Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 4/11 – 10/11

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janni

Καλή εβδομάδα φίλοι μου. Δύσκολες καταστάσεις και εποχές για όλους μας και ειδικά για την χώρα μας. Αγωνιστήκαμε για την Δημοκρατία, την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας απέναντι σε πολύ μεγάλες δυνάμεις και φτάσαμε δυστυχώς να αλληλοσκοτωνόμαστε. Κρίμα αν και έχουμε ευθύνη όλοι μας γι αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Ας ασχοληθούμε όμως με τις προβλέψεις μας που είναι πιο χαλαρή κατάσταση και ας αφήσουμε στους ειδικούς περισσότερες αναλύσεις. 


krios

ΚΡΙΟΣ:  Μέσα στην όλη αυτή κατάσταση είδατε, που καταφέρνετε να τα βγάζετε πέρα και να αλλάζουν κι αυτά τα οικονομικά που σας απασχολούν; Έτσι θα ακολουθήσει και αυτή η βδομάδα. Έξυπνες λύσεις και ιδέες σας φέρνουν σε διέξοδο και σας ανοίγουν καλύτερους δρόμους. Μπορείτε να πετύχετε καλούς διακανονισμούς και διευκολύνσεις. Προσοχή στα συναισθηματικά σας, η ζήλια και η γκρίνια δεν βοηθάει. Έχετε κουράσει τον/την σύντροφο σας και βάζετε σε κίνδυνο την σχέση σας.

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Στα όρια σας η υπομονή και τα νεύρα σας, αλλά προσπαθείτε να κρατήσετε  σε ένα επίπεδο την όλη κατάσταση. Αναφέρομαι κυρίως στα οικογενειακά σας και το φιλικό σας περιβάλλον. Δώστε λίγη πίστωση χρόνου σε αυτούς που σας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση και σε λίγους μήνες όλο αυτό το άσχημο κλίμα θα αποτελεί παρελθόν. Στα οικονομικά φαίνετε ότι έχετε βάλει υψηλούς στόχους και αρχίζετε να τους  πετυχαίνετε. Με οικονομία και σωστό χειρισμό σας μένουν κάποια ευρώ στην τσέπη σας. Συνεχίστε έτσι και πολύ σύντομα θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις.

dydimos

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια ζέστη μια κρύο τα νεύρα σας έχουν γίνει χορδές αλλά το γνωρίζατε. Ξέρατε ότι τραβώντας το σχοινί μπορεί και να είναι εις βάρος σας. Έπρεπε όμως να πάρετε τις αποφάσεις σας και μπράβο σας. Βδομάδα εξελίξεων λοιπόν και εσείς πανέτοιμοι/ες να δώσετε την μάχη σας. Οικονομικά θέλει προσοχή και αυτοσυγκράτηση, περισσότερη δουλειά αλλά και σωστό οικονομικό χειρισμό. Συναισθηματικά, ένα βήμα πίσω αρκεί για να αποφύγουμε εκρήξεις και εντάσεις χωρίς λόγο. Ποιο κοντά στην οικογένεια και παρέα με καλούς φίλους θα βγάλετε και αυτή την περίεργη βδομάδα.

karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο περνάει ο καιρός τόσο αρχίζετε να καταλαβαίνετε ότι η αλήθεια ήταν αρκετά μακριά από αυτό που πιστεύατε. Τώρα φαίνετε η πραγματική όψη του νομίσματος και αυτό σας κάνει να θέλετε, πιο πολύ να φτάσετε στον στόχο σας, που είναι μια ήρεμη προσωπική ζωή, μια καλύτερη επαγγελματική βάση και ένα πιο αισιόδοξο μέλλον. Έχετε αγωνιστεί πολύ για όλα αυτά αλλά αργήσατε να ανοίξετε τα μάτια σας. Πολλές οι απώλειες γύρω σας και αυτό δεν μπορώ να πω ότι είναι και το καλύτερο, αλλά καλύτερα  λίγοι και καλοί στην ζωή σας παρά πολλοί και άχρηστοι. Σε λίγο όλα θα είναι καλύτερα υπομονή.

