Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 4/8 – 10/8

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΚαλή εβδομάδα, καλό μήνα και καλό υπόλοιπο διακοπών, φίλες και φίλοι μου. Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού μόλις μπήκε και λίγο πολύ όλοι, σκεφτόμαστε λίγες μέρες ξεκούρασης κα χαλάρωσης. Έτσι κι εγώ θα σας αφήσω, για λίγες μέρες και θα τα ξαναπούμε προς το τέλος του μήνα. Γι αυτό θα σας δώσω κάποιες προβλέψεις, για όλο αυτό το διάστημα κι όχι μόνο, για την εβδομάδα που αρχίζει. Σε γενικές γραμμές λοιπόν θα πρέπει, να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους στα θέματα που έχουν, μεγαλύτερη βαρύτητα για τον κάθε έναν από μας. Να αφήσουμε τον χρόνο να μας δείξει, τι πραγματικά θέλουμε στην ζωή μας και τι μας καλύπτει και όχι, εγωιστικά τι δεν μπορούμε να απαρνηθούμε η να χάσουμε. Να φροντίσουμε να γεμίσουμε το μυαλό μας με εποικοδομητικές, σκέψεις και ιδέες που μπορούν να μας πάνε μπροστά και να μας ανεβάσουν επίπεδο. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα πράγματα για τον κάθε έναν μας.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Επιτέλους οι διακοπές για σας, γίνονται και πράξη, φίλες και φίλοι μου. Όλος ο Αύγουστος κρύβει για σας, μικρές εκπλήξεις κι όμορφες ανάλαφρες μέρες. Είναι ένας πολύ καλός μήνας  για τα επαγγελματικά σας σχέδια, άσχετα με το αν μπορείτε να τα υλοποιήσετε άμεσα. Οι ιδέες και οι γνωριμίες που μπορείτε να κάνετε αυτόν τον καιρό, θα σας βοηθήσουν πολύ στο μέλλον και στην σταδιοδρομία σας. Στο χέρι σας είναι πραγματικά το πως θα εκμεταλλευτείτε, καταστάσεις και γεγονότα. Οι οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα αναπολήσουν το ενδιαφέρον σας και την προσοχή σας. Νιώθετε ότι έχετε ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με όλους αλλά, θέλετε και τον προσωπικό σας χρόνο. Πείτε το όμως, διότι δεν μπορούν όλοι να καταλάβουν τι χρειάζεστε η πως νιώθετε. Στα οικονομικά σας θα σας πρότεινα να έχετε λίγη προσοχή, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα, να υπερβάλλεται και μετά, να σας λείψουν και να γκρινιάζετε. Χαλαρώστε και απολαύστε την κάθε μέρα σας.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Η ξεκούραση για σας αυτόν τον καιρό είναι το πάν, καλοί μου φίλοι και φίλες. Περάσατε μια αρκετά δύσκολη χρονιά σε όλους σχεδόν τους τομείς κι επιτέλους οι μέρες οι ανάλαφρες είναι μπροστά σας. Φλερτ και σχέσεις είναι αυτά που μπορούν να σας ξεκουράσουν, έστω κι αν δεν βγει τίποτα ουσιαστικό, εσείς θέλετε να παίξετε και να διασκεδάσετε ανακτώντας, την χαμένη κατά ένα μέρος αυτοπεποίθηση σας. Αυτά βέβαια για τους αδέσμευτους, οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την σχέση σας, να