Secret Must logo

Ξεκινάει το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα BEACH HANDBAL

Το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball ξεκινάει !!! Το συναρπαστικότερο άθλημα στην άμμο κάνει πρεμιέρα για φέτος στον Κάλαμο Αττικής με τη διεξαγωγή του «Kinderland Kalamos Beach Handball Tournament » από 2-4 Ιουνίου 2017.

  Με κεντρικό σύνθημα «feel the passion of beach handball», η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ), ο Δήμος Ωρωπού και οι κατασκηνώσεις «Kinderland» συνδριοργανώνουν το πρώτο τουρνουά του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών και υπόσχονται στους φιλάθλους εντυπωσιακό θέαμα και συναρπαστικές μάχες. Την Τεχνική Επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει,  ως οικοδεσπότης, ο Α.Ο. Άνοιξης Χαντμπολ Beach Handball και το τουρνουά συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωτάθληματος EBT.

Το υψηλό επίπεδο που επιδεικνύει το Beach Handball στην Ελλάδα, θα επιβεβαιωθεί στο  «Kinderland Kalamos Beach Handball Tournament » , με την παρουσία ομάδων όπως ο Πρωταθλητής Ευρώπης 2016 «ΓΑΣ Κιλκίς Acropolis» στους άνδρες και ο Δευτεραθλητής Ευρώπης 2016  «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Goalbet» στις γυναίκες, αλλά και με την παρουσία της Εθνικής Ελλάδος Γυναικών Beach Handball στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το EURO 2017 που θα πραγματοποιηθεί 20-25 Ιουνίου στην Κροατία.

Παράλληλα , σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ (ΕΑΠ/ΟΧΕ) και την Ενωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ), θα πραγματοποιηθεί στις κατασκηνώσεις «Kinderland» την Κυριακή 4 Ιουνίου,  αναπτυξιακό τουρνουά Beach Handball U-16 για αγόρια και κορίτσια, με τη συμμετοχή σωματείων της Αττικής.

Ξεκινάει το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα BEACH HANDBAL

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.