές και στα συναισθηματικά σας. Νέες γνωριμίες ευνοούνται και νέοι έρωτες σας περιμένουν. Στο χέρι σας είναι το τι θα επιλέξετε. Οικονομικά λίγη προσοχή σε σπατάλες η υπερβολικές δαπάνες όλες αυτές τις μέρες.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ: Πολύ καλά έχει ξεκινήσει αυτός ο γενέθλιος μήνας σας Και αυτή η εβδομάδα θα είναι, αρκετά καλή για σας, φίλες και φίλοι μου. Αν δεν παρασυρθείτε απ τον ενθουσιασμό και την χαρά σας. Το κάθε τι που σας παρουσιάζεται αυτό το διάστημα,  θέλει σωστή αξιολόγηση για να αποδώσει και να έχει και άμεσα αποτελέσματα. Ζείτε σε μια περίοδο χαλαρή και ήρεμη αλλά και πολύ αποδοτική. Στα συναισθηματικά σας αφήστε τον χρόνο να σας δώσει την σιγουριά που χρειάζεστε.

 

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτό το σκοτσέζικο ντους που περνάτε όλο αυτό το διάστημα, σας έχει κάνει και πιο δυνατούς/ες και πιο ώριμους/ες, αλλά σας έχει απογοητεύσει και λιγάκι, φίλες και φίλοι μου. Αυτή εδώ η εβδομάδα σας έχει, καλύτερα νέα αλλά και καταστάσεις. Επαγγελματικά κάντε ένα βήμα ακόμα κι ας έχετε κουραστεί απ τις προσπάθειες, συναισθηματικά δείτε που μπορεί να έχετε κάνει λάθη, για να τα διορθώσετε, όσο ακόμα έχετε τον χρόνο με το μέρος σας. Κινηθείτε έξυπνα.

 

leonΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα πιο πολύ με τα συναισθηματικά σας, φίλοι και φίλες μου. Περίεργος καιρός και ανατρεπτικές μέρες, αλλά όλα αυτά μόνο για το καλό σας γίνονται. Να το θυμάστε. Η περίοδος της αστάθειας και της αβεβαιότητας έχει περάσει και τώρα όλα δείχνουν, ότι προχωράτε σε πιο σίγουρο έδαφος. Όσο για τα επαγγελματικά σας, επειδή έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά στο παρελθόν , σας επιβραβεύει η τύχη σας. Τολμήστε και ρισκάρετε.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει και σας βρίσκει πολύ, προβληματισμένους/ες φίλες και φίλοι μου. Στα πιο βασικά σας θέματα, επαγγελματικά οικονομικά και συναισθηματικά, παίρνετε αποφάσεις για το μέλλον σας η αποφασίζεται αλλαγές στον ήδη υπάρχοντα χώρο, που από καιρό επιθυμούσατε αλλά δεν τολμούσατε. Βέβαια θα δυσκολευτείτε και πάλι, για το τι θα κάνετε τελικά αλλά στο τέλος θα επικρατήσει η λογική και η ωριμότητα σας.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Δουλειά και πάλι δουλειά συμβουλεύει αυτή η νέα εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου. Επειδή στα συναισθηματικά σας υπάρχει μια εκνευριστική στασιμότητα, ρίξτε το ενδιαφέρον σας σε πιο ουσιαστικά θέματα. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αρκετά διότι, δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με τα νέα δεδομένα και τον νέο τρόπο ζωής, που όλοι αναγκαζόμαστε να συμβιβαστούμε. Αν ζητάτε τα πιο πολλά και μια πιο άνετη ζωή θα πρέπει να κοπιάσετε και να αγωνιστείτε περισσότερο.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αποκαλύψεις και τα γεγονότα θα σας κατακλύσουν, αυτή εδώ την εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου. Να είστε ψύχραιμοι/ες στις αποφάσεις που θα αναγκαστείτε να πάρετε  και να θυμάστε ότι στην ζωή σας τίποτα δεν γίνετε τυχαία. Κάπου καλά θα σας βγάλει όλο αυτό το διάστημα. Συναισθηματικά μην αφήνετε άλλα περιθώρια και πιέστε λίγο τον/την σύντροφο σας. Έχετε ανάγκη από σταθερότητα και σιγουριά. Απαιτήστε το. Ζορίστε λίγο παραπάνω την κατάσταση μην αφήνεστε.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Λίγο απ όλα έχει αυτή η εβδομάδα για σας, φίλοι και φίλες μου. Μια νέα γνωριμία δεν αποκλείεται στα συναισθηματικά σας, αλλά προσοχή μην εκτεθείτε. Τολμήστε αλλαγές και στα επαγγελματικά σας. Δείτε με ποιόν τρόπο μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδα σας και τι παραπάνω, θα μπορούσατε να προσθέσετε. Περάστε και λίγο χρόνο με την οικογένεια η τους αγαπημένους σας, για να αποφύγετε παράπονα και γκρίνια. Απ την άλλη όμως δώστε χρόνο και στον εαυτό σας. Ξεκουραστείτε.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τρέξιμο, υποχρεώσεις και πολύ δουλειά έχει για σας, αυτή η νέα εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου. Έχετε πάρει στις πλάτες σας πολλές ευθύνες και θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα. Πρέπει να κοιτάξετε και λίγο τον εαυτό σας και να δώσετε χρόνο στην προσωπική σας ζωή, που τελευταία ίσως είναι και ανύπαρκτη. Για να μην βαρεθείτε λοιπόν και τα παρατήσετε, πάρτε αποστάσεις. Οικονομικά κάποια καλά νέα θα σας κάνουν να χαρείτε και να αισιοδοξήσετε και πάλι.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτή την νέα εβδομάδα θα είστε λίγο, τραβάτε με κι ας κλαίω, φίλοι και φίλες μου. Απ την μια το παίζετε λιγάκι δύσκολοι/ες κι απ την άλλη ψάχνεται μια ευκαιρία για να αλλάξετε την υπάρχουσα κατάσταση, στα συναισθηματικά σας. Προσέξτε όμως γιατί εύκολα μπορείτε να παρεξηγηθείτε, απ τον/την σύντροφο σας. Στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θα πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας, αλλά και στην τύχη σας, να σας οδηγήσει σε καλύτερα πεδία.

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Δείτε την πραγματικότητα φίλες και φίλοι μου, αυτή την εβδομάδα και όχι αυτό που νομίζεται η φαντάζεστε. Όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο πολύ, θα έχετε ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα. Μόνο εσείς μπορείτε να κατευθύνεται σωστά την ζωή σας και το μέλλον σας. Ανοίξτε τα μάτια σας και τολμήστε άμεσα. Στα συναισθηματικά σας λίγη αποχή δεν βλάπτει. Πάρτε απόσταση για να δείτε τι πραγματικά σας καλύπτει φίλες/οι μου. 

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.