περάσετε αυτές τις μέρες των διακοπών ερωτικά όσο ποτέ και να πείτε, στον/στην σύντροφο σας όλα όσα τόσο καιρό δεν λέτε. Δεν είναι καιρός για βαρυσήμαντες δηλώσεις και ενέργειες, σε ότι αφορά στα επαγγελματικά σας και γι αυτό, αποφύγετε να δηλώσετε την άποψη σας στους ανωτέρους σας. Όλα με μέτρο θα σας συνιστούσα και όχι υπερβολές, σε ότι λέτε κι ότι κάνετε. Ακόμα και με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους μπορεί να δημιουργηθεί παρεξήγηση, αν δεν προσέξετε το πώς λέτε κάτι. Δώστε στον εαυτό σας ότι, δεν έχετε δώσει τόσο καιρό.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ: Τρελά παιδιά χαρά γεμάτα θα σας χαρακτήριζα, όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι γλυκά μου Διδυμάκια. Θέλετε να ρουφήξετε την κάθε ξέγνοιαστη και χαλαρή στιγμή σας, μακριά από κάθε άγχος και στρες του εαυτού σας. Θέλετε να απομακρύνεται από την ζωή σας εδώ και τώρα, ότι συνεχίζει να σας χαλάει και σας θλίβει. Νέες σχέσεις κι ερωτικές καταστάσεις σας περιμένουν, αν έχετε αποφασίσει να κάνετε ριζικές αλλαγές, στα συναισθηματικά σας. Επαγγελματικά δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες συζητήσεις, για μελλοντική συνεργασία η για κάτι συμπληρωματικό, προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδα σας. Αποφύγετε υπερβολικές σπατάλες και έξοδα διότι, σύντομα μπορεί να βρεθείτε σε οικονομικό αδιέξοδο. Όλα με μέτρο είναι η φράση κλειδί για σας. Μικρές αποδράσεις για ξεκούραση ίσως να είναι καλύτερο για σας, από το να φύγετε κάποιες μέρες συνεχόμενες. Έτσι θα μπορείτε να έχετε τον έλεγχο όλων των θεμάτων σας καιν ταυτόχρονα να κάνετε και τις διακοπές σας.

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν ξέρω κατά πόσο είναι μήνας διακοπών για σας, φίλοι και φίλες μου γιατί, ότι δεν έχει προχωρήσει όλο τον χρόνο, προχωρά τώρα. Πολύ καλές  επαγγελματικές προτάσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις, για το αν θα θελήσετε να κάνετε διακοπές η αν θα ριχτείτε, με τα μούτρα στην δουλειά. Νομίζω ότι η δουλειά έχει προτεραιότητα κι αυτόν τον δρόμο θα ακολουθήσετε. Διψάτε για κάτι καινούργιο, καλό κι αποδοτικό πολύ περισσότερο, από μια εβδομάδα χαλάρωσης. Τα οικονομικά σας άλλωστε δεν σας βοηθούν και πολύ για να το ρίξετε έξω. Ασχοληθείτε λοιπόν με τα επαγγελματικά σας και θα έρθει και η εποχή της χαλάρωσης. Ακόμα και στα συναισθηματικά σας μπορείτε να κάνετε νέα βήματα, για σχέση και για γνωριμία που θα έχει και διάρκεια αλλά και ποιότητα. Γενικά και μέχρι το τέλος του μήνα πολύ σημαντικά πράγματα, που αφορούν το μέλλον σας εξελίσσονται και προχωρούν με πολύ γρήγορο ρυθμό. Επωφεληθείτε και αξιοποιήστε σωστά όποια ευκαιρία σας δοθεί. Τα καλύτερα έρχονται έστω και μέσα στο καλοκαίρι.

