Secret Must logo

Καλοκαιρινό μακιγιάζ και μυστικά..

Καλοκαιρινό μακιγιάζ και μυστικά..Αν και βροχερός ο καιρός ακόμα, σύντομα ο ήλιος θα ζωντανέψει και θα πρέπει εμείς οι γυναίκες να προσέξουμε το μακιγιάζ μας, που τόσο πολύ μας ταλαιπωρεί κάθε καλοκαίρι.

Ας πούμε λίγα βασικά πράγματα για ένα καυτό αλλά όμορφο καλοκαίρι!
Βασικός κανόνας για το καλοκαιρινό μακιγιάζ αλλά και για όλους τους μήνες του χρόνου είναι η κρέμα! Για το καλοκαίρι, σαν βάση η κρέμα μας θα πρέπει να είναι αντηλιακή για ένα υγιές πρόσωπο!Καλοκαιρινό μακιγιάζ και μυστικά..
Αμέσως μετά κανονικά θα έπρεπε να βάλουμε αυτό το κακό αλλά αναγκαίο για μας τις γυναίκες make up. Κάντε την διαφορά και μην το φορέσετε!!! Και αν θέλετε να καλύψετε κάτι στο πρόσωπο σας προτιμήστε το concealer και όχι το make up γιατί άλλωστε μετά από τον ήλιο έχουμε δει τραγικά αποτελέσματα των make up.

Καλοκαιρινό μακιγιάζ και μυστικά..Και πάμε στα μάτια μας που όλες θέλουμε έντονο βλέμμα που ραγίζει καρδιές! Κάντε το με ανοιχτόχρωμες σκιές και έντονη μάσκαρα. Και όταν λέμε έντονη δεν εννοούμε να αδειάσει η μάσκαρα πάνω στα ματάκια μας αλλά έντονα, ζωντανά χρώματα σε αντίθεση με τις σκιές μας ή ακόμα καλύτερα με ένα ελαφρό μολυβάκι που θα μας αρέσει! Γενικά το παιχνίδι είναι στα χρώματα, ζωγραφίστε και αναμείξτε τα χρώματα!

Τα έντονα χρώματα να τα αποφύγετε στα μάγουλα σας και προτιμήστε κοραλί αποχρώσεις για ρουζ που κάνει το δέρμα μας φρέσκο και λαμπερό.
Και φτάνουμε στα χείλη μας! Όσο πιο απλά τόσο πιο λαμπερές θα είμαστε! Βούτυρο κακάο και όχι έντονα χρώματα ειδικά τα πρωινά, γιατί θα έχουμε αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θα θέλαμε!Καλοκαιρινό μακιγιάζ και μυστικά..

Γενικά αποφύγετε το έντονο βάψιμο και χαρείτε τον ήλιο και την θάλασσα, ευτυχώς στην Ελλάδα τα έχουμε άφθονα!

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.