Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 24/2 – 02/3

janniΚαλή εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη και μπορώ να πω ότι καλά τα καταφέραμε. Λίγο τα οικονομικά μας, έδειξαν έναν καλύτερο δρόμο, λίγο τα επαγγελματικά μας, φάνηκαν να έχουν ανοδική πορεία, αυτά τα προσωπικά μας δεν μπορούν να έρθουν σε ορθή φορά αλλά, ελπίζω το επόμενο διάστημα να καταφέρουμε κάτι καλύτερο. Έχει αρχίσει και ο γενέθλιος μήνας για τα ψαράκια μας, που μπορούν να προσπεράσουν πολλά απ τα εμπόδια που τους έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό, φτάνει να επιστρατεύσουν, λογική, αυτοσυγκράτηση και υπομονή. Η άνοιξη σε λίγο ξεκινάει και τους δίνει, μια υπέρμετρη αισιοδοξία και σε αυτό χρειάζεται λίγη προσοχή. Δεν πρέπει να τα βλέπουν όλα από μια ρομαντική πλευρά, αλλά με την πραγματική τους μορφή και αυτό μπορεί, να μην τους αρέσει. Με τον καιρό όμως θα δείτε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας και σχεδόν όλα οδηγούνται προς μια θετική πλευρά.

—————————————————————————————————————————————————————kriosΚΡΙΟΣ

Πολλές και καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας αυτήν την εβδομάδα θα έχετε, φίλες/οι μου. Καταφέρνετε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας και να δείτε τι καινούργιο σας ξημερώνει γύρω από αυτά. Βέβαια οι δυσκολίες δεν αποκλείονται αλλά έχετε αποδείξει ότι αντέχετε με όλους τους δύσκολους καιρούς. Όμορφες συναισθηματικές εκπλήξεις σας περιμένουν και συναντήσεις με τον/την αγαπημένη/ο σας. Αφεθείτε στον έρωτα και στις μικρές χαρές του για να ξεφύγετε λιγάκι.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ

Σε εσάς οι εκπλήξεις είναι στον οικονομικό τομέα φίλοι/ες μου. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας που από καιρό περιμένετε. Αξιοποιήστε τα σωστά και με λογική γιατί αργότερα θα τα χρειαστείτε. Στα επαγγελματικά σας ανοδική η πορεία σας. Θα καταφέρετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας, φτάνει να κάνετε σωστές επιλογές και όχι παρορμητικές κινήσεις. Στα συναισθηματικά σας προσέχετε μην προκαλέσετε την ζήλεια στον/ην σύντροφο σας και δημιουργηθεί αναστάτωση και ένταση.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα στην τρελή χαρά άλλη μια εβδομάδα για σας φίλοι/ες μου κι ας υπάρχουν δυσκολίες, προβλήματα και εντάσεις στον οικογενειακό σας περιβάλλον. Νιώθετε ότι θέλετε να σταθείτε στα πόδια σας, να μην έχετε την ανάγκη κανενός, αλλά και οι άλλοι να μην αγκιστρώνονται πάνω σας. Θέλετε την ελευθερία σας και την απαιτείτε. Έτσι θα περάσει σχεδόν κανένα δίμηνο για σας και μετά θα ρίξετε νερό στο κρασί σας. Αφού έτσι αισθάνεστε να το κάνετε. Προέχει η ψυχική σας υγεία και η ηρεμία σας.

 

karkinos ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτέλους αυτή την εβδομάδα ξεκαθαρίζουν πολλά από αυτά που σας απασχολούν. Νέα ανοίγματα βγαίνουν μπροστά σας, νέες συνεργασίες και καλές οικονομικές εξελίξεις. Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι έχετε και την καλύτερη διάθεση αλλά δεν μπορείτε να κάνετε κι αλλιώς. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στα συναισθηματικά σας. Νιώθετε μοναξιά κι ένα παράπονο για τις θυσίες σας που δεν έχουν εκτιμηθεί. Όλα θα γίνουν στον καιρό τους φίλοι/ες μου. Λίγη υπομονή ακόμα.

 

leonΛΕΩΝ

Επαφές, συναντήσεις και σχέδια είναι γι αυτή την εβδομάδα πολύ θετικά για σας φίλοι/ες μου. Κάνετε νέα ξεκινήματα και αρχές και ο χρόνος θα σας επιβραβεύσει. Περισσότερο από όλα σας νοιάζουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας αλλά μην αναπολούν το ενδιαφέρον σας μόνο αυτά. Έχετε και προσωπική ζωή, ανάγκες και απαιτήσεις. Μια γλυκιά στιγμή με τον/την σύντροφο σας την έχετε ανάγκη και πρέπει να την χαρίσετε στον εαυτό σας. Πάρτε τον χρόνο σας και χαλαρώστε. Σας αξίζει.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με αργούς μεν ρυθμούς, αλλά σταθερούς και αυτή την εβδομάδα φίλοι/ες μου βλέπετε τα έσοδα σας να αυξάνονται και να σας απαλλάσσουν λιγάκι από τα βάρη των ημερών. Με την εξυπνάδα σας και τις προσπάθειες σας τα βγάζετε αξιοπρεπώς πέρα. Αυτό που θα σας συνιστούσα είναι να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την οικογένεια σας που όπως φαίνετε σας χρειάζεται πολύ. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μιλήστε με αυτούς που σας αγαπούν και σας νοιάζονται.