 

leonΛΕΩΝ: Ποιος σας πιάνει αυτό το διάστημα, φίλες και φίλοι μου. Έχετε και τον γενέθλιο μήνα σας, σχέσεις που δεν σας πήγαν και πολύ καλά στο παρελθόν, αναθερμαίνονται κι εσείς μες την τρελή χαρά. Όλα αυτά βέβαια έχουν και το μέτρο τους, εγώ ένα γενικό κλίμα της κατάστασης σας λέω, διότι για το κάθε τι που κάνετε αγωνίζεστε και παλεύεται πολύ. Κάποιοι/ες από εσάς μπορεί τώρα να γυρίζεται από τις διακοπές σας και να χρειάζεται να πέσετε με τα μούτρα στην δουλειά. Να το κάνετε γιατί έτσι μόνο θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε έναν ήρεμο χειμώνα κι αποδοτικό. Μην ξεχνάμε ότι το οικονομικό, είναι το θέμα που σας  κάνει να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια και μετά, μια καλή και ισορροπημένη σχέση. Τα συναισθηματικά σας παίρνουν σειρά αμέσως μετά τα επαγγελματικά σας. Εκεί θα καταφέρετε να χαλαρώσετε και να πάρετε μια βαθειά ανάσα. Μπορείτε ακόμα αυτό το διάστημα να ασχοληθείτε και με το σπίτι η τον προσωπικό σας χώρο. Μια ανακαίνιση  σπιτιού η δωματίου θα ήταν σαφώς καλύτερα για σας από ένα Σαββατοκύριακο στην εξοχή. Τολμήστε το.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένας πολύ καλός μήνας για σας αρχίζει, αγαπημένοι φίλες και φίλοι μου. Γεμάτος ο χρόνος σας με πολύ όμορφες και ζεστές οικογενειακές στιγμές, τα φλερτ και ο έρωτας είναι στο φόρτε τους αυτό το διάστημα, αν βέβαια το θέλετε κι εσείς και δεν κλείνετε επιδεικτικά, την πόρτα σας και την τύχη σας. Ξέρω και καταλαβαίνω ότι έχετε πληγωθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα αλλά, η ζωή δεν σταματά σε μια αγάπη ούτε σε έναν άτυχο έρωτα. Άλλωστε πολλές φορές από αυτή την στήλη, έχουμε πει ότι, ότι γίνεται είναι σχεδόν πάντα για τι καλό μας. Τολμήστε λοιπόν να κάνετε μια νέα σχέση, μια νέα γνωριμία η να προσπαθήσετε να αλλάξετε την ήδη υπάρχουσα, σε καλύτερη για σας. Φαίνεται πως σύντροφος η αγαπημένος/η βρίσκεται σε θέση να σας καταλάβει και να σας κατανοήσει, αρκεί κι εσείς να το χειριστείτε διπλωματικά. Αρκετές φορές λέτε πολύ καλά και σωστά πράγματα και παρατηρήσεις αλλά, με καυστικό και λάθος τρόπο. Αλλαγή πλεύσης λοιπόν για να πετύχουμε τον σκοπό μας.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Επιτέλους οι μέρες ξεγνοιασιάς, ηρεμίας και ξεκούρασης άρχισαν και για σας, φίλες και φίλοι μου. Ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνετε πράγματα για τους άλλους  στις διακοπές σας, εσείς θα νιώθετε καλά και θα έχετε και το κέφι, αλλά και την διάθεση να προσφέρεται. Είχατε από καιρό την ανάγκη να αλλάξετε, τόπο και παραστάσεις και αυτό φαίνεται, να πραγματοποιείτε αυτόν εδώ το μήνα περισσότερο. Μην καταπιαστείτε με σοβαρά θέματα και αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, γιατί μπορεί να γίνουν λάθος εκτιμήσεις  και υπερβολές. Όλα μπορούν να περιμένουν λίγο καιρό, προκειμένου να αποφευχθούν λάθη που θα σας στοιχίσουν αργότερα. Ασχοληθείτε περισσότερο με αναζήτηση συντρόφου η καλύτερης σχέσης και χαλαρώστε, με όμορφες βραδιές παρέα, με αγαπημένα σας πρόσωπα και φίλους. Αν περάσετε κάποιες μέρες με συγγενείς και κοντινά σας πρόσωπα, προσοχή σε λόγια που μπορεί να παρερμηνευτούν και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Δεν χρειάζεται αυτές τις μέρες των διακοπών σας να λύσετε θέματα που στο παρελθόν δεν τα είχατε καταφέρει. Αποφύγετε επιμελώς τέτοιες συζητήσεις.