Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 28/10 – 3/11

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΑγαπητοί φίλοι Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να απευθύνω ένα σύντομο χαιρετισμό και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο περιοδικό μας. Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές μας και υπομονή, πίστη και δύναμη σε όλους μας.

Βρίσκομαι σ’ αυτόν τον χώρο εδώ και 18 χρόνια και μέσω των αστρολογικών καρτών γίνεται η κάθε πρόβλεψη. Αυτή βέβαια είναι μια γενική άποψη αλλά μας βοηθά να γνωρίζουμε τι μας συμβαίνει. Παρέα με τα άστρα θα προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να βρίσκουμε λύσεις και να προτείνουμε τρόπους να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες μας παρουσιάζονται, καθώς επίσης να δούμε και τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Όπου κι όταν χρειάζεται, ενδιάμεσα, θα σας ενημερώνω για τυχόν άλλες εξελίξεις. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Καλή μας εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Μήνας γενεθλίων για τους Σκορπιούς μας και χρειάζεται δύναμη, πίστη κι ελπίδα σε όλους μας. Γενικά όμως είναι καλή περίοδος αυτή που διανύουμε. Μέσα σ’ αυτή την δύσκολη κατάσταση βέβαια. Μην το ξεχνάμε. Αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο και βαθειά πίστη στις δυνάμεις μας και στις αντοχές μας που δοκιμάζονται. Μα πότε θυμάστε τον εαυτό σας, να μην παλεύετε και να μην προσπαθείτε; Όλη μας την ζωή κάπως έτσι πορευόμαστε, άρα έτσι και συνεχίζουμε.


krios

ΚΡΙΟΣ:  Δουλειά, χρήματα και οικογένεια στο προσκήνιο. Επιτέλους να και μια καλή κουβέντα για τον κόπο σας και τον αγώνα σας, από τους ανωτέρους σας, το θέμα είναι να βάλουν και κανένα ευρώ παραπάνω στον λογαριασμό σας. Θα γίνει όμως κι αυτό. Άρχισε να μπαίνει το νερό στο αυλάκι. Μέχρι και αρχές της άνοιξης θα δείτε αλλαγές που θα σας εκπλήξουν. Σιγά σιγά όμως. Στα οικογενειακά σας ίσως πρέπει να υψώσετε λίγη φωνή παραπάνω για να σας υπολογίζουν περισσότερο. Προσοχή όμως να μην το παρακάνετε. Στα οικονομικά σας κέρδη προβλέπονται γι αυτό δοκιμάστε την τύχη σας αυτή την βδομάδα. Καλή τύχη.

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Μια ανακούφιση και μια δύναμη από το πουθενά σας κάνει πιο σκληρούς και δυναμικούς. Επιτέλους βγάλατε αυτό το πέπλο της θλίψης, από πάνω σας και αυτό σας βοηθάει πολύ. Ευνοούνται νέες σχέσεις και νέα ξεκινήματα στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή όμως να μην παρασυρθείτε και κάνετε λάθος εκτιμήσεις. Όχι έχουμε ανάγκη από έναν σύντροφο και θα διαλέξουμε όποιον να ΄ναι. Οικονομικά αν κλείσετε λιγάκι το χεράκι σας θα δείτε να περισσεύουν λεφτά στο πορτοφόλι σας. Με λίγα λόγια τα πάντα εξαρτούνται από εσάς και μόνο. Εμπρός λοιπόν.

dydimos

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκεί που πήρατε τα πάνω σας άντε πάλι στα κάτω σας. Γιατί όλη αυτή η ηττοπάθεια δεν μπορώ να καταλάβω. Αφού πάντα έστω και την τελευταία στιγμή επιστρατεύεται η λογική σας και σας βοηθάει και η τύχη, τι θέλετε και βασανίζετε το μυαλουδάκι σας; Ψυχραιμία λοιπόν κι έξυπνες κινήσεις στην κατάλληλη στιγμή βοηθούν στο να φέρετε τα θέματα που σας απασχολούν σε μια ευθεία γραμμή. Προς τα μέσα του Νοέμβρη υπάρχουν καλύτερες εξελίξεις. Στα συναισθηματικά σας προσοχή στις απιστίες γιατί μπορεί να ξεσκεπαστούν και τότε σίγουρα θα βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση. Άλλωστε τον τελευταίο καιρό δεν τα πάτε και πολύ καλά με τα ψέματα. Καλύτερα αν δεν ας πάει κάτι καλά σταματήστε το.

karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάξατε στάση απέναντι στα δύσκολα , το παλεύετε πιο δυναμικά κι αμέσως άλλαξε και η διάθεσή σας. Συνεχίστε έτσι. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τα βγάλετε πέρα γιατί το χειρότερο για σας είναι η μοναξιά. Όλα μπορείτε να τα αντέξετε αλλά η έλλειψη συντρόφου είναι το χειρότερο σας. Ακόμα κι αυτό θα πάρει τον δρόμο του αλλά όχι άμεσα. Θέλετε τον χρόνο σας γιατί τώρα είστε ευάλωτοι και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Μην προκαλείτε την μοίρα σας. Κινηθείτε άμεσα για νέα επαγγελματικά βήματα. Χτυπήστε και παλαιότερες πόρτες γιατί την δεύτερη φορά μπορεί να είστε πιο τυχεροί. Μικρά προβλήματα υγείας θα σας ενοχλήσουν αλλά είναι περαστικά.

