Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 21/4 – 27/4

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΧρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη σε όλους μας φίλοι και φίλες μου. Η υγεία, η αγάπη και η καλή τύχη να γεμίζει το σπιτικό σας και την ζωή σας. Όλα τα υπόλοιπα λίγο πολύ θα τα έχουμε, αφού προσπαθούμε ολοένα και περισσότερο όλοι μας. Ελπίζω αυτές οι Άγιες μέρες να ήταν όμορφες για σας και τις οικογένειες σας και να περάσατε όμορφα πλάι σε αυτούς, που σας αγαπούν και σας φροντίζουν. Αν σας πείραξε και κανένας δεν βαριέσαι βρε αδερφέ καλή καρδιά. Πάμε λοιπόν στις παλιές μας συνήθειες και τις αστρολογικές μας προβλέψεις. Να πούμε χρόνια πολλά στα αγαπημένα μας Ταυράκια που ξεκινάει ο γενέθλιος μήνας τους και σε όσους κι όσες γιορτάζουν αυτές τις μέρες.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Ήρεμη θα την χαρακτήριζα για σας αυτή τη νέα εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου. Περάσατε κουραστικές μέρες και δύσκολες καταστάσεις αλλά σιγά σιγά μπαίνετε σε άλλους ρυθμούς. Δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τα γεγονότα που εξελίσσονται και αδράξτε, τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν . μην αφήνετε τίποτα στην τύχη γιατί δεν σας χτυπάει την πόρτα κάθε μέρα. Προς το τέλος τις εβδομάδας μικρές ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν. Χαρείτε τις.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Ξεκούραση φαίνεται σχεδόν όλη αυτή την εβδομάδα, είτε γιατί το επιθυμείτε είτε γιατί σας αναγκάζουν οι καταστάσεις , φίλες και φίλοι μου. Δεν υπάρχουν πολλές άμεσες εξελίξεις στα θέματα που σας απασχολούν κι έτσι , θα βρείτε την ευκαιρία να φροντίσετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας και την οικογένεια σας. Μην σας παίρναι από κάτω γιατί αμέσως μετά θα έχετε τόσες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν θα μπορείτε να σταθείτε λεπτό. Βρείτε χρόνο και τους αγαπημένους σας για να αποφύγετε παράπονα και γκρίνιες. Ο γενέθλιος μήνας σας μόλις ξεκίνησε κι εσείς θα νιώθετε ότι όλος ο κόσμος είναι δικός σας. Μια πολύ καλή εποχή αρχίζει για σας γι αυτό φροντίστε να περάσετε όσο πιο καλά γίνεται.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ: Οικονομικές διευκολύνσεις προβλέπονται για σας, φίλοι και φίλες μου αυτή την εβδομάδα. Προκαλέστε λιγάκι την τύχη σας και πάρτε ρίσκο στα επαγγελματικά σας σχέδια. Τολμήστε αλλαγές και νέους ορίζοντες και θα δείτε πως αμέσως μετά θα αποζημιωθείτε για τον κόπο σας. Ελάτε πιο κοντά στην σχέση σας γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποια παραπονάκια από σύντροφο. Προσοχή σε θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν και φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας, δώστε μικρές χαρές στην ζωή σας.

 

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε υπομονή και δείξτε περισσότερη ψυχραιμία στα γεγονότα που εξελίσσονται και ειδικά στα συναισθηματικά σας. Είναι πολύ περίεργη αυτή εδώ η εβδομάδα και η αναμονή για σας θα είναι βαρετή και δύσκολη. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι σας να τρέξετε πιο πολύ τις καταστάσεις , ότι μπορέσατε καλύτερα το κάνατε. Θα έλεγα να δώσετε πολύ μεγάλη σημασία στα οικονομικά σας , φίλοι και φίλες μου γιατί μάλλον δεν σας πάνε και πολύ καλά.

 