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτός ο μήνας έχει για σας πολλά και διάφορα, φίλες και φίλοι μου. Κατ’ αρχήν έχει πολύ καλές γνωριμίες, σε συναισθηματικό επίπεδο και αρχή μιας νέας σχέσης που ενδέχεται, να έχει διάρκεια και μέλλον αν κι εφόσον, εσείς το θελήσετε. Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή σας έχει κουράσει και να αναζητήσετε κάτι καλύτερο από αυτό που έχετε συμβιβαστεί. Στα επαγγελματικά σας οι ελεύθεροι επαγγελματίες, θα πρέπει να βρείτε νέες πηγές εσόδων αν νιώθετε ότι, το αντικείμενο με το οποίο ασχολείστε,  έχει κάνει τον κύκλο του και δεν αποδίδει πια. Μην φοβάστε να πάρετε ρίσκο και αποφάσεις, για καλύτερο πλάνο στην ζωή σας. Μην μένετε στάσιμοι/ες σε κάτι που έχει πάψει από καιρό να προχωράει και εμπλουτιστείτε με αισιοδοξία, όνειρα κι ελπίδες από την αρχή. Είστε δυναμικοί/ες και έχετε τσαγανό, αποδείξτε το πρώτα στον εαυτό σας και μετά στους άλλους. Προστατεύστε και το πορτοφόλι σας , με το να είστε φιλότιμοι/ες κι ανοιχτοχέρηδες δεν βοηθάτε τον εαυτό σας και οι άλλοι το εκμεταλλεύονται. Περάστε όμορφες βραδιές και μέρες με φίλους, σύντροφο κι αγαπημένα σας πρόσωπα και μην καταπιέζεστε άλλο.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Ότι αλλαγές δεν κάνατε όλο τον χρόνο, φίλες και φίλοι μου έχετε βαλθεί να τις κάνετε τώρα. Οδοστρωτήρα θα σας χαρακτήριζα και χείμαρρο που στο πέρασμα του τα σαρώνει όλα. Κάντε όμως και λίγο πίσω σε αυτά που θέλετε και προσπαθείτε, γιατί υπάρχει πιθανότητα λάθους και μετά, δεν θα μπορείτε να τα μαζέψετε. Δε λέω θέλετε αλλαγές και τις θέλετε άμεσα, θέλετε αλλαγή συντρόφου η νέα γνωριμία και δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο αλλά, όλα θέλουν τον χρόνο τους και πάνω από όλα, υπομονή για να αποφευχθούν λάθη και υπερεκτίμηση καταστάσεων. Δείτε με ψυχραιμία τα γεγονότα και τα θέματα που σας κατακλύζουν και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις. Στα επαγγελματικά σας αρχίζει και χαλαρώνει η κατάσταση αλλά, περισσότερες ευθύνες σας αναθέτονται. Μην είστε παρορμητικοί/ες και μην βιάζεστε να εμπιστευθείτε τους πάντες. Κρατήστε απόσταση κι επιφυλακτικότητα. Κατά τα άλλα όμορφες μέρες και ομορφότερες νύχτες σας περιμένουν. Ερωτικές αποδράσεις κι εφήμερες καταστάσεις θα σας βγάλουν απ τα συνηθισμένα σας πλαίσια.