Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 5/5 – 11/5

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΚαλή εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Μέρα με την ημέρα έχουμε αρχίσει να νιώθουμε καλύτερα, αλλά τα προβλήματα δεν λένε να κοπάσουν ακόμα. Η ψυχολογία μας γενικά βρίσκεται σε μέτρια επίπεδα και η αντοχή και η υπομονή μας οριακά. Πιστεύω πως ξεκινάνε καλύτερα πράγματα για όλους μας και γενικά για την πολύ όμορφη χώρα που ζούμε. Με αυτόν τον τρόπο ζωής που τα τελευταία χρόνια αρχίσαμε να ζούμε, θα μας κάνει πολύ καλό στο μέλλον και ειδικά στα παιδιά μας. Δύναμη, πίστη και βαθειά ελπίδα λοιπόν όλοι μας. Πάμε όμως αναλυτικά να δούμε τι μας επιφυλάσσει αυτή η νέα εβδομάδα του Μάη μας.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Για σας φίλοι/ες μου έχει εκπλήξεις αυτή η όμορφη εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε. Στον επαγγελματικό σας χώρο παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, δικαιώνεστε και αναγνωρίζεται κατά πολύ, ο αγώνας και η προσπάθεια σας. Καλά σχόλια θα εισπράξετε από ανωτέρους σας και δεν αποκλείεται και μια αύξηση μισθού, να συζητηθεί αυτές τις μέρες. Οικογενειακές αλλά και πολύ προσωπικές, όμορφες στιγμές  ευνοούνται.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Περίεργα μπήκε για σας, ο μήνας των λουλουδιών και της μαγείας, φίλες/οι μου. Λίγο τα μελαγχολικά σας , λίγο τα υπαρξιακά σας θα είστε μια στα πάνω σας αλλά και μια στα κάτω σας. Αν και μήνας γενεθλίων θα παίξει λιγάκι με την ψυχολογία σας. Δεν το βάζετε κάτω όμως και δεν αφήνεται να πάνε χαμένες οι προσπάθειες τόσων χρόνων. Μέρες είναι θα περάσουν. Διαλέξτε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και όχι που σας αναγκάζουν.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ: Όπου σας πάει ο αέρας και η καρδιά πάτε, με αποτέλεσμα να τα κάνετε λίγο μαντάρα, φίλες/οι μου αυτήν εδώ την Μαγιάτικη εβδομάδα. Ψυχραιμία και σύνεση σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Προσοχή σε σπατάλες και οικονομικές αλλά και συναισθηματικές κυρίως. Μην αφήνεστε στην τύχη σας και πάρτε μέρος, σε όλες τις καταστάσεις που σας αφορούν. Όλα όμως με χαλαρό τρόπο και όχι με εκρήξεις και εντάσεις.

 

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πόσο μα πόσο έχουν δοκιμαστεί  τα όρια και η αντοχή σας τελικά. Κάθε εβδομάδα δείχνει ότι θα σας βάλει επιτέλους σε μια καλή αρχή κι όλο πίσω πάει η κατάσταση. Αυτό συμβαίνει φίλες/οι μου γιατί μπορεί,  να μην είναι και η καλύτερη απόφαση για σας. Άρα θέλετε πίστωση χρόνου για να φανεί τι ακριβώς σας συμφέρει να κάνετε. Ασχοληθείτε αυτήν την εβδομάδα περισσότερο με συναισθηματικά ζητήματα που δεν απαιτούν σπαζοκεφαλιά και δυσκολίες. Περάστε όμορφα με φίλους.

 

