Secret Must logo

Ο Λεωνίδας Καγιάφας και ο Ιορδάνης Σιδηρόπουλος επιστρέφουν και πάλι…

kagiafas-14Ο Λεωνίδας Καγιάφας και ο Ιορδάνης Σιδηρόπουλος επιστρέφουν και πάλι τη Δευτέρα 18/11/2013 στο Χυτήριο Θέατρο(Ιερά οδός 44,Γκάζι) για μια και μοναδική εμφάνιση.

 

Οι δυο Βολιώτες καλλιτέχνες θα συνυπάρξουν μαζί στην ίδια σκηνή και θα μας ερμηνεύσουν ένα μεγάλο ρεπερτόριο από αγαπημένα μας τραγούδια. Θα ακούσετε ένα κράμα μελωδιών από Γιάννη Χαρούλη και Γιώργο Νταλάρα μέχρι τους Beatles και U2.Φυσικά οι δυο νεαροί καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τη προσωπική τους δισκογραφία που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Το βράδυ λοιπόν της Δευτέρας 18/11/2013 στις 21:30 .

Να είστε όλοι εκεί!!!

 

ΕΙΣΟΔΟΣ 5Ε

 

Λίγα λόγια:

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΓΙΑΦΑΣ:

Γεννημένος στο Βόλο ο Λεωνίδας Καγιάφας έχει συνεργαστεί με μεγάλους και αξιόλογους καλλιτέχνες του χώρου όπως το Γιώργο Νταλάρα, το Χρήστο Θηβαίο, τη Νίνα Λοτσάρη, τη Γλυκερία, το Δημήτρη Μπάση,τη Γιώτα Νέγκα, τη Μάρθα Φριτζιλα, το Ζαχαρία Καρούνη,τη Χαρά Κεφαλά και με την Εστουδιαντίνα Νεας Ιωνίας, ορχηστρικά παίζοντας στο Ηρώδειο καθώς και σε θέατρα και συναυλιακούς χώρους σε όλη τη Ελλάδα.

Τον τελευταία τρία χρόνια έχει στραφεί στη φωνητική και την σύνθεση κομματιών. Εχει εμφανιστεί σε διάφορα stage της Αθήνας(όπως τα Chroma bar, Nylon bar, Kookoo, αρχιτεκτονική, Στν κ.α) είτε με acοustic set είτε full band . Γνωρίζει να παίζει αρκετά όργανα μεταξύ άλλων όπως πιάνο, κιθάρα, μαντολίνο, ούτι, λαούτο και μπουζούκι/τζουρά.

Τον Μάιο του 2012 κυκλοφόρησε το 1ο single με τίτλο »Και πάλι εδώ ξανά» σε μουσική και στίχους του Ιδίου οπού είναι ένα δυνατό ρόκ κομμάτι.

Αρχές Νοέμβρη του 2012 κυκλοφόρησε το 2ο single με τίτλο »Μαζί» σε στίχους του ιδίου και μουσική του Γιάννη Κώνστα.

Ενα χρόνο μετά την κυκλοφορία του 1ου single, τον Μάιο του 2013 κυκλοφόρησε το 3ο κατα σειρά προσωπικό του single με τίτλο «ΑΛΗΘΙΝΑ» σε στίχους και μουσική του ιδίου.

 

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ:

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Βόλο, ο Ιορδάνης στην ηλικία των 13 ετων ξεκίνησε να παίζει κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα γράφοντας και συνθέτοντας δικιές του μελωδίες. Στη συνέχεια ο Ιορδάνης Σιδηρόπουλος συμμετείχε σε τοπικά σχήματα όπως οι »RedWine Band» και »Μουσικοί Ιχνηλάτες» και παράλληλα συνεργάστηκε με διάφορους τοπικούς καλλιτέχνες( Ιάσων Τουφεξής, Απόστολος Μόσιος, Δημήτρης Πολίτης, Νίκος Μεργιαλης, Ηλίας Χατζόγλου & Έρρικα Πατρικίου κ.α)

Εχει συμπράξει ως opening act Γιάννη Αγγελάκα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Locomondo, Μιχάλη Κακέπη, Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Ψαρογιώργη σε διάφορες μουσικές σκηνές και θέατρα σε όλη την Ελλάδα όπως Σταυρέ του Νότου, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, θέατρο Βόλου και Νέας Ιώνιας Βόλου ,Vox music stage, Φράγμα παναγιωτικο,.

Την άνοιξη του 2013 κυκλοφόρησε η πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο «Χειμώνας» όπου περιέχει 10 τραγούδια σε μουσική και στίχους του ίδιου του Ιορδάνη και κυκλοφορεί από την FmRecords. O δίσκος αυτό έφερε τη κριτική του μεγάλου συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου και οδήγησε σε μια συνεργασία στο Βολο στη μουσική σκήνη «Οσο πατάει η γάτα» μαζί με τον ίδιο και τη Ρίτα Αντωνοπούλου.

Αυτή τη περιόδο βρίσκεται σε περιοδεία με ζωντανές εμφανίσεις στο Βόλο, Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την προώθηση του δίσκου του.

 

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.