Secret Must logo

Λεηλάτησαν αυτοκίνητα Εθελοντικού κλιμακίου στο Δήμο Διονύσου

Σοκ έπαθαν οι εθελοντές μόλις είδαν τι είχε απομείνει στα πυροσβεστικά αυτοκίνητα του Δήμου Διονύσου…

Όπως κατήγγειλαν οι Εθελοντές του Κλιμακίου Άνοιξης στο Δήμο Διονύσου, λίγο μετά τις 8:00 σήμερα το πρωί και καθώς θα αναλάμβαναν την βάρδια τους, βρήκαν τα 2 Πυροσβεστικά αυτοκίνητα λεηλατημένα.
Τα τζάμια ήταν σπασμένα και τα αυτοκίνητα κατεστραμμένα με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο (πιθανόν κατσαβίδι) και μέσα  το αυτοκίνητο «ξηλωμένο» σε κάθε σημείο, από το ντουλαπάκι έως και τους χώρους δίπλα από το λεβιέ των ταχυτήτων. Μέσα στα αυτοκίνητα υπήρχαν VHF, κάμερες, GPS, strobe lights κ.α. Να σημειώσουμε εδώ ότι μέχρι τις 14:00 που το Secretmust.gr βρισκόταν στο κλιμάκιο Άνοιξης η Σήμανση δεν είχε εμφανιστεί.
Οι εθελοντές του Δήμου Διονύσου έκαναν λόγο και  για προηγούμενη απόπειρα, καθώς μετά την 25η Μαρτίου  είχαν εντοπίσει περίεργες κινήσεις στο χώρο. Η αλήθεια είναι ότι γύρω από το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το οποίο φιλοξενείται στο γήπεδο της Άνοιξης του Δήμου Διονύσου, δεν υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός αν και επανειλημμένα οι ίδιοι οι εθελοντές έχουν ζητήσει από τους αρμόδιους φορείς.
Ας ευχηθούμε να είναι το τελευταίο περιστατικό και φυσικά τυχαίο.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.