 

zygosΖΥΓΟΣ

Εβδομάδα που μπορείτε να λύσετε θέματα προσωπικά φίλες/οι μου, αυτή που ξεκινάει για σας. Τολμήστε να βάλετε πράγματα στην θέση τους που τον τελευταίο καιρό ίσως σας έχουν εκθέσει και να σας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Θα νιώσετε ανακούφιση και το επόμενο διάστημα θα χαλαρώσετε περισσότερο. Οικονομικά μπορείτε και τα βολεύεται, αλλά με δυσκολίες και προσωπικές στερήσεις. Αλλά και αυτό δεν θα σας ταλαιπωρήσει για πολύ ακόμα, τα πράγματα θα αρχίζουν να αλλάζουν αλλά σιγά σιγά.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτική αυτή η νέα εβδομάδα φίλοι/ες μου. Η διάθεση να βρεθείτε με τον/την αγαπημένη/ο σας θα χτυπήσει κόκκινο. Αγγίξατε κατά πολύ τα όρια σας τον τελευταίο καιρό και τώρα αποφασίσατε για λίγο, να το ρίξετε έξω. Ότι αφορά αγορές οι πωλήσεις καλόν θα είναι να αφήσετε να περάσει λίγος καιρός ακόμα και να είσαστε σίγουροι/ες ότι θα είναι για καλό σας. Προσοχή σε υποσχέσεις γιατί μπορεί να κρύβουν εξαπάτηση. Άρα καλό θα είναι για λίγο διάστημα, σε όποιες προτάσεις σας κάνουν να κρατάτε μικρό καλάθι που λέει κι ο λαός.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ

Στα πάνω σας και αυτή την εβδομάδα φίλοι/ες μου. Σας βοηθάει πολύ όλος αυτός ο καιρός και αν αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα. Στα ερωτικά σας και τα συναισθηματικά μπορείτε να πετύχετε τα καλύτερα αυτόν τον καιρό. Τολμήστε να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις και θα δείτε ότι ίσως, να χρειαζότανε αυτή η αλλαγή. Μην γυρίζετε στα ίδια και στα ίδια δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα πια, μόνο πίσω σας πάνε. Καλή νέα αρχή σε όλους/ες σας.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια πολύ καλή εβδομάδα ξεκινάει και για σας φίλοι/ες μου. Τον τελευταίο καιρό έχετε κάνει τεράστιες προσπάθειες, να σταθείτε στα πόδια σας και να βρείτε το κουράγιο και την δύναμη, να πάρετε αποφάσεις ζωής και μέλλοντος. Τελικά κάπως έτσι έπρεπε να γίνει. Βρίσκετε λοιπόν ακόμα πιο πολύ δύναμη και προχωράτε ακόμα πιο μπροστά. Αρχίστε να ψάχνετε και για μια νέα δουλειά. Ευνοούνται τα επαγγελματικά σας ανοίγματα και τολμήστε αλλαγές στην ζωή σας.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και αυτή την εβδομάδα φίλοι και φίλες βρίσκονται στο πλευρό σας και σας βοηθούν όσο μπορούν περισσότερο. Αυτή η εποχή έχει για σας πολλές κι ευχάριστες εκπλήξεις φτάνει, να παίρνετε κι εσείς τις πιο σωστές αποφάσεις και να μην λειτουργείτε παρορμητικά, φίλοι/ες μου. Ακόμα και αυτά τα συναισθηματικά σας που σας βασανίζουν, τουλάχιστον για ένα χρόνο μπαίνουν σε περίοδο ηρεμίας και σιγουριάς. Εμπιστευθείτε τον/την σύντροφο σας και ο καιρός θα σας δείξει αν έχουν γίνει λάθη.

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ

Ο γενέθλιος μήνας ήδη ξεκίνησε φίλοι/ες μου, χρόνια σας πολλά αλλά να προσέχετε τι λέτε και τι υπόσχεστε, αυτή την εβδομάδα. Ο παρορμητισμός σας και η υπέρμετρη αισιοδοξία σας μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος χειρισμούς. Προσοχή και στον οικογενειακό σας περιβάλλον. Μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις χωρίς λόγο. Προτιμήστε να βρεθείτε με φίλους και γνωστούς για όμορφες χαλαρές βραδιές και όχι για πολύ σοβαρά θέματα. Τα οικονομικά σας ευνοούνται και έρχονται κέρδη από εκεί που δεν το περιμένετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας και θα είναι , για πολύ καιρό ακόμα επωφεληθείτε. Προσοχή στα ερωτικά σας μην αποκαλυφθούν μυστικά σας.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.