leonΛΕΩΝ: Πείσμα και θυμός δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι, γι αυτήν εδώ την εβδομάδα, φίλες και φίλοι μου. Πάρτε τον χρόνο σας δείξτε κατανόηση στον/στην σύντροφο σας και ξανασκεφθείτε που μπορεί να έχετε κάνει κι εσείς τα λάθη σας. Είναι καλή εποχή για νέες σχέσεις και καινούργια συναισθηματικά σκιρτήματα αλλά όλα με μέτρο. Προσοχή στις υπερβολές και για καλό αλλά και για κακό. Οικονομικά καλύτερα θα ήταν να κλείσετε το πορτοφολάκι σας για λίγο.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλή εποχή γενικά σε όλους τους τομείς, φίλοι και φίλες μου γι αυτήν εδώ την εβδομάδα.  Μπορείτε να προωθήσετε σκέψεις και σχέδια στον επαγγελματικό σας χώρο και να τολμήσετε μια νέα αρχή στα συναισθηματικά σας. Να είστε αποφασιστικές/οι και να μην είστε αναβλητικοί/ες. Οι ευκαιρίες δεν έρχονται συνέχεια στην ζωή μας, άρα θα πρέπει να τις αρπάζουμε. Γύρω στα μέσα της εβδομάδας θα νιώθετε και πιο αισιόδοξα και χαρούμενα.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Ταξίδια κι επαφή με αγαπημένα σας άτομα και σύντροφο ευνοούνται για όλη την εβδομάδα, φίλοι και φίλες μου. Ρίξτε το λιγάκι έξω και χαλαρώστε όσο πιο πολύ γίνεται. Έχετε πιεστεί τόσο πολύ τελευταία που δεν θα μπορείτε να σταθείτε παραπάνω στις ίδιες καταστάσεις. Φλερτ και γνωριμίες ερωτικού ενδιαφέροντος βγαίνουν στο προσκήνιο και απορροφούν την σκέψη σας από τα δύσκολα. Προσοχή στις υπερβολές και στις λάθος εκτιμήσεις.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφασιστικούς/ες σας βρίσκει αυτή η νέα εβδομάδα , φίλοι και φίλες μου. Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια κι επιτέλους αποφασίσατε,  να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια σας. Σταθερά και γρήγορα βήματα θα σας οδηγήσουν στην επίλυση των θεμάτων,  που σας απασχολούν και ειδικά συναισθηματικά κι επαγγελματικά όσο γίνεται. Μην κολλάτε σε εμπόδια η καθυστερήσεις και μην αλλάζετε την πορεία και τον αρχικό σας στόχο. Τολμήστε και κερδίστε.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Δουλειά, φίλοι, υποχρεώσεις και περιττά έξοδα είναι αυτή την εβδομάδα στα πάνω τους, φίλοι και φίλες μου. Σε γενικές γραμμές θα περάσετε πολύ καλά  και θα απολαύσετε τις μέρες αυτές. Χαλαρώστε αλλά να μην το παρακάνετε. Σε όλα χρειάζεται κι ένα μέτρο που για σας μάλλον είναι μια άγνωστη λέξη. Χαρούμενα παιδιά και γελαστά αλλά έχετε και την άλλη μεριά του εαυτού σας. Μην κλείνεστε λοιπόν στον εαυτό σας και μιλήστε σε σύντροφο για ότι σας απασχολεί.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Δύσκολά εποχή και δύσκολά εβδομάδα , φίλοι και φίλες μου. Δεν είναι έτσι όμως όλη η εβδομάδα έτσι.  Προς το τέλος αυτής θα δείτε ότι , αρχίζουν και φαίνονται πολύ καλά σημάδια για την πορεία σας και το καλύτερο μέλλον σας. Μην κλείνεται τα μάτια σας σε καλύτερες σχέσεις και γνωριμίες και ξεκαθαρίστε τι ακριβώς θέλετε απ τον/την σύντροφο σας. Ακόμα αυτά τα οικονομικά σας δεν μπορούν να βρουν την λύση τους αλλά θα αρχίσουν να βελτιώνονται σταδιακά.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μυστικές καταστάσεις βγαίνουν στην επιφάνεια και οι εξελίξεις στον συναισθηματικό τομέα είναι δύσκολες. Χρειάζεται ψυχραιμία από εσάς , φίλοι και φίλες μου για όλη αυτή την εβδομάδα. Αφήστε τον χρόνο να επουλώσει ότι σας πλήγωσε και σας στενοχώρησε και προχωρήστε όσο πιο γρήγορα γίνεται μπροστά. Οικονομικά κι επαγγελματικά βρείτε άλλους δρόμους πιο εποικοδομητικούς. Τα εύκολά κέρδη μπορεί να φέρουν εύκολα και οικονομικές καταστροφές. Προσοχή

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Οικογενειακές και πολύ συναισθηματικές αυτές οι μέρες για σας, φίλοι και φίλες μου, αυτήν εδώ την εβδομάδα. Μείνετε κοντά σε αυτούς που σας χρειάζονται και φροντίστε πιο πολύ τα κοντινά σας πρόσωπα. Τελευταία υπάρχουν κάποια παράπονα τους προς εσάς. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας που τόσο πολύ τον χρειάζεστε και χαρείτε με ότι σας φτιάχνει το κέφι. Από την επόμενη εβδομάδα θα χειριστείτε καλύτερα όλα τα οικονομικά κι επαγγελματικά θέματα που έχουν μεγάλη σημασία για σας.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.