leonΛΕΩΝ: Πέμπτη και Παρασκευή προωθήστε νέα σχέδια σας, νέες ιδέες και προτάσεις συνεργασίας. Μέσα στο σαββατοκύριακο ευκαιρίες για απόδραση, διασκέδαση και χαλαρότητα, όσο κι αν είστε στα κάτω σας , τώρα πρέπει να αποδείξετε το πόσο αρχηγοί της ζούγκλας είσαστε. Αν εσείς το βάζετε κάτω εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Αυτά τα οικονομικά σας βασανίζουν αλλά δεν είστε οι μόνοι. Τουλάχιστον σε σας δείχνει αυτή η εβδομάδα ότι σας βοηθά να βρείτε μια λύση έστω και προσωρινή. Εκμεταλλευτείτε την. Συναισθηματικά χρειάζεστε λίγο χώρο στην ζωή σας και χρόνο για να ηρεμήσετε αλλά αυτό μάλλον ο/η σύντροφος σας δεν το καταλαβαίνει με αποτέλεσμα την γκρίνια που δεν αντέχετε λεπτό. Βάλτε τους όρους και τα όρια σας. Επιβάλλεται.


parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ
: Πολλά στο κεφάλι σας και η ανασφάλεια στα ύψη. Χαλαρώστε δεν ήρθε δα και η συντέλεια του κόσμου. Άλλοι χωρίζετε, άλλοι ψάχνετε για μια καλύτερη δουλειά , άλλοι θέλετε μια μόνιμη σχέση αλλά όλα αυτά θέλουν και χρόνο αλλά και υπομονή. Μπορώ να πω ότι έχετε και τα δύο αλλά δεν το καταλαβαίνετε. Κουραστήκατε τόσο πολύ όλο αυτό το διάστημα και νιώθετε ότι έχετε ξεπεράσει τα όρια σας. Αλήθεια είναι. Τι μπορείτε να κάνετε όμως από μια παραπάνω προσπάθεια; Ειδικά τώρα που σχεδόν όλα μας δείχνουν ένα καλύτερο πρόσωπο. Βάλτε λοιπόν όλες σας τις δυνάμεις και θα δείτε μέσα στο επόμενο 3 μηνο σημαντικές αλλαγές σε όλους σχεδόν τους τομείς. Τολμήστε μπορείτε.
zygosΖΥΓΟΣ: Καλύτερη φαίνεται η όλη κατάσταση σας κι αυτό οφείλετε μόνο, στις δικές σας προσπάθειες και τον αγώνα σας. Απλά τώρα διακρίνετε η αλλαγή. Νοέμβρης και Δεκέμβρης θα σας διευκολύνουν στις προσπάθειες σας και τα οικονομικά σας θα πάρουν ανοδική πορεία. Προσοχή όμως στα ανοίγματα σας έστω κι αν είναι αναγκαία. Όλα με μέτρο και θα δείτε ότι πάλι θα μπείτε σε καλούς ρυθμούς. Στα συναισθηματικά σας όμως δεν είναι καλό να μένετε μόνοι/ες . Αρχίστε να μπαίνετε στην  διαδικασία του φλέρτ  και στο παιχνίδι του έρωτα. Σας αξίζουν πολλές γλυκές στιγμές , αγάπη, πάθος και μια μόνιμη σχέση γιατί όχι. Φίλοι μπορούν να είναι δίπλα σας και μια ωραία βραδινή έξοδο θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα. Δοκιμάστε και μια βόλτα στην εξοχή. Έχετε υπερβολική ενέργεια μέσα σας και κάπου πρέπει να την διοχετεύσετε. Μπρος οι μηχανές λοιπόν.


skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ:
 Γενέθλια φίλες και φίλοι μου. Βγείτε, χαρείτε, φλερτάρετε, παίξτε με το άλλο φύλο δεν είναι κακό. Το έχετε ανάγκη πέσατε πολύ τελευταία απ τις κακές σας επιλογές. Καιρός λοιπόν για θεαματικές αλλαγές. Προσοχή όμως στα περιττά έξοδα και τις υπερβολές γιατί μπορείτε να βγείτε κατά πολύ εκτός των οικονομικών δυνατοτήτων σας. Χαρίστε στον εαυτό σας ένα όμορφο δώρο, μια περιποίηση στο σώμα σας η ότι άλλο θα σας δώσει χαρά. Αφήστε τα πολύ σημαντικά για άλλη χρονική στιγμή. Προσοχή στις ταλαιπωρημένες σχέσεις και στις προβληματικές. Δώστε τέλος κι αρχίστε κάτι νέο που θα σας υποσχεθεί σιγουριά και ηρεμία που τόσο σας χρειάζεται. Το 2014 θα είναι για σας πολύ καλύτερο και θα μπείτε σε ποιο σταθερή τροχιά. Μιλήστε στους φίλους σας για τις ανασφάλειες σας και τους φόβους σας. Ίσως θα έπρεπε να μην λειτουργείτε εγωιστικά και να ανοιχτείτε στους ανθρώπους που σας νοιάζονται. Καλό γενέθλιο μήνα να έχετε κι όλα να σας έρθουν όπως τα θέλετε.

