Secret Must logo

Η ταλαντούχα Βάνα Γρηγορίου σε τραγούδι του Μίμη Πλέσσα!

Η ταλαντούχα Βάνα Γρηγορίου σε τραγούδι του Μίμη Πλέσσα!Με την επανεκτέλεση στο τραγούδι «Σταυραετός» ξεκινά τη δυναμική της πορεία το 2017 η ταλαντούχα Βάνα Γρηγορίου.

Με την έγκριση και άδεια του συνθέτη Μίμη Πλέσσα ο οποίος το χαρακτήρισε «θαρραλέο και ολόσωστο», η Βάνα Γρηγορίου μπαίνει δυνατά στις καρδιές μας με μία επανεκτέλεση – έκπληξη!

 

Μουσική: Μίμης Πλέσσας

Στίχοι: Τάσος Λειβαδίτης

Πρώτη εκτέλεση: Καίτη Αμπάβη

 

Η Βάνα Γρηγορίου κατάγεται από το όμορφο νησί της Λέσβου και συγκεκριμένα από το Πλωμάρι. Από μικρή ηλικία έδειξε το πάθος της και την αγάπη της για το τραγούδι αλλά πότε δεν έκανε το βήμα να ασχοληθεί. Μεγαλώνοντας όμως και αφού είχε ασχοληθεί και με διάφορες άλλες δουλειές το πάθος αυτό ξαναζωντάνεψε μέσα της και πείρε την απόφαση να ασχοληθεί πλέον και επαγγελματικά!

Έχει κάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα στο Ισραήλ όπου εκεί την άγγιξε η αγάπη του κόσμου και το πάθος τους για την ελληνική μουσική.

Κατά την παραμονή της στο Ισραήλ είχε προτάσεις και από δισκογραφικές εταιρείες αλλά και από γνωστούς μουσικοσυνθέτες για να ασχοληθεί επαγγελματικά με την δισκογραφία εκεί. Επιλέγει όμως να αρνηθεί τις τότε προτάσεις, για οικογενειακούς κυρίως αλλά και επαγγελματικούς λόγους και έτσι επιστρέφει στην Ελλάδα!

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως: Τζένη Βάνου, Αντώνη Ρεπάνη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Βασίλη Τερλέγκα, Γιάννη Ντουνιά, Έλενα Γιαννακάκη, Γιώργο Γερολυμάτο, Λιζέτα Νικολάου, Κώστα Μοναχό, Θανάση Κομνηνό, Ματθαίο Γιαννούλη, Γιάννη Βασιλείου, Χάρη Ακριτίδη, Στάθη Αγγελόπουλο και άλλους!

Το 2017 ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για την Βάνα Γρηγορίου. Μπαίνει δυναμικά στην δισκογραφία με ένα πολύ δυνατό τραγούδι έκπληξη και υπογράφει με την δισκογραφική εταιρεία Dusty Records.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.