Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 16/12 – 22/12

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janni Καλή μας εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Μέσα Δεκέμβρη λοιπόν και να που φτάσαμε στις όμορφες γιορτές μας. Ανοίξτε την καρδιά σας, το σπίτι σας, την αγκαλιά σας και δεχθείτε τους ανθρώπους που σας αγαπούν και το αξίζουν, κοντά σας. Δύσκολες αυτές οι μέρες για τις ανθρώπινες επαφές, αλλά πρέπει να παραμερίσουμε συμφέροντα και διαμάχες και να μπούμε στο κλίμα της αγάπης. Αυτό θα πρέπει βέβαια να το νιώθουμε πάντα αλλά δεν μας αφήνουν τα προβλήματα, το άγχος και το τρέξιμο στην ζωή μας. Σας εύχομαι λοιπόν τα καλύτερα για όλους μας και πολλές επιτυχίες στο secret must και ιδιαίτερα στην Δέσποινα Βλαμάκη.


 

krios
ΚΡΙΟΣ: Εβδομάδα ανακούφισης αυτή που μόλις ξεκινάει φίλοι/ες μου. Πολλά πράγματα που σας απασχολούν μπαίνουν στην θέση τους η δείχνουν να ξεκαθαρίζουν επιτέλους και οι φόβοι σας να παραμερίζονται. Χαλαρώστε κι απολαύστε τις εξελίξεις, γιατί τον τελευταίο καιρό δοκιμαστήκατε πάρα πολύ. Φίλοι και συγγενείς είναι στο πλευρό σας κι ότι έχετε ανάγκη,  θα φροντίσουν να σας το παρέχουν. Χρήματα σας περιμένουν έστω κι αν δεν είναι πολλά θα σας είναι χρήσιμα. Δοκιμάστε λοιπόν και την τύχη σας προς το τέλος της βδομάδας.

tavros

ΤΑΥΡΟΣ: Επιτέλους να μια ήρεμη βδομάδα για σας, που πρέπει να την απολαύσετε και να συνεχίσετε σε άλλους ρυθμούς την ζωή σας. Οι αλλαγές τον τελευταίο καιρό, σας άφησαν λίγο προβληματισμένους/ες αλλά πιστέψτε με δεν είναι καιρός τώρα να βρείτε την λύση. Αφήστε τον χρόνο να σας δικαιώσει και να σας δώσει αυτή την ικανοποίηση. Ο Δεκέμβρης γενικά θα είναι λίγο δύσκολος μήνας και γι αυτό απαιτείται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Θα φτιάξει η κατάσταση σιγά σιγά αλλά αυτό θα γίνετε με αργούς ρυθμούς . Υπομονή φίλοι/ες μου

dydimos

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία σας. Αυτή η εβδομάδα σας κάνει ακόμα πιο δραστήριους και σας δυναμώνει απέναντι στα προβλήματα και το άγχος των ημερών. Να τα κάνετε όλα σωστά, όλα τέλεια, για να μην έχει κανένας παράπονο. Με αυτόν τον τρόπο όμως καταβάλλεται τον οργανισμό σας και νιώθετε απίστευτο κόπο. Χαλαρώστε κι αφήστε τα πράγματα να κυλίσουν πιο ήρεμα. Επαγγελματικά ακόμα δεν μπορείτε να νιώσετε σιγουριά και σταθερότητα αλλά το επόμενο διάστημα θα αρχίσετε να το νιώθετε και αυτό. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

 karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν θα κουραστώ να σας λέω ότι αγγίζετε τους στόχους σας, ότι φτάνετε στην πηγή να πιείτε νερό και επιτέλους να πάρετε τα πάνω σας. Κάντε ότι μπορείτε καλύτερο γι αυτό αλλά προσοχή χρειάζεται για όλα κι ένα μέτρο. Μην ξεφύγετε από την πορεία και τις επιθυμίες σας γιατί εύκολα μπορούν να αντιστραφούν όλα. Εβδομάδα καλών επαγγελματικών εξελίξεων και σπουδαίων αλλαγών αυτή αλλά και η επόμενη παρόλο που είναι, εβδομάδα εορτών θα σας δώσει, ακόμη περισσότερα. Βγείτε με φίλους και συναντήστε δικούς σας ανθρώπους για να νιώσετε καλύτερα και να χαλαρώσετε λιγάκι από όλη αυτή την πίεση.