.


toxothsΤΟΞΟΤΗΣ:
 Αφήστε την κλάψα γιατί δεν πείθετε κανέναν, αντίθετα αν δείξετε δυναμισμό και αντοχή στα ζητήματα που σας απασχολούν θα προσφερθούν και οι γύρω σας να σας βοηθήσουν. Βάλτε λοιπόν ένα μέτρο στην συμπεριφορά σας και τότε θα δείτε και τα δικά σας λάθη. Όλα αυτά έχουν να κάνουν πιο πολύ με οικογένεια και συναισθηματικά γιατί στα οικονομικά σας επιτέλους αρχίσατε να βάζετε μυαλό. Συνεχίστε έτσι και θα επιβραβευθεί ο κόπος σας. Μέχρι και τέλος του Νοέμβρη θα μπορέσετε να βάλετε αρκετά πράγματα σε μια σειρά και να πάρετε τα πάνω σας. Καλή εποχή αν την αξιοποιήσετε ανάλογα. Μακριά από εγωισμούς και πείσματα. Δεν σας συμφέρει και θα σας βάλει σε άλλους μπελάδες. Δείξτε την αγάπη σας στους γύρω σας που το έχουν ανάγκη κι αφήστε τον θυμό σας για άλλα χρονική στιγμή.


aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:
 Κούραση και δυσκολίες σας φέρνουν σε δύσκολη θέση και σας απογοητεύουν. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σας πάρει από κάτω, πρέπει να παλέψετε όπως κάνετε πάντα και λίγο παραπάνω. Μέσα στο επόμενο 10 ήμερο οικονομικά θέματα δείχνουν να εξελίσσονται και να παίρνουν καλύτερο δρόμο. Κληρονομικά ζητήματα πρέπει να επιλύσετε και να προσέξετε τυχόν λάθη σε αυτά. Μείνετε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους και ειδικά σε άτομα τρίτης ηλικίας. Ρίξτε λιγάκι τους τόνους ας και όλα θα πάνε καλύτερα.


ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ:
 Μελαγχολία και στενοχώρια είναι αυτό που νιώθετε έντονα  αυτόν τον καιρό κι αυτό βέβαια έχει να κάνει με τα οικονομικά σας. Ξέρουμε πολύ καλά ότι αν δεν υπάρχουν λεφτά στο πορτοφόλι σας όλα σας φαίνονται μαύρα. Τα συναισθηματικά σας περνούν, σε δεύτερη μοίρα αν δεν υπάρχει το χρήμα και η άνεση σας. Ακόμα όμως δεν μπορείτε να δώσετε λύσεις γιατί δεν είναι μόνο ένα πράγμα που σας απασχολεί. Κοιτάξτε τι έχει προτεραιότητα για σας και βαδίστε βήμα βήμα. Μια πώληση ακινήτου ίσως θα μπορούσε να σας βοηθήσει αλλά θα πρέπει να συμβιβαστείτε με κάποιες αλλαγές. Ίσως αλλαγή της τιμής του. Μην το αφήσετε όμως για αργότερα, θα είναι μεγαλύτερη η υποχώρηση που θα πρέπει να κάνετε.


ixthyisΙΧΘΥΕΣ:
 Αυτά τα οικογενειακά σας κι αυτές οι κόντρες που έχουν ξεσπάσει σπίτι  σας απογοητεύουν κάθε μέρα και πιο πολύ. Δείτε μήπως κι εσείς φερθήκατε πιο σκληρά και δεν αφήσατε περιθώριο στους άλλους. Αφού μπορείτε να κάνετε έναν σωστό και ήρεμο διάλογο γιατί διαλέγετε πάντα την δύσκολη οδό; Δώστε βήμα και στους άλλους και μην κινήστε εγωιστικά. Καλές επαγγελματικές ιδέες μπορούν να έχουν καλή εξέλιξη και να δείτε όνειρο ζωής να πραγματοποιείτε τους επόμενους μήνες. Τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά με καλή προσπάθεια και σωστά επιχειρήματα,  μπορείτε να πείσετε και τους άλλους να σας ακολουθήσουν. Μετά τις αρχές του νέου έτους θα σας δοθούν περισσότερες ευκαιρίες αλλά τώρα πρέπει να το πάτε βήμα βήμα για να μην πνιγείτε στο άγχος και τον φόβο. Μην κάνετε πίσω στα θέλω σας αλλά δώστε και στους άλλους βήμα να μιλήσουν.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.