Secret Must logo

Συνεχίζονται οι έρευνες για την αεροπορική τραγωδία

Συνεχίζονται οι έρευνες για την αεροπορική τραγωδίαΧιλιάδες στρατιώτες, διασώστες και δύτες μετέχουν σήμερα στις έρευνες στη Μαύρη Θάλασσα με την ελπίδα να εντοπίσουν τα συντρίμμια και τα πτώματα των 92 επιβαινόντων στο ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος που συντρίβη χθες το πρωί λίγο μετά την αναχώρησή του για τη Συρία.

Συνεχίζονται οι έρευνες για την αεροπορική τραγωδίαΠερισσότερες από 24 ώρες μετά την εξαφάνιση του Tu-154 από τα ραντάρ, τα αίτια της συντριβής δεν έχουν γίνει γνωστά. Ειδικοί και σχολιαστές μιλούν περισσότερο για την παλαιότητα του μοντέλου του αεροσκάφους παρά για την πιθανότητα μιας επίθεσης σε στρατιωτικό αεροπλάνο που απογειώθηκε από στρατιωτικό αεροδρόμιο.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα ότι η εκδοχή της τρομοκρατικής ενέργειας δεν θεωρείται ιδιαίτερα πιθανή αιτία για τη συντριβή του αεροπλάνου. «Οι ερευνητές εξετάζουν όλες τις υποθέσεις. Επί του παρόντος, καμιά εκδοχή δεν διαφαίνεται ξεκάθαρα. Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι με βεβαιότητα. Αλλά όπως γνωρίζετε, η τρομοκρατική ενέργεια δεν περιλαμβάνεται στις κύριες εκδοχές που εξετάζουμε».

Συνεχίζονται οι έρευνες για την αεροπορική τραγωδία

 

 

πηγή:ethnos.gr

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.