Secret Must logo

Ονόματα πολιτικών στις σημειώσεις της Πόλας Ρούπα

Ονόματα πολιτικών στις σημειώσεις της Πόλας Ρούπα

«Πρόχειρα χαρτιά» με ονόματα πολιτικών, και πρώτο-πρώτο αυτό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ στο διαμέρισμα όπου συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη η Πόλα Ρούπα.

Στις σημειώσεις αναφέρονταν και τα ονόματα του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, των πρώην πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρά, Γιώργου Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμου, του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου καθώς και του πρώην υπουργού Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

Ονόματα πολιτικών στις σημειώσεις της Πόλας ΡούπαΜάλιστα, σήμερα το πρωί, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας τηλεφώνησε και ενημέρωσε τους κ.κ. Μητσοτάκη και Σαμαρά για τα συγκεκριμένα σημειώματα με τις διευθύνσεις κατοικιών και γραφείων, τις πινακίδες αυτοκινήτων και τις μετακινήσεις τους, ενώ λίγο αργότερα ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, πήγε στα γραφεια της ΝΔ στην Πειραιώς όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΝΔ.

Ονόματα πολιτικών στις σημειώσεις της Πόλας ΡούπαΥπενθυμίζεται ότι το 2013 είχε αποτελέσει στόχο επίθεσης η τότε έδρα της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού και οι ένοπλοι είχαν πυροβολήσει προς τα γραφεία του τότε αρχηγού του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά. Την ευθύνη δε για τη συγκεκριμένη επίθεση είχε αναλάβει η οργάνωση ΟΛΑ, στην οποία εξετάζεται η συμμετοχή ενόπλων που πλαισίωναν την Πόλα Ρούπα.

Πάντως, σύμφωνα με της ΕΛ.ΑΣ, δεν προκύπτει η υπάρξη οργανωμένου σχεδίου επίθεσής εναντίον τους.

Πηγή: ethnos.gr

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.