Αυτός είναι ο οδηγός ταξί που δολοφονήθηκε – ανακοίνωση SOS των «Ράδιο Ταξί»
Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του άτυχου 52χρονου οδηγού ταξί που δολοφονήθηκε από τον 32χρονο Έλληνα μανιακό δολοφόνο στην Κηφισιά.
Ο άνδρας που ήταν κάτοικος της Νέας Ιωνίας τα τελευταία δυο χρόνια εργαζόταν ως οδηγός ταξί και οδηγούσε κυρίως τις βραδινές ώρες, αλλά η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι όταν δέχθηκε τα πυρά του 32χρονου.
Οι σφαίρες ήταν από το ίδιο όπλο που χρησιμοποίησε ο δολοφόνος και στις 11 Φεβρουαρίου, αφού η βαλλιστική έρευνα έδειξε ότι πρόκειται για το ίδιο 22άρι πιστόλι 6,35 mm – ο.25 το οποίο φέρει σιγαστήρα.
Από τη συχνότητα των ραδιοταξί ακούγεται η εξής ανακοίνωση προς τους οδηγούς ταξί:
«Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι που κινούνται στις περιοχές των βορείων προαστίων και ειδικότερα Μαρούσι, Νέα Κηφισιά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε άνδρα μετρίου αναστήματος 1,70-1,75, μελαχρινός, ηλικίας 35-40 ετών, ο οποίος παίρνει ταξί από τις πιάτσες είτε διερχόμενα ταξί από Μαρούσι, Νέα Κηφισιά και πραγματοποιεί τοπικές διαδρομές».
Πηγή:http://www.topontiki.gr/article/210317/i-anakoinosi-sos-ton-radio-taxi-gia-ton-maniako-dolofono-tis-kifisias





