Secret Must logo

Οι ERA MUSICALE στον ΙΑΝΟ, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, ώρα 21:30

Οι ERA MUSICALE στον ΙΑΝΟ, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, ώρα 21:30Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, γνωστή ως Γιορτή των Ερωτευμένων, οι Era Musicale έρχονται στον IANO της Αθήνας με τη μουσική παράσταση «Music of the Night», ερμηνεύοντας τραγούδια για την αγάπη και τον έρωτα από τα αριστουργήματα του μουσικού θεάτρου και της οθόνης.

Η crossover σοπράνο Μάνια Βλαχογιάννη και ο  βαθύφωνος Βασίλης Ασημακόπουλος τραγουδούν τον έρωτα σε όλες τις εκφάνσεις του μέσα από θρυλικά Μιούζικαλ και αξέχαστες ταινίες του κινηματογράφου: Φάντασμα της Όπερας, Les MiserablesCatsDraculaWest Side StoryRomeo & JulietJekyll & HydeLove Story, Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ κ.ά.

Guest της μουσικής βραδιάς η μέτζο σοπράνο Κατερίνα Μποτώνη.

Ο Σπύρος Σουλαδάκης συνοδεύει τους ερμηνευτές στο πιάνο, ζωντανεύοντας μουσικά τις συναρπαστικές ιστορίες αγάπης και πάθους των ηρώων κάθε έργου.

Τα κείμενα υπογράφει η μουσικός Μάνια Βλαχογιάννη, εμπνεύστρια της μουσικής παράστασης «Music of the Night» και συγγραφέας του βιβλίου και λιμπρέτου της Μοντέρνας Όπερας «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ», η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία στη μουσική σκηνή του Ιανού (2016).

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος,

Οι ERA MUSICALE στον ΙΑΝΟ, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, ώρα 21:30

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.