Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 30/12 – 5/1

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janni Η τελευταία βδομάδα του χρόνου ξεκίνησε, οι τελευταίες σκέψεις και προβληματισμοί του 2013 κάπου εδώ τελειώνουν για να δώσουν την σκυτάλη τους σε αυτές του 2014. Ας απολαύσουμε λοιπόν αυτή την δύσκολη θα έλεγα εβδομάδα , αλλά μέσα στο πνεύμα των εορτών, της χαράς και της διασκέδασης. Σας εύχομαι να έχετε ότι πραγματικά σας λείπει και το χρειάζεστε. Δεν χρειαζόμαστε πολλά για να είμαστε ευτυχισμένοι, αλλά τα απαραίτητα για να γεμίσουν την ψυχή μας. Καλή Χρονιά σε όλους μας, υγεία στις ψυχές μας και το σώμα μας και δύναμη στις καρδιές μας.


 

krios
ΚΡΙΟΣ: Νέα βδομάδα. Νέος χρόνος, νέα διάθεση και νέα όνειρα για σας φίλοι/ες μου. Θέλετε εδώ και τώρα να αλλάξετε ότι σας βαραίνει και σας χαλάει από καιρό. Καλή εποχή αυτή δε λέω αλλά θα πρέπει σιγά σιγά να μεταβείτε στην νέα φάση σας. Οι απότομες αλλαγές αυτές τις μέρες , δεν βοηθούν διότι υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις για τα σχέδια σας. Καλύτερα να αφήσετε για αργότερα , τα πολύ σοβαρά και τις πιο δύσκολες αποφάσεις. Θα δείτε πολύ καλές εξελίξεις σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν και θα μείνετε έκπληκτοι από τις αλλαγές. Καλώς να έρθουν όλα τα καλά στην ζωή σας. Καλή και Ευλογημένη Χρονιά !!!

tavros

ΤΑΥΡΟΣ: Μέσα στην τρελή χαρά εσείς καλοί μου φίλοι/ες κι ας υπάρχουν τόσα εμπόδια και αναβολές. Λίγα πράγματα σας κάνουν ευτυχισμένους/ες κι αυτά ξέρετε πολύ καλά,  πώς να τα απολαμβάνεται. Τα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα δείχνουν , αλλαγές προς το καλύτερο κι ας είναι μέρες εξόδων και υπερβολών. Σας πάει η τύχη και προκαλέστε την. Μακριά από εκνευρισμό κι εντάσεις κι όλα θα είναι καλύτερα. Συναισθηματικά νομίζω πως είσαστε στα καλύτερα σας κι αυτές τις μέρες αγγίζετε κορυφή. Απολαύστε τον έρωτα σας πάει πολύ και σας κάνει ξεχωριστούς/ες. Καλή κι ευτυχισμένη Χρονιά !!!!!

dydimos

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ρίξτε το έξω αυτές τις μέρες, ερωτευτείτε, χαρείτε, διασκεδάστε φίλοι/ες μου. Χαλαρή αυτή η βδομάδα, μην της δίνετε και πολύ βάση, γιατί μπορεί να στενοχωρηθείτε για ανούσια πράγματα. Προσοχή λιγάκι στα οικονομικά σας γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σας μπορεί να κάνετε υπερβολές. Μια μικρή έκπληξη από δικούς σας ανθρώπους, θα σας κάνει να χαρείτε και να ανταποδώσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα είναι καλύτερη και η κατάσταση και η ψυχολογία σας. Τα επαγγελματικά σας θα ήταν καλύτερο να τα κοιτάξετε μετά τις 15-01-14. Θα έρθουν και καλύτερες μέρες. Καλή Χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους τους τομείς.

 karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανυπομονησία σας έχει χτυπήσει κόκκινο και με το δίκιο σας βέβαια, αλλά θα δείτε ότι αυτά που σας λέω εδώ και καιρό, αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά δε λέω αλλά τώρα θα μπουν κι αυτά τα επαγγελματικά σας σε σειρά αλλά και τα συναισθηματικά σας επίσης. Τα οικονομικά σας πρέπει να προσέξετε περισσότερο μην κλαίτε αργότερα. Δεν κάνετε καλό χειρισμό και το ξέρετε αλλά αυτό δεν σας εξιλεώνει. Αρκεστείτε μόνο στα απαραίτητα αυτό το διάστημα, αργότερα θα τα πάτε καλύτερα, είναι σίγουρο. Καλή και εποικοδομητική Χρονιά σας εύχομαι.

 leonΛΕΩΝ: Ελάτε φίλοι/ες μου αρχίζουν τα καλά και για σας, δύσκολα η εύκολα φτάσατε μέχρι εδώ και χάρη στην υπομονή και την αντοχή σας όλα πάνε καλύτερα. Αγωνίζεστε τίποτα δεν σας έχει χαριστεί αλλά σας βοήθησε και λίγο η τύχη. Έτσι και τώρα θα σας φέρει καλύτερα αποτελέσματα στα συναισθηματικά σας αλλά και σε αυτά τα οικονομικά σας, που τόσο σας έχουν προβληματίσει τελευταία. Μετά το τέλος της άλλης βδομάδας, θα βλέπετε σταδιακά τις αλλαγές και αυτό θα σας κάνει πιο αισιόδοξους και δυναμικούς. Μέχρι τότε όμως κάνετε ανάλαφρα πράγματα και χωρίς πολύ άγχος και τρέξιμο. Να έχετε μια πολύ καλή κι ευλογημένη Χρονιά.

parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συναισθηματική φόρτιση προβλέπεται για σας φίλοι/ες μου  αυτή την εβδομάδα. Προστατεύστε τον εαυτό σας από όλη αυτή την κατάσταση και δείτε τις μέρες αυτές, με άλλο μάτι πιο αισιόδοξο. Είσαστε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και εισπράττεται πολύ αγάπη κι αυτό θα πρέπει να σας χαροποιεί. Επειδή λοιπόν αρχίζει μια καλύτερη περίοδος και επαγγελματική αλλά και συναισθηματική θα πρέπει να λειτουργήσετε κι εσείς διαφορετικά. Στα μέσα της βδομάδας θα είναι καλύτερα τα πράγματα και μια νέα πρόταση επαγγελματική θα σας κάνει να χαρείτε. Να έχετε μια όμορφη πρωτοχρονιά και μια πολύ καλή Χρονιά.

 zygosΖΥΓΟΣ: Μια ζέστη μια κρύο η ψυχολογική σας κατάσταση φίλοι/ες μου. Τι να κάνουμε όμως που θα πρέπει να το περάσετε κι αυτό το στάδιο. Ξέρω ότι τίποτα δεν  ήταν και στα καλύτερα του τελευταία , αλλά θα δείτε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα,  θα εξελιχθεί καλύτερα η όλη κατάσταση σας. Χαλαρή κι αδιάφορη θα την έλεγα αυτή την εβδομάδα, για τα θέματα που σας απασχολούν , αλλά μπορείτε να περάσετε όμορφα πλάι σε αγαπημένους και φίλους. Εσείς θα στηρίξετε τον εαυτό σας κι εσείς θα πάρετε περισσότερη δύναμη για να τα καταφέρετε. Αυτό σας δίνει αυτή η εβδομάδα. Δύναμη για νέο ξεκίνημα και έξυπνες ιδέες για λύσεις θεμάτων.

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ερωτική αυτή η βδομάδα και στα καλύτερα σας η ψυχολογία σας. Φτάνει να βλέπετε τα πράγματα αισιόδοξα και ελπιδοφόρα. Είστε ορθολογιστές δεν λέω αλλά όλα με μέτρο. Μια όμορφη εβδομάδα λοιπόν κι εσείς καλείστε να επωφεληθείτε από αυτό. Διοργανώστε μια όμορφη βραδιά με φίλους και ανθρώπους που γενικά σας φτιάχνουν την διάθεση. Μπορείτε ακόμα κι ένα ταξίδι να κανονίσετε , αλλά να προσέξετε τυχόν αναβολές η άλλες αλλαγές. Οικονομικά υπάρχουν αρκετά έξοδα που δεν μπορείτε να υπολογίσετε , γι αυτό ότι κάνετε να το κάνετε με μέτρο. Αφήστε για μια μέρα το αύριο και κοιτάξτε το σήμερα. Καλή Χρονιά και τυχερή φίλοι/ες μου.

 toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Ομαλή προβλέπετε για σας φίλοι/ες μου αυτή η εβδομάδα. Γενικά έχετε κουραστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό και ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε λιγάκι. Να μην κάνετε τίποτα σημαντικό αυτές τις μέρες και να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αντίθετα μπορείτε να το ρίξετε για λίγο έξω η να διοργανώσετε κάποιο όμορφο ταξιδάκι με φίλους κι αγαπημένα σας άτομα. Να είστε πιο κοντά στον/ην ερωτικό/η σύντροφο, για να μην υπάρξουν γκρίνιες που δεν σας αρέσουν καθόλου. Το πορτοφόλι σας να είναι λιγάκι κλειστό και τα έξοδα σας περιορισμένα για νη μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Καλές κι όμορφες μέρες σας εύχομαι και να έχετε μια πολύ καλή Χρονιά.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Μια πολύ σημαντική περίοδος για σας  ξεκινάει φίλοι/ες μου. Πρέπει να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας κι αυτό θα πρέπει να γίνει αυτό εδώ το διάστημα. Γι αυτό καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε, από τις γιορτινές μέρες και το κλίμα των ημερών και να αφήσετε τα γεγονότα , να σας οδηγήσουν. Οι ευαισθησίες και οι συναισθηματισμοί μπορεί να σας κάνουν να συμφωνήσετε σε πράγματα που αύριο κιόλας θα μετανιώσετε. Επανασυνδέσεις κι επιστροφή σε παλαιότερες σχέσεις μπορεί να σας φέρουν σε αδιέξοδο. Λογική και σύνεση λοιπόν. Καλή κι ευλογημένη Χρονιά σας εύχομαι και να σας οδηγήσει σωστά το ένστικτο σας.

ydroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναβολές και καθυστερήσεις μπορεί να συμβούν αυτές τις  μέρες φίλοι/ες μου, γι αυτό πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι/ες. Μην χαλάσουν οι διακοπές σας η οι όμορφες μέρες σας. Θετική κατά τα άλλα αυτή η περίοδος για σας και μάλιστα, με καλά κι ευχάριστα επαγγελματικά νέα. Μπορείτε το αμέσως επόμενο διάστημα να κλείσετε σημαντικές δουλειές, που θα σας φέρουν κέρδη βέβαια, μετά από κανένα εξάμηνο. Όμως όπως κα να ‘χει εσείς δεν έχετε πολλά περιθώρια και πρέπει να προχωρήσετε μπροστά. Σε προσωπικά σας θέματα θα πρέπει να σκεφθείτε,  τι ακριβώς θέλετε πραγματικά γιατί είσαστε πολύ μπερδεμένοι/ες. Ξέρω ότι το να μείνετε μόνοι/ες δεν σας είναι ευχάριστο αλλά δεν μπορείτε να μένετε και σε λάθος καταστάσεις. Καλή Χρονιά σε όλους σας.

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Ηθική ικανοποίηση και ηρεμία ψυχής σας δίνει αυτή η βδομάδα φίλοι/ες μου. Όλα όσα σας βασάνιζαν τόσο καιρό, ήρθε η ώρα να σας δικαιώσουν κι επιτέλους να πάρετε και το αίμα σας πίσω. Καλή εποχή για τα οικονομικά σας, αν και τα έξοδα των ημερών δεν σας αφήνουν να κρατήσετε ευρώ, στο πορτοφόλι σας. Προσοχή λοιπόν στα περιττά αλλά να κάνετε και μια υπέρβαση για σας και μόνο. Έχετε στερήσει τόσα από σας, για να ικανοποιείται τους άλλους. Δείτε τι καλό στα επαγγελματικά σας θα σας έδινε παραπάνω χρήματα και τολμήστε το. Η τύχη είναι μαζί σας φτάνει κι εσείς να την προκαλέσετε λιγάκι. Να έχετε μια πολύ Καλή κι Ευλογημένη Χρονιά όλοι σας.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.