Secret Must logo

Με επιτυχία το πρόγραμμα δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας του Δήμου Διονύσου

Με επιτυχία το πρόγραμμα δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας του Δήμου ΔιονύσουΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του προγράμματος ψηφιακής μαστογραφίας που διοργάνωσε ο δήμος Διονύσου, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και την Ελληνική  Αντικαρκινική Εταιρεία.

Ο δήμος Διονύσου μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού προσκάλεσε και  φιλοξένησε την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην οποία πραγματοποιήθηκαν δωρεάν 40 προληπτικοί έλεγχοι.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες από 40 έως 70 ετών, οι οποίες λόγω κοινωνικών δυσκολιών ή προκαταλήψεων αλλά και οικονομικών προβλημάτων, δεν έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν. Ο δεύτερος κύκλος του Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί τον μήνα Απρίλιο.

Με επιτυχία το πρόγραμμα δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας του Δήμου ΔιονύσουΟ Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή που είχαν στο πρόγραμμα δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας οι γυναίκες του Δήμου μας. Είναι πολύ σημαντικό να υλοποιούνται δράσεις που βοηθούν και διευκολύνουν ουσιαστικά, συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Ο Δήμος θα συνεχίσει σταθερά τις προσπάθειες του στην κατεύθυνση αυτή».

Ο δήμος Διονύσου ευχαριστεί τους χορηγούς «Φούρνος Καρράς» και «Ταβέρνα Πιπινιός για τη συμβολή τους στην υλοποίηση του Προγράμματος.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.