Secret Must logo

«Κώστας Χαρδαβέλλας Το ζεϊμπέκικο του νικητή»

«Κώστας Χαρδαβέλλας Το ζεϊμπέκικο του νικητή»Παρουσιάστηκε με επιτυχία το βιβλίο «Κώστας Χαρδαβέλλας Το ζεϊμπέκικο του νικητή», στο Δημαρχείο Αμαρουσίου 

Παρουσία πολλών και αγαπημένων φίλων του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Το ζεϊμπέκικο του νικητή» στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016.
Στο βιβλίο καταγράφεται μέσα από τα μάτια του γιού του Κωνσταντίνου, ο τεράστιος αγώνας που έδωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας για να σταθεί όρθιος και να νικήσει τον καρκίνο.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου κα Ρένα Χαλιώτη, ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Γιώργος Παπαδάκης, η ιατρός- ογκολόγος κα Εύη Ραζή που είχε αναλάβει τον Κώστα Χαρδαβέλλα, η Πρέσβυς της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το «Ευ Αγωνίζεσθαι», Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Συλλόγου Γυναικών «ΚΑΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» κα Κατερίνα Παναγοπούλου.

«Κώστας Χαρδαβέλλας Το ζεϊμπέκικο του νικητή»Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, απευθύνοντας στους παριστάμενους εγκάρδιο χαιρετισμό μέσω Skype, λόγω της συμμετοχής του στο Μάαστριχ στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών (CEMR), όπου εξελέγη Αντιπρόεδρος.
Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον Κώστα Χαρδαβέλλα ως δημοσιογράφο και ως άνθρωπο και αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο με πίστη και επιμονή, καταφέρνοντας να ξεπεράσει το κακό και να βγει ο απόλυτος  νικητής.
Αναφερόμενος «στο ζεϊμπέκικο  του νικητή» σημείωσε ότι  η βιωματική περιγραφή μέσα από τις σελίδες του βιβλίου δίνει θάρρος και δύναμη σε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν με αυτή την ασθένεια και όχι μόνο, να κρατήσουν άσβεστη την ελπίδα ότι μπορούν να βγουν νικητές.»

«Κώστας Χαρδαβέλλας Το ζεϊμπέκικο του νικητή»Ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας αναφερόμενος στο βιβλίο εξήγησε ότι ο πατέρας του στο τέλος της περιπέτειάς του, του έδωσε το προσωπικό ημερολόγιο του, 3500 σελίδων και με βάση αυτό γράφτηκε «Το ζεϊμπέκικο του νικητή». Ο τίτλος –πρόσθεσε- προέρχεται από το ζεϊμπέκικο που χόρεψε την Πρωτοχρονιά του 2011 όταν ένοιωσε ότι είχε νικήσει τον καρκίνο. « Το βιβλίο είναι σαν ένα φως ελπίδας για τον άνθρωπο που αντιμετωπίζει κάποιον δύσκολο αντίπαλο» σημείωσε ο κ. Χαρδαβέλλας.

Η κα Κατερίνα Παναγοπούλου μίλησε για τον αγώνα  και τη θέληση που είχε ο Κώστας Χαρδαβέλλας για να ζήσει, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν τα αγαπημένα πρόσωπα των ασθενών, με αφορμή τη σύζυγο του Κώστα Χαρδαβέλλα, Μαρία.

Η κα Εύη Ραζή μίλησε  γενικότερα για την ασθένεια που έχει επηρεάσει πολύ κόσμο και ειδικότερα για τη χαλαρότητα που αντιμετώπιζε σε κάποιες περιπτώσεις τον καρκίνο ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ειδική αναφορά έκανε επίσης στη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο.

Ο κ. Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για την προσωπική σχέση που τον συνδέει με τον Κώστα Χαρδαβέλλα, που συγκινημένος μίλησε για την περιπέτεια του και τα συναισθήματα που ένοιωθε εκείνη την περίοδο της ασθένειας.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.