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εδώ και καιρό έχει αρχίσει  η καλύτερη εποχή για σας , φίλες και φίλοι μου. Αυτός ο μήνας θα είναι αρκετά καλός για σας και θα έχει, αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις. Θα πρέπει να αποσυμπιέσετε πια τον εαυτό σας, από όλα όσα σας βαραίνουν και θα πρέπει να αναζητήσετε πιο ευχάριστα πράγματα για σας. Στον συναισθηματικό τομέα θα πρέπει εδώ και τώρα, να πάρετε απόφαση για το τι θα κρατήσετε κοντά σας και τι, θα απομακρύνεται άμεσα από την ζωή σας. Όσο χρόνο  και να πάρετε δεν πρόκειται να αλλάξει μια κατάσταση για σας που σας χαλάει καιρό τώρα. Τα καλύτερα συναισθηματικά σας περιμένουν. Μην αργείτε και χάνετε πολύτιμο χρόνο αλλά και αντοχές. Επαγγελματικά νομίζω πως έφτασε ο καιρός, για κάτι καινούργιο και κάτι καλύτερο, από αυτό που υπήρχε στην ζωή σας. Τολμήστε να δείτε νέα πρόσωπα και συνεργάτες και δώστε τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας προς αξιολόγηση. Λίγη προσοχή σε μικρά θεματάκια υγείας, που μπορεί να χαλάσουν λίγο τις μέρες ξεγνοιασιάς σας. Χαρείτε τον ήλιο και τους φίλους σας.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιτέλους έφτασαν και τα καλύτερα για σας φίλοι και φίλες μου. Ο Αύγουστος έχει και για σας πολύ καλές εξελίξεις, στα σοβαρά θέματα που σας απασχολούν, όπως τα επαγγελματικά σας αλλά και οι προσωπικές σας σχέσεις. Στο χέρι σας είναι πραγματικά το πόσο καλά θα χειριστείτε τις καταστάσεις αυτές. Ανοίξτε τα φτερά σας σε καινούργια επαγγελματικά βήματα αν νομίζεται ότι ο κύκλος της δουλειάς που κάνετε έχει κλείσει. Μην φοβάστε να πάρετε τέτοιες αποφάσεις τώρα, γιατί αργότερα θα είναι πολύ δύσκολα για σας τα πράγματα και ίσως, να μην μπορείτε να αλλάξετε την ρότα τους. Οικονομικά χρειάζεται καλύτερος χειρισμός των μετρητών σας, για να μην βρεθείτε σε αδιέξοδο στο άμεσο μέλλον.  Λίγο η εποχή που σας παρασύρει λίγο το συναισθηματικό σας αδιέξοδο, μπορεί να ξοδέψετε τόσα, όσα δεν έχετε ξοδέψει έναν μήνα. Βγείτε με φίλους που στέκονται στο πλευρό σας και με άτομα που σας καταλαβαίνουν, για να περάσετε όμορφα και να ξεδώσετε. Φλερτ και σχέσεις είναι στον δρόμο σας. Τολμήστε το.

 

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Ένας χαλαρός κι απολαυστικός μήνας ξεκινάει, φίλες και φίλοι μου και τα θέματα που σας απασχολούν, φαίνεται να τα βάζετε για λίγο στο ντουλάπι σας. Δεν έχετε καμία μα καμία διάθεση να λύσετε, όλα αυτά που σας βαραίνουν και σας ενοχλούν εδώ και καιρό. Αρνείστε. Ακούστε το ένστικτο σας και αφήστε χαλαρό τον εαυτό σας να απολαύσει λίγες μέρες, ηρεμίας και χαλαρότητας με αγαπημένους φίλους, σύντροφο και οικογένεια. Οι αδέσμευτοι/ες έχουν την τύχη νέας γνωριμίας και σχέσης και ακόμα, να πάρουν απόφαση για δέσμευση η και παιδί. Τα οικονομικά σας θα είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και θα μπορείτε να τα βγάλετε πέρα αξιοπρεπώς. Προσοχή όμως σε δανεικά που δεν θα σας τα επιστρέψουν ποτέ η σε όποια άλλη οικονομική βοήθεια σας ζητηθεί. Αν φεύγετε τώρα για διακοπές προσοχή μην σας εξαπατήσουν στις συμφωνίες που έχετε κάνει και άλλα πληρώσατε κι άλλα σας δίνουν. Μόνο και μόνο για να μην χαλάσουν οι διακοπές σας και το κέφι σας.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.