 leonΛΕΩΝ: Ο τελευταίος μήνας του έτους είναι για σας αρκετά αποκαλυπτικός. Αυτό δεν θα είναι και πολύ καλό για σας γιατί σας φέρνει μπροστά σε αδιέξοδο. Μπορεί να πληγωθείτε από πράγματα που θα μάθετε και να έρθετε σε αδιέξοδο για αποφάσεις, που θα πρέπει να πάρετε. Ίσως έρθουν σε ρήξη και προσωπικές σχέσεις γι αυτό θα πρέπει, να επικρατήσει η λογική και η ψυχραιμία. Ίσως όλο αυτό να είναι και μια υπερβολή γι αυτό θα πρέπει να «κρατάτε μικρό καλάθι» που λέει κι ο λαός μας. Πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω σας κι αυτό θα γίνει αυτό το διάστημα.

parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πιο ξεκάθαρη εβδομάδα αυτή για σας φίλοι/ες μου. Δύσκολη βέβαια αλλά καλή. Επιτέλους βάζετε μια τάξη σε όλα αυτά που σας προβλημάτισαν και σας έφεραν σε αδιέξοδο και στενοχώρια. Τώρα πιο ψύχραιμα βλέπετε, την πραγματικότητα και το σωστό μέγεθος των θεμάτων σας. Θα περάσετε μια εβδομάδα που θα έχει και ανακούφιση και προβληματισμό και ίσως και λίγο φόβο για το αν πήρατε την σωστή απόφαση. Σας λέω λοιπόν ότι,  κάτι καλύτερο δεν θα μπορούσατε να κάνετε και γι αυτό να μην νιώθετε έτσι. Πάρτε τα πάνω σας και πηγαίνετε στο αμέσως επόμενο στάδιο χωρίς φόβο και χωρίς ανασφάλειες.

 zygosΖΥΓΟΣ: Πολλά μπερδέματα θα έχει και αυτή η εβδομάδα γι αυτό και πρέπει να προσέχετε πολύ. Προσοχή σε ότι λέτε και ότι κάνετε γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε. Δεν είναι τόσο απλά τα θέματα που χειρίζεστε. Τα οικονομικά σας θα είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση και πρέπει να κάνετε πολύ καλό χειρισμό για να τα βγάλετε πέρα μιας και άμεση λύση και εξέλιξη δεν φαίνεται. Συναισθηματικά νιώθετε περίεργα και αυτές τις μέρες και το αίσθημα της απομόνωσης σας περιβάλλει. Θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι/ες να σκεφθείτε και να πράξετε ανάλογα. Πάρτε τον χρόνο σας και τις αποφάσεις σας αλλά να ξέρετε ότι πολλά πράγματα αυτόν τον καιρό μπορεί και να τελειώσουν οριστικά.

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βλέπετε φίλοι/ες μου πως όταν περνάει ο καιρός όλα ξεκαθαρίζουν; Τώρα καταλαβαίνετε πόσο σωστά πράξατε πριν λίγο καιρό και πόσο σωστές αποφάσεις, πήρατε αν και δεν ήσασταν προετοιμασμένοι/ες. Μερικά πράγματα στην ζωή μας έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε. Ακαριαία. Μπροστά λοιπόν για μια νέα αρχή και για καινούργια πράγματα κι εννοώ συναισθηματικά και ζητήματα καρδιάς βέβαια. Δοκιμάστε  και την τύχη σας λιγάκι, πάρτε κανένα λαχείο η παίξτε κανένα άλλο τυχερό παιχνίδι , χωρίς υπερβολές βέβαια. Όλα θέλουν σωστό έλεγχο και όχι υπερβολές. Καλή επιτυχία σε ότι κάνετε.

 toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Παίζετε σε τεντωμένο σχοινί κι αυτό είναι πολύ ριψοκίνδυνο. Χαμηλώστε τους τόνους και δείτε τα πράγματα κι από μια άλλη οπτική γωνία. Μην βάζετε τον εαυτό σας στην θέση του θύματος γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είναι έτσι. Θα καταφέρετε να ηρεμήσετε από όλο αυτό το πράγμα,  μετά τον Φεβρουάριο και να βρείτε τις  ισορροπίες σας που τόσο πολύ θέλετε. Μπορείτε ακόμα και τώρα να διορθώσετε πολλά από τα λάθη σας αλλά να το κάνετε άμεσα. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος σας  γι αυτό ότι είναι να κάνετε κάντε το τώρα. Με αυτόν τον τρόπο ίσως καταφέρετε να έρθουν και πάλι κοντά σας αγαπημένα σας πρόσωπα και να φτιάξουν οι σχέσεις σας με σημαντικά για σας άτομα.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Εβδομάδα θετικών αλλαγών και αποφάσεων αυτή που ξεκινάει για σας φίλοι/ες μου. Έχετε σκεφθεί πολύ καλά τη επόμενη κίνηση σας  και τώρα θα την κάνετε και πράξη. Προσοχή όμως δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο φαίνονται  γι αυτό αποφασίστε με σκέψη σοβαρή και πάνω απ όλα λογική. Τα οικονομικά σας ακόμα δεν έχουν βρει τον δρόμο τους αλλά θα γίνει κι αυτό  σιγά σιγά. Τα συναισθηματικά σας δοκιμάζονται πολύ και δείχνουν ότι σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Ίσως έχει έρθει η ώρα για μια νέα αρχή και σχέση. Αυτή την βδομάδα θα γυρίζει έντονα στο μυαλό σας αυτή η αλλαγή και αυτή η μεγάλη απόφαση. Είσαστε πολύ σταθεροί/ες στις σχέσεις σας , αλλά όταν κάτι φτάνει στο τέρμα του πρέπει να το καταλαβαίνουμε και να μην κάνουμε συνέχεια, τα στραβά μάτια.

ydroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα φόρτε τους τα επαγγελματικά σας αυτόν τον καιρό φίλοι/ες μου. Καινούργιες προτάσεις , ιδέες και σχέδια έρχονται στο προσκήνιο. Έχει κλείσει ένας πολύ σημαντικός κύκλος στην επαγγελματική σας ζωή και πάτε πλέον για άλλες νέες προκλήσεις. Θα σας βγουν σε καλό αυτά που θα κάνετε αυτή την εποχή , άσχετα αν δεν είναι και τόσο καλή περίοδος για όλους εμάς. Επειδή έχετε δοκιμαστεί πολύ τον τελευταίο καιρό η τύχη για σας κρύβει κάποιες μικρές εκπλήξεις. Τολμήστε να μιλήσετε με άτομα που μπορούν να σας κατευθύνουν σωστά σε κάτι νέο επαγγελματικό, θα δείτε με άλλο μάτι μια νέα αρχή.

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Μην ασχοληθείτε με τίποτα σοβαρό και δύσκολο αυτή την εβδομάδα. Δεν είσαστε σε φάση τέτοια και θα βαρύνει πολύ περισσότερο η ψυχή σας. Είναι καλύτερα  να φροντίσετε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας άτομα. Φτιάξτε ένα πολύ ζεστό χώρο και καλέστε άτομα που,  σας χαλαρώνουν και νιώθετε οικεία μαζί τους να μοιραστείτε τις σκέψεις σας. Ακόμα και αυτές οι ανασφάλειες σας μπορούν να μειωθούν αν τις μοιραστείτε με τους άλλους. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας γιατί έτσι υπερβάλετε και διογκώνετε καταστάσεις. Πρέπει να είναι πολύ χαλαρές αυτές οι μέρες,για να σας βοηθήσουν  να στηρίξετε τον εαυτό σας.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.