Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 3/2 – 9/2

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janni Η πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη μόλις άρχισε φίλοι και φίλες μου, με μια νέα και πολύ καλή σελήνη. Πολλά μπορούμε να κάνουμε φτάνει να επικρατήσει , η λογική και η σύνεση. Η οικογένεια και τα παιδιά θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς και οι προσωπικές μας σχέσεις. Οι υδροχόοι μας συνεχίζουν να έχουν γενέθλια και να χαίρονται όσο μπορούν περισσότερο την ελευθερία τους. Για πολλούς από μας ανοίγει μια νέα τύχη στα προσωπικά μας και για άλλους νέες επαγγελματικές επιτυχίες τους περιμένουν.


krios
ΚΡΙΟΣ: Δυναμική αυτή η εβδομάδα για σας φίλοι/ες μου. Μπορείτε να πετύχετε πολύ καλές συμφωνίες επαγγελματικές και να περάσει για τα καλά ο λόγος σας. Ακόμα και στα προσωπικά σας ευνοούνται νέες σχέσεις κι ερωτικά σκιρτήματα. Προσοχή όμως στον ενθουσιασμό σας. Μπορεί κάτω απ αυτές τις συνθήκες να κάνετε μικρά λαθάκια που αργότερα θα σας βγουν μπροστά. Γενικά θα είναι μια πολύ καλή εποχή για σας και για όλα αυτά που σας απασχολούν. Επωφεληθείτε απ τις μέρες αυτές.

tavros

ΤΑΥΡΟΣ: Η οικογένεια και τα κοντινά σας άτομα είναι αυτά που , θα σας απασχολήσουν για όλη αυτή την εβδομάδα φίλοι/ες μου. Θα πρέπει να προσέχετε πολύ, τι λέτε και τι κάνετε διότι μπορεί και άθελα σας , να πληγώσετε κάποιους με την συμπεριφορά σας. Απ τα μέσα της εβδομάδας θα αρχίσει να βελτιώνετε η κατάσταση αλλά εσείς θα πρέπει να παραμείνετε συνετοί/ες και μαζεμένοι/ες. Οικονομικά θα πρέπει να κάνετε όσο μπορείτε , καλύτερες κινήσεις για να μην βρεθείτε με λιγότερα λεφτά,  απ τα μέσα του μήνα.

dydimos

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νομίζω πως για σας φίλοι/ες μου δεν θα μπορούσε να υπάρξει , καλύτερη σελήνη και καλύτερη αρχή σε όλα τα θέματα,  που σας απασχολούν. Πολλές εξελίξεις σε όλα αυτά που αποσπούν το ενδιαφέρον σας θα σας γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία. Χειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας για να δείτε εκπληκτικές αλλαγές στην ζωή σας. Ελάτε πιο κοντά στον/ην αγαπημένη/ο σας για να δείτε να φουντώνει και πάλι ο έρωτας και το πάθος ανάμεσα σας. Επαγγελματικά ψάξτε για καλύτερη δουλειά η διεκδικήστε μια καλύτερη θέση. Μπορείτε. Τολμήστε.

 karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλή εβδομάδα για να ρυθμίσετε οικονομικά σας θέματα , περιουσιακά κι επαγγελματικά.  Για όλα τα παραπάνω πρέπει να δείτε όλες τις παραμέτρους και να πάρετε τις σωστές για σας αποφάσεις. Δεν είναι και πολύ  εύκολη η κατάσταση και οι αναβολές και οι καθυστερήσεις μπορεί να σας ρίξουν λιγάκι ψυχολογικά. Σύντομα όμως θα δείτε ότι , δεν είναι και τόσο χάλια η κατάσταση  και θα καταλάβετε ότι μόνο μπροστά πρέπει να πάτε. Μην λεπτολογείτε το κάθε τι γιατί κουράζει και εσάς  αλλά πολύ περισσότερο τους γύρω σας. Περισσότερη προσοχή  όταν οδηγείτε.

 leonΛΕΩΝ: Πολλά μπορούν να αλλάξουν αυτή την εβδομάδα φίλες/οι μου. Είτε σας αρέσουν είτε όχι , δεν έχετε την πολυτέλεια να αποφασίσετε. Μάλλον η τύχη και η μοίρα ενεργεί για εσάς. Οι οικογενειακές σχέσεις θα περάσουν διάφορες δυσκολίες και πρέπει εσείς να κρατήσετε τις ισορροπίες αλλά και την ψυχραιμία σας. Δεν είναι και πολύ εύκολη εβδομάδα και ότι δεν έχει γερές βάσεις στην ζωή σας μπορεί να διαλυθεί. Δείτε τα πράγματα με την αληθινή τους όψη και όχι όπως σας βολεύει.

parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχω μέρες που σας λέω κάνετε βήματα επαγγελματικά. Αδράξτε τις ευκαιρίες των ημερών και κάνετε νέα και βασικά βήματα στην ζωή σας.  Μπορεί να περάσει ο λόγος  σας στους ανωτέρους σας αν τολμήσετε να πάρετε θέση. Ευνοούνται νέα ξεκινήματα και αν δεν πάρετε κι ένα ρίσκο δεν θα μάθετε ποτέ αν άξιζε την προσπάθεια σας. Μπορείτε ακόμα , να φέρετε κοντά σας τα αγαπημένα σας άτομα και μην κρατάτε ψυχρή κι αδιάφορη στάση σε αυτούς που σας ενδιαφέρουν. Η καλή πρόθεση μετράει.

