Secret Must logo

Χριστούγεννα στο Μαρούσι!

Χριστούγεννα στο Μαρούσι!Το ΜΑΡΟΥΣΙ με το μοναδικό ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΛΙΚΗ ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και ανοίγει αυλαία σε ένα ανεπανάληπτο εορταστικό σκηνικό  

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 19:00, στην Πλατεία Αγίας Λαύρας    

Ο Δήμος Αμαρουσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με προσκεκλημένη στη Μεγάλη Γιορτή όλοι την πόλη, επιδιώκοντας να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους και να σκορπίσει αισιοδοξία, χαρά και πολύ κέφι.

Την αυλαία στο ανεπανάληπτο εορταστικό σκηνικό ανοίγει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στην Πλατεία Αγίας Λαύρας, με το άναμμα του μεγαλύτερου φυσικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που βρίσκεται και φέτος στο Μαρούσι.

caramela-%cf%84%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%82-2016Στη φαντασμαγορική βραδιά κοντά μας θα βρίσκεται ο μοναδικός Γιώργος Τσαλίκης σε μια συναυλία που θα ξεσηκώσει το κοινό με παλιές και νέες του επιτυχίες και θα απογειώσει το κέφι όλων με την ξεχωριστή σκηνική παρουσία του.

Μουσικές εκδηλώσεις, με ποικίλα δρώμενα για τα παιδιά, παγοδρόμιο, καρουζέλ, θεματικά ξύλινα σπιτάκια, αλλά και το Χωριό του Άι Βασίλη με πολλές εκπλήξεις, θα χαρίσουν γιορτινή διάθεση και χαμόγελα στους συμπολίτες και στους επισκέπτες της πόλης, καθ όλη την εορταστική περίοδο, με επίκεντρο το Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο και την Πλατεία Αγίας Λαύρας (Μητροπόλεως και Κηφισίας ).

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.