Secret Must logo

Πραγματοποίηση Τουρνουά Χαντμπολ ΜΙΝΙ της ΕΑΠ/ΟΧΕ στην Άνοιξη

Πραγματοποίηση Τουρνουά Χαντμπολ ΜΙΝΙ της ΕΑΠ/ΟΧΕ στην Άνοιξη“Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Τουρνουά Χαντμπολ της κατηγορίας ΜΙΝΙ (γεν.06-07) που συνδιοργάνωσαν η ΕΑΠ/ΟΧΕ  και ο Α.Ο.  Άνοιξης Χάντμπολ, την Κυριακή 5/2 στο κλειστό γυμναστήριο Άνοιξης. Στο τουρνουά πήραν μέρος η διοργανώτρια ομάδα του Α.Ο Άνοιξης και οι αντίστοιχες ομάδες των συλλόγων  ΔΙΚΕΑΣ Νέας Ιωνίας,  ΔΑΣ Ζεφυρίου, Α.Ο. Πολιτείας και Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων.

Την λήξη όλων των χαντμπολικών αγώνων του τουρνουά ακολούθησαν οι βραβεύσεις όλων των μικρών αθλητών με αναμνηστικό έπαινο συμμετοχής . Στο τουρνουά αυτό, όλες οι ομάδες αναδείχθηκαν  νικήτριες γιατί στις ηλικίες αυτές επικρατεί η φιλοσοφία της προσπάθειας και της συμμετοχής όλων χωρίς διακρίσεις.

Πολύτιμοι υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν ο φούρνος «ΚΑΡΡΑΣ» και τα ντονατς «NANOU».”

Πραγματοποίηση Τουρνουά Χαντμπολ ΜΙΝΙ της ΕΑΠ/ΟΧΕ στην Άνοιξη Πραγματοποίηση Τουρνουά Χαντμπολ ΜΙΝΙ της ΕΑΠ/ΟΧΕ στην Άνοιξη Πραγματοποίηση Τουρνουά Χαντμπολ ΜΙΝΙ της ΕΑΠ/ΟΧΕ στην Άνοιξη Πραγματοποίηση Τουρνουά Χαντμπολ ΜΙΝΙ της ΕΑΠ/ΟΧΕ στην Άνοιξη Πραγματοποίηση Τουρνουά Χαντμπολ ΜΙΝΙ της ΕΑΠ/ΟΧΕ στην Άνοιξη Πραγματοποίηση Τουρνουά Χαντμπολ ΜΙΝΙ της ΕΑΠ/ΟΧΕ στην Άνοιξη

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.