 zygosΖΥΓΟΣ: Πολύ καλά αυτή η νέα σελήνη και για σας φίλοι/ες μου. Θα δείτε θεαματικές αλλαγές στα συναισθηματικά σας που τόσο καιρό δεν προχωρούσαν. Επιτέλους αρχίζετε να αλλάζετε την κατεύθυνση σας και να ζητάτε παραπάνω πράγματα από τα ψίχουλα που παίρνατε τόσο καιρό. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται κι αυτά σιγά σιγά αλλά και πάλι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από εσάς . με σχετική οικονομία και ψάξιμο για κάτι καλύτερο θα μπορείτε να σκέφτεστε πιο αισιόδοξα για το μέλλον σας.

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για σας φίλοι/ες μου και θα πρέπει σε όλα σας τα θέματα να είσαστε πιο προσεκτικοί/ες . Δεν θα σας είναι και τόσο εύκολο να βάλετε σε μια τάξη όλα αυτά που σας απασχολούν αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα είναι και τόσο πολύ δύσκολο. Προσοχή σε ότι αφορά ακίνητη περιουσία και κληρονομικά θέματα. Πρέπει να καταφέρετε σύντομα να τα βάλετε όλα σε μια τάξη για να μην τα βρείτε αργότερα στον δρόμο σας και είναι δυσκολότερα να τα ρυθμίσετε. Στα ερωτικά σας στασιμότητα .

 toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ποιο ευνοημένοι/ες του ζωδιακού κύκλου είσαστε εσείς φίλοι/ες μου. Ότι καλύτερο για σας αυτό εδώ το διάστημα. Πάρτε αποφάσεις , κάντε νέα βήματα και δείτε επαγγελματικά τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τα έσοδα σας η βρείτε καλύτερες λύσεις για να μην ξοδεύετε πολλά χρήματα. Από τώρα και μέχρι το καλοκαιράκι οι αλλαγές στην ζωή σας θα είναι θεαματικές . ούτε κι εσείς δεν θα το πιστεύεται. Ιδανικές μέρες για σας και επωφεληθείτε από την όλη κατάσταση. Κέρδη και επιτυχία.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Βάλτε τα δυνατά σας φίλοι/ες μου. Καλή εβδομάδα όχι μόνο για να πάρετε αποφάσεις αλλά,  να τις υποστηρίξετε και να πραγματοποιηθούν όπως εσάς,  σας βολεύει και σας εξυπηρετεί. Γενικά αυτή η νέα σελήνη σας βρίσκει , πιο απαιτητικούς/ες και απόλυτους/ες σε ότι θέλετε και προσπαθείτε. Να είσαστε συγκεκριμένοι/ες σε αυτά που λέτε κι επιδιώκετε και να μην κάνετε πισωγυρίσματα. Σκεφτείτε πιο πολύ τον εαυτό σας. Στα συναισθηματικά σας θα πρέπει να γίνετε πιο απαιτητικοί /ες .

ydroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσοχή φίλες/οι μου σε όλα τα θέματα αυτήν εδώ την εβδομάδα. Μπορεί να έχετε κάποιες εκπλήξεις που ίσως δεν σας αρέσουν και πολύ. Μέρες είναι και θα περάσουν. Εσείς πρέπει να έχετε στο μυαλό σας μόνο το συμφέρον σας και αυτά που μπορούν , να κάνουν  πιο εύκολη την ζωή σας γιατί εδώ και αρκετό καιρό δεν περνάτε και τα καλύτερα. Αυτά τα επαγγελματικά σας να φτιάξουν λιγάκι και όλα τα  άλλα αργά η  γρήγορα θα τα  βάλετε στην θέση τους. Παρόλο που είναι ο γενέθλιος μήνας σας , δεν αρχίζει και με τις καλύτερες προυποθέσεις αλλά εσείς έτσι κι αλλιώς δεν το βάζετε εύκολα κάτω. Σιγά σιγά θα στρώσουν και τα συναισθηματικά σας αλλά αυτόν τον καιρό μόνο αυτό δεν σας νοιάζει. Έχετε τόσα στο κεφάλι σας που οι έρωτες και τα πάθη έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Γι αυτό λοιπόν , Ψυχραιμία και δύναμη.

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Για σας φίλες/οι μου πολύ καλός αυτός ο καιρός με πολλές και καλές εξελίξεις σε όλα σας τα θέματα , και αυτή η νέα σελήνη είναι το καλύτερο σας. Ρυθμίστε οικονομικά σας θέματα. Δείτε κληρονομικά η επιστροφές , αναδρομικά που μπορεί να δικαιούστε. Κάντε καλύτερες κινήσεις στα συναισθηματικά σας και φέρτε πιο κοντά σας αγαπημένα σας άτομα. Συμφιλιώσεις ευνοούνται και καλές οικογενειακές στιγμές για σας προβλέπονται. Ακόμα και την τύχη σας θα μπορούσατε να δοκιμάσετε αυτές τις μέρες. Τολμήστε.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.