leonΛΕΩΝ: Δεν σας έχει κουράσει όλη αυτή η ένταση και η αναστάτωση, που έχετε βάλει τον εαυτό σας το τελευταίο διάστημα; Αυτή την εβδομάδα δοκιμάστε να αλλάξετε λίγο τρόπο και συμπεριφορά. Δείξτε σε αυτούς που σας ενδιαφέρουν, ότι βρίσκεστε οριακά και ότι δεν μπορείτε να λειτουργήσετε, κάτω από αυτούς τους ρυθμούς. Είναι καλή αυτή η εβδομάδα για να χαλαρώσετε και να αλλάξετε γραμμή πλεύσης. Μετά τα μέσα του Μάη θα είναι όλα πολύ καλύτερα κι εσείς σε καλύτερη διάθεση.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δουλειά και πάλι δουλειά έχει για σας αυτή εδώ η εβδομάδα, φίλες/οι μου. Όλα δείχνουν ότι βρίσκεστε μπροστά σε νέο πλάνο επαγγελματικό κι εκεί που δεν πιστεύατε σε καλύτερες μέρες, μάλλον κάτι φαίνετε να αλλάζει. Τολμήστε ακόμα, στην αρχή είσαστε. Θα δείτε και καλύτερα πράγματα να γίνονται στα επαγγελματικά σας τουλάχιστον. Στον συναισθηματικό τομέα χρειάζεστε χρόνο ακόμα. Δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία αλλά μπορεί να μην έχει διάρκεια κι αυτό θα σας στενοχωρήσει περισσότερο.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Όλα τα μετράτε ,όλα τα ζυγίζετε αλλά μάλλον, κάτι δεν σας κάθεται καλά, φίλοι/ες μου. Ψάχνετε μονίμως άλλες οδούς , επαγγελματικές και συναισθηματικές, με αποτέλεσμα να είσαστε συνέχεια σε μια αρχή χωρίς πορεία. Αξιοποιήστε αυτά που έχετε και συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά και δείτε με ανοιχτό μυαλό και μάτια τα λάθη σας. Μην διαλέγετε τον δρόμο της φυγής αλλά του διαλόγου και της λύσης των θεμάτων που σας απασχολούν.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νέα εβδομάδα, νέες ευκαιρίες και καλές προοπτικές για τυχών αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Τολμήστε και πάρτε  ρίσκο για επαγγελματικές αποφάσεις. Προσέξτε όμως συμφωνίες που κρύβουν ψιλά γράμματα και όρους γιατί μπορεί να παγιδευτείτε. Προσέξτε πολύ τα οικονομικά σας γιατί,  θα παρουσιαστούν κάποια απρόσμενα έξοδα και υπάρχει κίνδυνος ., να βγείτε εκτός προϋπολογισμού σύντομα. Συναντήσεις με φίλους και δικούς σας ανθρώπους ευνοούνται, φίλοι/ες μου.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Κέρδη και τύχη κρύβει για σας αυτή εδώ η νέα εβδομάδα, φίλοι/ες μου. Επωφεληθείτε από την εύνοια της τύχης και προωθήστε,  σχέδια και πλάνα που μπορεί να έχετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Στα συναισθηματικά σας όμως χρειάζεται ακόμα δουλειά. Με όμορφο και ήπιο τρόπο διεκδικήστε ότι χρειάζεστε κι έχετε ανάγκη. Δώστε στον/στην σύντροφο σας να καταλάβει ότι , δεν θα είστε εκεί για πάντα και θα πρέπει να σας δώσει κάποια σιγουριά κι ασφάλεια.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πιο χαλαρή για σας αυτή η εβδομάδα, φίλοι/ες μου. Πιο ξεκάθαρο πλάνο για τα επαγγελματικά αλλά και για τα οικονομικά σας. Αυτές οι πρώτες μέρες του Μάη φαίνονται για σας πολύ προσοδοφόρες , αδράξτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον επαγγελματικό σας χώρο κι αν το κρίνεται σωστό κι επικερδές, αλλάξτε ακόμα και δουλειά. Τον τελευταίο καιρό δεν είστε καθόλου, ευχαριστημένοι/ες με τον εργασιακό σας χώρο και την συμπεριφορά των άλλων προς εσάς. Βάλτε ένα τέλος σε όλο αυτό κι ανοίξτε τα φτερά σας. Θα τα καταφέρετε.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην χρεώνεται τα πάντα στην τύχη σας, που ομολογουμένως  δεν σας έχει βοηθήσει και πολύ. Δείτε τι λάθη επαναλαμβάνετε και αλλάξτε λιγάκι τον τρόπο που λειτουργείτε, σε όλους τους τομείς. Πείσμα, γινάτι και θυμός δεν είναι οι καλύτεροι συμβουλάτορες. Χαλαρώστε, πάρτε τον χρόνο σας και σκεφθείτε τι παραπάνω μπορείτε να κάνετε, προκειμένου να αναθερμανθούν οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας.

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Ευαίσθητα και συναισθηματικά ψαράκια μου αυτή εδώ είναι η εβδομάδα σας. Τακτοποιήστε οικονομικά, επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που από καιρό μπορεί να σας απασχολούν και βάλτε ένα οριστικό τέλος σε κόντρες, εντάσεις και διεκδικήσεις. Δεν μπορείτε άλλο να λειτουργείτε σε τόσο έντονους ρυθμούς. Χαλαρώστε, διασκεδάστε όπως εσείς θέλετε και δώστε μικρές χαρές στον εαυτό σας , που τόσο καιρό έχετε στερηθεί. Καλές κι ευχάριστες στιγμές σας περιμένουν.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.