Secret Must logo

Λεωνίδας Καγιάφας & Φώτης Τάμπας

Λεωνίδας Καγιάφας & Φώτης ΤάμπαςΟ Λεωνίδας Καγιάφας και ο Φώτης Τάμπας μας τραγουδάνε ζωντανά την Τετάρτη 11/12/2013 στο Χυτήριο Θέατρο(Ιερά οδός 44,Γκάζι) για μια και μοναδική εμφάνιση.

Για πρώτη φορά οι δυο Βολιώτες καλλιτέχνες θα συνυπάρξουν μαζί στην ίδια σκηνή και θα μας ερμηνεύσουν ένα μεγάλο ρεπερτόριο από αγαπημένα μας τραγούδια. Θα ακούσετε ένα κράμα μελωδιών απο Γιάννη Χαρούλη και Γιώργο Νταλάρα μέχρι τους Beatles και U2. Φυσικά οι δυο νεαροί καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τραγούδια απο τη προσωπική τους δισκογραφία που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Το βράδυ λοιπόν της Tετάρτης 11/12/2013 στις 22:00 .

Να είστε όλοι εκεί!!!

 

 

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΓΙΑΦΑΣ:

Γεννημένος στο Βόλο ο Λεωνίδας Καγιάφας έχει συνεργαστεί με μεγάλους και αξιόλογους καλλιτέχνες του χώρου όπως το Γιώργο Νταλάρα, το Χρήστο Θηβαίο, τη Νίνα Λοτσάρη, τη Γλυκερία, το Δημήτρη Μπάση,τη Γιώτα Νέγκα, τη Μάρθα Φριτζιλα, το Ζαχαρία Καρούνη,τη Χαρά Κεφαλά και με την Εστουδιαντίνα Νεας Ιωνίας, ορχηστρικά παίζοντας στο Ηρώδειο καθώς και σε θέατρα και συναυλιακούς χώρους σε όλη τη Ελλάδα.

Τον τελευταία τρία χρόνια έχει στραφεί στη φωνητική και την σύνθεση κομματιών. Εχει εμφανιστεί σε διάφορα stage της Αθήνας(όπως τα Chroma bar, Nylon bar, Kookoo, αρχιτεκτονική, Στν κ.α) είτε με acοustic set είτε full band . Γνωρίζει να παίζει αρκετά όργανα μεταξύ άλλων όπως πιάνο, κιθάρα, μαντολίνο, ούτι, λαούτο και μπουζούκι/τζουρά.

 

Τον Μάιο του 2012 κυκλοφόρησε το 1ο single με τίτλο »Και πάλι εδώ ξανά» σε μουσική και στίχους του Ιδίου οπού είναι ένα δυνατό ρόκ κομμάτι.

Αρχές Νοέμβρη του 2012 κυκλοφόρησε το 2ο single με τίτλο »Μαζί» σε στίχους του ιδίου και μουσική του Γιάννη Κώνστα.

Ενα χρόνο μετά την κυκλοφορία του 1ου single, τον Μάιο του 2013 κυκλοφόρησε το 3ο κατα σειρά προσωπικό του single με τίτλο «ΑΛΗΘΙΝΑ» σε στίχους και μουσική του ιδίου.

 

ΦΩΤΗΣ ΤΑΜΠΑΣ :

Ο Φώτης Τάμπας, ένας νέος δημιουργός από τη Μαγνησία είναι γνωστός από τις κατά καιρούς συμμετοχές του σε αρκετά συγκροτήματα ως τραγουδιστής και μουσικός, κάνοντας συναυλίες σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας.

Έχει εμφανιστεί για δύο συνεχόμενες σαιζόν στην μεγαλύτερη μουσική σκηνή του Βόλου, το Vox Music Stage, παίζοντας μεταξύ άλλων ως opening act σε συναυλίες του Θανάση Παπακωνσταντίνου των ΜΠΛΕ,της Ελένης Τσαλιγοπούλου και της Βασιλικής Καρακώστα.

Πριν από ένα περίπου χρόνο κυκλοφόρησε σε ανεξάρτητη παραγωγή η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κρυφή ευχή». Το cd περιλαμβάνει επτά κομμάτια σε στίχους και μουσική του Φώτη Τάμπα σε έντεχνο ροκ ύφος με έντονο το ηλεκτρικό στοιχείο.

Τώρα, ο Φώτης Τάμπας επιστρέφει με ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο «Έχουμε Ακόμα Δρόμο» σε μουσική και στίχους του Στέλιου Κάτσαρη και όλα δείχνουν πως έχει να μας δώσει πολλά σημαντικά ακόμα…

 

ΕΙΣΟΔΟΣ 5Ε

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.