Secret Must logo

Κανελόνια με κοτόπουλο στο φούρνο

Κανελόνια με κοτόπουλο στο φούρνο

                                                           Προτείνει η Chef Έφη Αλεβίζου

Σήμερα θα φτιάξουμε κανελόνια με κοτόπουλο στο φούρνο, ένα φαγητό που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.Απλά, νόστιμα και καλομαγειρεμένα για όλους εσάς!


Κανελόνια με κοτόπουλο στο φούρνοΥΛΙΚΑ:
  • 1/2 κιλό φιλέτο κοτόπουλου βρασμένο
  • 350γρ. μανιτάρια κονσέρβας
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 1 αυγό
  • χυμός λεμονιού
  • 12-18 κανελόνια έτοιμα για ψήσιμο
  • 1 δόση κλασική σάλτσα ντομάτας
  • 2 κουτ.σούπας μαϊντανός
  • 1 1/2 φλ.τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι,πιπέρι

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Αδειάζουμε το κοτόπουλο στο μπλέντερ και το χτυπάμε, ώσπου να γίνει μικρά κομμάτια.
Το αδειάζουμε σε ένα μπολ.
Βάζουμε τα μανιτάρια, το σκόρδο, και τον μαϊντανό στο ίδιο μπλέντερ και τα χτυπάμε ώσπου να ψιλοκοπούν.
Τα αδειάζουμε στο κοτόπουλο μαζί με το αυγό, λίγο χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.Ανακατεύουμε καλά.
Γεμίζουμε με το μείγμα τα κανελόνια και τα βάζουμε το ένα δίπλα στο άλλο σε πυρίμαχο σκεύος ελαφρά βουτυρωμένο.
Περιχύνουμε με την σάλτσα ντομάτας και λίγο νερό και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα.
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου ή ώσπου να μαλακώσουν τα κανελόνια και να λιώσει το τυρί.
Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 10 λεπτά ακόμα, να μείνει μόνο με την σάλτσα του.
Γαρνίρουμε με τριμμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στα newsletter μας για να μη χάνετε άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!
Εγγραφείτε για να μη χάνετε κανένα άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ;
Εάν σας άρεσε το περιεχόμενο κάντε like και μοιραστείτε την σελίδα μας, σημαίνει πολλά για εμάς και συμβάλει στην βελτίωση της.
Εγγραφείτε για να μη χάνετε κανένα άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο