Secret Must logo

Έλαμψαν τα αστέρια του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ

Έλαμψαν τα αστέρια του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ “Έλαμψαν τ’ αστέρια του Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ στο 5ήμερο διεθνές τουρνουά χάντμπολ “Prosotsani Spring Handball Cup” που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 22 Απριλίου 2017 στην ακριτική Προσοτσάνη.

4η θέση για την ομάδα Παμπαίδων Β΄ του Α.Ο. Άνοιξης που παίζοντας εντυπωσιακό και αποτελεσματικό χάντμπολ, τερμάτισε αήττητη στην 1η θέση του Ά ομίλου με  2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Έλαμψαν τα αστέρια του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ Στο ντέρμπι του ημιτελικού η ομάδα αντιμετώπισε στα ίσα τον ιστορικό Ζαφειράκη Νάουσας από τον οποίο “λύγισε” στις λεπτομέρειες με σκορ 15-13. Για την ιστορία, ο Ζαφειράκης Νάουσας αναδείχθηκε και ο μεγάλος νικητής του τελικού κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά  κερδίζοντας τον  Αερωπό Έδεσσας 19-18.

 

Έλαμψαν τα αστέρια του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ Οι 5 νίκες και η μόλις 1 ήττα των Παγκορασίδων Β΄ του Α.Ο. Άνοιξης, δεν στάθηκαν δυνατές να οδηγήσουν την ομάδα στον τελικό που κατέλαβε την 5η θέση. Για να συμβεί το παράδοξο,  η ομάδα στη φάση των ομίλων ισοβάθμησε στην 1η θέση με 6 βαθμούς με τον Α.Ο. Προσοτσάνης και την σερβική Taurunum (ιστορική νίκη του Α.Ο Άνοιξης με σκορ 22-20) αλλά η διαφορά τερμάτων στην τριπλή ισοβαθμία κατέταξε την ομάδα στην 3η θέση. Οι νίκες στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8 απέναντι στον Α.Ο. Προσοτσάνης Β και τον Ζαφειράκη Νάουσας επιβεβαίωσαν την “ατυχία” της διεκδίκησης ενός μεταλλίου.

Έλαμψαν τα αστέρια του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ Ο Υπεύθυνος  Ανάπτυξης Χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης, Μάριος Λουκάτος, δήλωσε για την επιτυχία των ομάδων: «Για όλους εμάς, διοίκηση, προπονητή, γονείς και φίλους του Α.Ο Άνοιξης τα αγορια και τα κορίτσια μας είναι νικητές.  Το ταλέντο, η  επιμονή, και η συστηματική δουλειά  που κάνουν φέρνει αποτελέσματα. Ο Α.Ο Άνοιξης αντιμετώπισε ομάδες χάντμπολ με ιστορία δεκαετιών στο άθλημα και δεκάδες πρωταθλήματα στο ενεργητικό τους πετυχαίνοντας σπουδαίες, καθοριστικές και ιστορικές νίκες, όπως αυτή απέναντι στην σερβικη Taurunum και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για το επίπεδο των αγώνων και τη φιλοξενία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον βασικό  χορηγό  της ομάδας, εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο,  και τους δεκάδες υποστηρικτές, που πίστεψαν και πιστεύουν στην προσπάθεια που κάνουμε στον Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ για τη δημιουργία μια κυψέλης αθλητισμού με πλούσιο και σημαντικό κοινωνικό έργο.»

Έλαμψαν τα αστέρια του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ

Έλαμψαν τα αστέρια του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ

Έλαμψαν τα αστέρια του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.