Secret Must logo

Τα Ραδίκια ανάποδα… στο θέατρο Eliart

Τα Ραδίκια ανάποδα... στο θέατρο EliartΤα Ραδίκια Ανάποδα επέστρεψαν πιο ανάποδα από ποτέ !!

 

Αθήνα, Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2013 – Τα Ραδίκια Ανάποδα, ή Dead Man Show, ή Στο Τέλος Ξυρίζουν τον Νεκρό, ή Άλλος με τη βάρκα μας (για την Αχερουσία), επιστρέφουν για τρίτη (και φαρμακερή) χρονιά σε νέο τόπο χλοερό, τόπο αποψύξεως: στο Θέατρο Eliart, το οποίο οσονούπω θα μετονομαστεί σε Θέατρο Κυπαρίσσιart, λόγω πένθους και ανείπωτης χαράς και ευτυχίας. Από 18 Οκτωβρίου και κάθε (Μαύρη) Παρασκευή και (Ψυχό) Σάββατο στις 9 και 13 πρώτα λεπτά και 13 δευτερόλεπτα.. Μόνο για 13 χιλιάδες και 13,3 παραστάσεις!

 

Λίγα λόγια για το έργο: αυτά…Photo_4 (1)

 

 

Λιγότερα λόγια για το έργο: “Τα Ραδίκια Ανάποδα” είναι ένας κωμικός μονόλογος με δεκατρείς ρόλους. Δεκατρείς κωμικοί επικήδειοι που και νεκρούς ανασταίνουν! Τους ρόλους έχει γράψει, τους κλαίει, τους οδύρεται μα και τους υποδύεται ο αξιομακάριστος Γιώργος Γαλίτης. Σκηνοθετεί με σπαραγμό ψυχής ο αείμνηστος Βλαδίμηρος Κυριακίδης.Photo_1 (1)

 

Την παράσταση έχουν τιμήσει με την απουσία τους: σύσσωμη η Ελληνική Κυβέρνηση, ξένοι ηγέτες, εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, πλήθος κόσμου, ο Γιωρίκας κι ο Κωστίκας, δύο ξανθιές, ο Μπόμπος, ο Τοτός -μαζί με τη δασκάλα του-, ένας Έλληνας, ένας Γερμανός ένας Γάλλος και ένας κανίβαλος, ο λαγός, η χελώνα και το λιοντάρι, ένας ελέφαντας κι ένα μυρμήγκι, ένας μεθυσμένος κι ένας μπάρμαν, ο Μπάτμαν, ο Σπάιντερμαν, ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, ο Καραγκιόζης φούρναρης, ο Χατζηαβάτης, ο Βελιγκέκας, ο Μιρικόγκος, ο Μεγαλέξανδρος και το καταραμένο φίδι, κι αυτός με τη μεγάλη μύτη «Ουίκ τριαλαριλαρό, θα το πω στη μαμά μου».

 

Και τα ερωτήματα παραμένουν:

Τι κοινό έχει ένας ράπερ και ένας στρατηγός; Ένας Κρητικός και ένας μάγειρας; Ένας πολιτικός και μια χήρα εφοπλιστή; Ένας ηγούμενος και ένας κλέφτης;

Photo_11

Και η απάντηση επίσης: Μα φυσικά, όλοι τους έχουν δει “Τα Ραδίκια Ανάποδα”.

 

 

Photo_2 (1)

Vanitas vanitatum et omnia vanitas ή αλλιώς Ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης, ή ο Χάρος βγήκε παγανιά, ή τούτη η γη που την πατούμε όλοι μέσα θε να μπούμε, ή ο παπάς ο παχύς έφαγε παχιά φακή, ή το success story συνεχίζεται: Τα Ραδίκια Ανάποδα επέστρεψαν πιο ανάποδα από ποτέ και ανανεωμένα με πράσινη (κυπαρισσί) ανάπτυξη, μοβ κορδέλες, στεφάνια, κόλλυβα- σουβλάκι- τοστ, φυτιλάκια, καφέδες παρηγοριάς (εσπρέσο, καπουτσίνο, φρέντο, ντεκαφεϊνέ) και φέρετρα από μαόνι, τύπου βαθύ ταμπλαδωτό με διπλό χρωματισμό κερασιά και μαύρη λάκα ή με διπλά ανοιγόμενα καπάκια, σατέν επένδυση, μαξιλαράκι, και εξωτερικά χειροποίητα χερούλια.

 

Δείτε «Τα Ραδίκια Ανάποδα» και ελπίζουμε να πεθάνετε απ’ τα γέλια! Ζωή σε λόγου σας…Photo_3 (1)

 

 

Στο θέατρο Eliart – Έναρξη: Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 21.13 μ.μ.

 

Διάρκεια Παράστασης: 100 λεπτά – Είδος: Μονόλογος

Τιμή Εισιτηρίου: 12 € – Άνεργοι/ Φοιτητές & Συνταξιούχοι: 10 €

 Photo_12

 

ΟΙ ΤΕΘΛΙΜΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

 

Κείμενο, ερμηνεία, σκηνογραφία: Γιώργος Γαλίτης

Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Μουσική επιμέλεια: Τόλης Κετσελίδης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ευαγγελία Σχοινά

 

 

Για να πάρετε μια εικόνα από την παράσταση

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.