leonΛΕΩΝ:  Μια νέα εβδομάδα υποσχέσεων ξεκινάει. Όλα πρέπει να τα ζυγίσετε και να σκεφτείτε σοβαρά και υπεύθυνα για το ποιές αποφάσεις θα πάρετε. Δεν είναι και η καλύτερη σας εβδομάδα αλλά πρέπει να κρατήσετε μια σταθερή πορεία για το καλό σας. Το επόμενο διάστημα θα είσαστε σε καλύτερα επίπεδα. Μιλήστε με ανθρώπους που μπορούν να σας καταλάβουν και να σας κατευθύνουν σωστά. Όλα αυτά βέβαια αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις. Άλλωστε αν τα προσωπικά σας πάνε καλά σε  όλους τους άλλους τομείς βρίσκετε λύσεις. Δώστε χώρο στον εαυτό σας. Φτάνει ο συμβιβασμός .


parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ
: Από την μια νιώθετε ότι έχετε την δύναμη, να τα βάλετε με όλους και με όλα και από την άλλη νιώθετε τόσο ευάλωτοι/ες. Ακόμα δεν έχετε βρει την δύναμη που χρειάζεστε, γι αυτό μην βιάζεστε να φέρετε αποτελέσματα εδώ και τώρα. Καλύτερα αυτή την βδομάδα να ασχοληθείτε με ποιο χαλαρά θέματα και να αφήσετε τα δύσκολα για αργότερα. Τα οικονομικά σας θα δείξουν βελτίωση αλλά θα είναι προσωρινή γιατί τα έξοδα σας δεν σταματούν σχεδόν ποτέ. Άρα δουλεύετε και πληρώνετε σιγά σιγά. Προσοχή σε θέματα εξαπάτησης. Μην σας τάξουν θαύματα και στο τέλος βγείτε χαμένοι.
zygosΖΥΓΟΣ: Καλή σε γενικές γραμμές αυτή η βδομάδα για σας φίλοι/ες μου. Ποιο αισιόδοξες καταστάσεις και καλύτερη η ψυχολογία σας απ τις προηγούμενες. Λίγη δύναμη να βάλετε και θα έρθουν και τα καλύτερα. Από την άλλη βέβαια δεν σας αφήνει και η κούραση να σκεφτείτε και περισσότερο. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα έχετε την ευκαιρία, να βρεθείτε με φίλους και πολύ δικούς σας ανθρώπους. Διασκεδάστε έστω και για λίγο αλλιώς δεν θα έχετε κουράγιο και δύναμη για περισσότερη δουλειά και προσπάθεια. Αδράξτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και τακτοποιήστε οικονομικά και επαγγελματικά σας θέματα. Πιθανά κέρδη μέσα στο Σαβ/κο, δοκιμάστε την τύχη σας.


skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ:
 Όσο και αν θέλετε να είσαστε στον κόσμο σας δυστυχώς η πραγματικότητα σας προσγειώνει . Σε εσάς  που έχετε γενέθλια αυτή την βδομάδα  σας συνιστώ ψυχραιμία, υπομονή και χαλαρότητα γιατί οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι και οι καλύτερες και εσείς δεν έχετε και τόσο καλή θέληση να κάνετε πάλι ένα βήμα πίσω. Ήδη έχετε κάνει πολλά τον τελευταίο καιρό. Όσο για τους άλλους φίλους/ες, μην στέκεστε σε ανούσια πράγματα στην προσωπική σας ζωή. Κοιτάξτε κατάματα την αλήθεια και βάλτε τον/την σύντροφο σας στην θέση του. Αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά να μια καλή εβδομάδα να στείλετε το βιογραφικό σας. Μπορεί να μην είναι και η καλύτερη δουλειά του κόσμου αλλά θα βολευτείτε προσωρινά και βλέπετε τι θα κάνετε στο μέλλον. 

