Secret Must logo

Διακτινισμός ανθρώπων στο διάστημα

Διακτινισμός ανθρώπων στο διάστημαΑκριβή τηλεμεταφορά κβαντικών πληροφοριών σε απόσταση τριών μέτρων κατάφεραν να πραγματοποιήσουν Ολλανδοί επιστήμονες και πλέον οι ερευνητές αισιοδοξούν για την τηλεμεταφορά ολόκληρων ανθρώπων από το ένα μέρος στο άλλο.

Η συγκεκριμένη επιτυχία των επιστημόνων έγινε γνωστή πριν από λίγες ημέρες και κυκλοφόρησε σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και στο διαδίκτυο, θυμίζοντας μας όμως ένα άλλο απόρρητο πρόγραμμα «project-pegasus» και στο ταξίδι στον πλανήτη Άρη με τηλεμεταφορά το οποίο ξεκίνησε το 1968.

Το progect Pegasus ήταν ένα πρόγραμμα που σχετιζόταν με την DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), στην οποία το αμερικανικό υπουργείο άμυνας και η τεχνολογική κοινότητα πραγματοποίησαν το ταξίδι στον χρόνο για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
Το progect Pegasus ξεκίνησε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ με σκοπό να διεξάγουν «τηλεπισκόπηση στο χρόνο» έτσι ώστε αξιόπιστες πληροφορίες και γεγονότα για το παρελθόν και το μέλλον θα μπορούσαν να παρέχονται στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, την επιστημονική κοινότητα και τους στρατιωτικούς.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά και ας διαβάσουμε για αρχή τι ανακοίνωσαν οι επιστήμονες με επικεφαλής τον καθηγητή Ρόναλντ Χάνσον του Ινστιτούτου Νανοεπιστήμης του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας Ντελφτ (ενός εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών πολυτεχνείων), στο περιοδικό «Science» όπου έκαναν την σχετική δημοσίευση.
Ο Χάνσον δήλωσε λοιπόν ότι οι νόμοι της Φυσικής δεν απαγορεύουν την τηλεμεταφορά μεγάλων αντικειμένων άρα και ανθρώπων. Όπως είπε, κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον δεν αποκλείεται οι άνθρωποι να διακτινίζονται ακόμη και στο διάστημα.
Οι ερευνητές έδειξαν, με το νέο πείραμά τους, ότι είναι δυνατό να τηλεμεταφερθούν, και μάλιστα με 100% αξιοπιστία, πληροφορίες, κωδικοποιημένες σε υποατομικά σωματίδια, ανάμεσα σε δύο σημεία που απέχουν τρία μέτρα.
Η τηλεμεταφορά βασίζεται στο μυστηριώδες φαινόμενο της κβαντικής «εμπλοκής» ή του κβαντικού «εναγκαλισμού», κατά την οποία η κατάσταση ενός σωματιδίου επηρεάζει αυτόματα την κατάσταση ενός άλλου μακρινού σωματιδίου (κάτι που καθόλου δεν άρεσε στον Αϊνστάιν, επειδή δεν μπορούσε να το εξηγήσει).
Στο ολλανδικό πείραμα χρησιμοποιήθηκαν «εναγκαλισμένα» ηλεκτρόνια παγιδευμένα μέσα σε κρύσταλλο διαμαντιού σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία.
Οι ερευνητές πέτυχαν την τηλεμεταφορά τεσσάρων διαφορετικών καταστάσεων των υποατομικών σωματιδίων που η κάθε μία αντιστοιχούσε σε μια μονάδα κβαντικής πληροφορίας (qubit) – κατ” αντιστοιχία των συμβατικών δυαδικών μονάδων ψηφιακής πληροφορίας (bit). Γυρνώντας τώρα 48 χρόνια πίσω βρισκόμαστε στην έναρξη του «Project Pegasus», μια αναζήτηση που ξεκίνησε το 1968 από τον Andrew D Basiago (πρώτη γενιά της Αμερικανικής «chrononauts») όταν υπηρετούσε ως συμμετέχων παιδί στις ΗΠΑ στο πρόγραμμα εξερεύνησης του χωροχρόνου.
O Andrew D. Basiago, 52 ετών, δικηγόρος στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον και ο συνάδελφος «chrononauts» William B. Stillings ήρθαν στο προσκήνιο πριν από λίγα χρόνια με εκπληκτικές αποκαλύψεις.
Σύμφωνα με τον κ. Sandiago και τον κ.Stillings το καλοκαίρι του 1980 είχαν παρακολουθήσει τριών εβδομάδων σεμινάρια για τον πλανήτη Άρη, και για την προετοιμασία τους για τα ταξίδια που θα πραγματοποιούσαν αργότερα στον Άρη μέσω τηλεμεταφοράς.
Το μάθημα διδάχτηκε από τον ταγματάρχη Ed Dames σε ένα μικρό κολέγιο κοντά στη Mt. Shasta στην California, και ο οποίος αργότερα υπηρέτησε στο επιστημονικό και τεχνικό τμήμα των μυστικών υπηρεσιών για τον αμερικανικό στρατό. Δηλώνουν ότι 10 έφηβοι συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Άρη. Εκτός από τους Basiago και Stillings, δυο από τους οκτώ άλλους έφηβους που μπορούν να εντοπιστούν σήμερα ήταν ο Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος στην συνεχεία χρησιμοποίησε το όνομα “Barry Soetoro” και η Regina Dugan που ο Μ. Ομπάμα διόρισε 19ο διευθυντή και πρώτη γυναίκα διευθύντρια της DARPA, το 2009. Περιλαμβάνονταν ακόμα: Reymond Basiago, μηχανικός της εταιρίας Ralph M. Parsons ο οποίος ήταν ο επικεφαλής τεχνικός σύνδεσμος μεταξύ Parsons και CIA για την «Tesla- βάση τηλεμεταφοράς». Stillins Thomas αναλυτής επιχειρήσεων για την Lockheed Corporation, που είχε υπηρετήσει στο Γραφείο Νοημοσύνης Ναυτικού. Ben Rich, διευθύνων σύμβουλος Lockheed Skunk Works, ο οποίος πριν πεθάνει είχε εξομολογηθεί ότι οι εξωγήινοι επισκέπτες είναι πραγματικότητα και ότι ο αμερικανικός στρατός ταξιδεύει στα αστέρια!
farpoint20

Πηγές: Ερ.Ε.Ν.Ζωpronews apocalypsejohn.com

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.