Secret Must logo

Πως να βελτιώσετε τον οργασμό σας

Πως να βελτιώσετε τον οργασμό σαςΟι οργασμοί διαφέρουν από μέρα σε μέρα, από ηλικία και φυσικά από την ψυχολογική  κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Διαφορετικές μέρες για τους άνδρες και διαφορετικές μέρες για τις γυναίκες. Ειδικά οι γυναίκες που οι ορμόνες τους κάθε μήνα αλλάζουν , πριν ή μετά την περίοδο ή την μέση του κύκλου ή τις ημέρες της ωορρηξίας.
Για όλους τους ανθρώπους που αισθάνονται ότι έχουν περιθώρια να βελτιώσουν την ποιότητα των οργασμών τους, υπάρχουν τεχνικές “αυτοβοήθειας” που μπορεί να τους βοηθήσουν μέχρι ένα βαθμό.

Πως να βελτιώσετε τον οργασμό σαςΙκανοποιώντας τον εαυτό σας

Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα αυτοϊκανοποίησης. Πρέπει να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας και τι σας αρέσει. Μάθετε να απολαμβάνετε ένα αργό μπάνιο κάντε μασάζ στο σώμα σας με το σαπούνι και ανακαλύψτε τι σας αρέσει. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με κάποιο λάδι ή ταλκ ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Το παν είναι να γνωρίσετε τι σας αρέσει έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσετε στα προκαταρκτικά με τον σύντροφό σας.

 

Πως να βελτιώσετε τον οργασμό σας

 

Εξοικειωθείτε με τα γεννητικά σας όργανα

Προσπαθήστε να μάθετε όσα μπορείτε για τα γεννητικά σας όργανα και μέσα από την αυτοϊκανοποίηση να βρείτε το σημείο G σας. Ψάχνοντας μπορείτε να ανακαλύψετε “δυνατές” εκπλήξεις!

 

 

 

Πως να βελτιώσετε τον οργασμό σας

Μάθετε αισθησιακό μασάζ

Το να κάνετε αισθησιακό μασάζ στον σύντροφό σας έχει ένα μόνο στόχο. Να πει τι αισθάνεται και τι του αρέσει περισσότερο, έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσετε αργότερα στις επαφές σας.

 

Πως να βελτιώσετε τον οργασμό σας

 

Δυναμώστε τους μυς της λεκάνης σας.

Το να δυναμώσετε τους μυς της λεκάνης σας μπορεί να κάνει ακόμα και μια γυναίκα ανοργασμική να έχει οργασμό.
Το να χρησιμοποιήσετε τους μυς σας στην σεξουαλική επαφή σας, μπορει να γίνει απολαυστικό και για τους δυο σας.

 

 

 

Πως να βελτιώσετε τον οργασμό σας

 

Χρησιμοποιήστε Σεξουαλικά βοηθήματα και βάλτε φαντασία.

Όχι δεν είναι κακό και ούτε ταμπού πλέον. Παίξτε με το ταίρι σας με οτιδήποτε σας εξιτάρει. Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας και παίξτε ρόλους. Ο κάθε ένας έχει προσωπικό γούστο και στιλ. Απλά ανακαλύψτε το!!

 

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.