.


toxothsΤΟΞΟΤΗΣ:
 Προσαρμογή σε νέα ζωή και νέες καταστάσεις σας περιμένουν αυτή την βδομάδα. Δεν είσαστε έτοιμοι/ες γι αυτό αλλά δεν γίνετε αλλιώς. Τώρα όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους κι εσείς είστε απλοί θεατές στην όλη κατάσταση. Ίσως δεν χειριστήκατε σωστά τα προσωπικά σας και φτάσατε σε αδιέξοδο. Καλύτερα λοιπόν να το ρίξετε στην δουλειά να ξεχαστείτε και να αναλογιστείτε τι λάθη κάνατε. Φλέρτ και νέες γνωριμίες σας δίνει αυτή η εβδομάδα. Τουλάχιστον χαλαρώστε και περάστε για λίγο όμορφα και επιστρέφετε αργότερα στα σοβαρά σας θέματα. Μην βάζετε τον εαυτό σας στην θέση του θύματος γιατί ξέρετε πως αυτό δεν είναι αλήθεια. Έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης, σε ότι σας συμβαίνει και πρέπει να το αντιμετωπίσετε.


aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:
 Είδατε που τα πήγατε καλύτερα; Είδατε επιτέλους πόση δύναμη και αντοχή έχετε; Αυτά  σας λέω εδώ και καιρό αλλά η απαισιοδοξία σας και πεσμένη διάθεση σας δεν σας αφήνει να δείτε την πραγματικότητα. Μείνετε κοντά στους δικούς σας γιατί και σας χρειάζονται αλλά και τους χρειάζεστε. Ξεκουραστείτε, βγείτε και δώστε μικρές χαρές στον εαυτό σας και σίγουρα αυτή την βδομάδα θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Φανείτε πιο επιμελείς στις υποχρεώσεις σας και προσέξτε μην χάσατε προσωπικά σας αντικείμενα η αποδείξεις που αργότερα θα χρειαστείτε. Πολύ χαμένοι/ες στις σκέψεις σας είσαστε και στην παρούσα φάση δεν σας διευκολύνει. Χαλαρώστε, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, δεν περάσατε και λίγα τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτά όμως με τον έναν η με τον άλλο τρόπο πέρασαν . Τώρα πάμε γι άλλα και μόνο μπροστά πια.


ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ:
 Σε αυτό το σύννεφο που κατοικείτε όλα είναι αλλιώς, όλα έχουν και μια άλλη πλευρά, αλλά θα πρέπει να πάρετε πιο σοβαρά τα οικονομικά σας και να τολμήσετε να χτυπήσετε και το χέρι στο τραπέζι, φτάνει να καταλάβουν τα άτομα που σας περιβάλλουν ότι κι εσείς δεν έχετε άλλες αντοχές και δυνατότητες. Τα πήρατε όλα πάνω σας νομίζοντας ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και σας έπνιξαν οι πολλές ευθύνες. Σταματήστε λοιπόν πριν να είναι αργά και βγάλτε από πάνω σας ότι περιττό υπάρχει. Κάπου εκεί γύρω στα γενέθλια σας, θα αλλάξουν τα πράγματα και θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες μπροστά σας, Μέχρι τότε όμως μην κάνετε πίσω.


ixthyisΙΧΘΥΕΣ:
 Όταν δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα θέλετε πέφτετε στα πατώματα. Δεν σηκώνετε κεφάλι μέχρι να δείτε ότι κάτι πάει να αλλάξει. Δεν γίνετε έτσι όμως. Το κάθε τι στην ζωή μας θέλει και τον κατάλληλο αγώνα. Όσο για τις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις χτίζονται καθημερινά και όχι μια φορά στο τόσο. Μάθετε να βλέπετε την πραγματικότητα και όχι μόνο την δική σας πλευρά, γιατί έτσι κινδυνεύετε να πάρετε και λάθος κατεύθυνση αλλά και λάθος μηνύματα. Σκεφτείτε λογικά και με ψυχραιμία το κάθε θέμα που σας απασχολεί και μακριά αυτόν τον καιρό από υπερβολές και χειρισμούς βιαστικούς. Από μέσα Δεκέμβρη θα δείτε ξεκάθαρα την κατάσταση και θα έχετε καλύτερο έλεγχο. Μέχρι τότε υπομονή.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.