Secret Must logo

Συνελήφθησαν για ζάρια!!

Συνελήφθησαν για ζάρια!!
Χανιά:
Με τα ζάρια στα χέρια τσάκωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δύο θαμώνες ενός καφενείου στα Χανιά και τους πέρασαν χειροπέδες, όπως και στον 61χρονο προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος που τους είχε επιτρέψει να παίζουν το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι.

Στην κατοχή των δυο θαμώνων ηλικίας 40 και 49 χρόνων κατασχέθηκαν τα ζάρια και 95 ευρώ ως προερχόμενα από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού. Μάλιστα, ο 49χρονος τα έβαλε με τους αστυνομικούς, τους οποίους έβρισε και απείλησε προσπαθώντας να αντισταθεί στη σύλληψη, την οποία τελικά δεν απέφυγε.

Οι δυο παίκτες οδηγήθηκαν μαζί με τον 61χρονο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που τους άσκησε δίωξη για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, ενώ σε βάρος του 49χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, εξύβριση, απειλή και  κακόβουλη βλασφημία. Η 35χρονη ιδιοκτήτρια του καφενείου που απουσίαζε την ώρα του ελέγχου αναζητείται.

*** Άλλοι έξι Έλληνες ηλικίας 21 ως 72 χρόνων συνελήφθησαν σε καφενείο μιας περιοχής στο Δήμο Φαιστού, την ώρα που έπαιζαν ζάρια. Μάλιστα, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 655 ευρώ ως προερχόμενα από το παράνομο τυχερό παιχνίδι. Οι παίκτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε και αναζητείται.

Ηράκλειο:

Οι τέσσερις τζογαδόροι εντοπίστηκαν από την αστυνομία και συνελήφθησαν

Έφεραν… ντόρτια οι τέσσερις τζογαδόροι που το είχαν στρώσει στο μπαρμπούτι σε ένα καφέ μπαρ στο Ηράκλειο καθώς, τη στιγμή που έριχναν τα ζάρια, μπήκαν ξαφνικά μέσα αστυνομικοί της Ασφάλειας και τους έπιασαν στα πράσα μαζί με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και έναν υπάλληλο!

Οι τέσσερις Έλληνες ηλικίας 40, 50, 65 και 56 χρόνων συνελήφθησαν και τα 265 ευρώ που είχαν μπροστά τους κατασχέθηκαν ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, μαζί με ένα ζευγάρι ζάρια. Όπως διαπιστώθηκε, ο 34χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε επιτρέψει τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού και μαζί του συνελήφθη ο 43χρονος Αλβανός εργαζόμενος.

Οι έξι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

πηγή:protothema.gr

 

Κάλυμνος:
Συνελήφθησαν σήμερα (24.12.2016) πρώτες πρωινές ώρες στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, δώδεκα (12) άτομα, ηλικίας από 22 έως 65 ετών, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια(ζάρια)

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων, χθες (23.12.2016) νυχτερινές ώρες πραγματοποιήθηκαν στην Κάλυμνο στοχευμένοι έλεγχοι κατά τους οποίους διαπιστώθηκε ότι σε δυο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος διεξάγονταν παράνομος «τζόγος».

Συγκεκριμένα στη μια περίπτωση 45χρονος υπεύθυνος καφενείου είχε επιτρέψει τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου «κύβοι-ζάρια» σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι στο οποίο συμμετείχαν οι δυο παίκτες.

Στην δεύτερη περίπτωση 65χρονος ιδιοκτήτης καφενείου είχε επιτρέψει τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου «κύβοι-ζάρια» σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι στο οποίο συμμετείχαν οκτώ παίκτες.

Κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 5.760 ευρώ που κατείχαν και στοιχημάτιζαν οι κατηγορούμενοι.

πηγή:http://kalymnos-news.gr/

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.