Secret Must logo

Το Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού κάνει έκκληση για παιδικά-βρεφικά γάλατα

Το Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού κάνει έκκληση για παιδικά-βρεφικά γάλατα Έκκληση για βρεφικά γάλατα 2ης και 3η ηλικίας, κρέμες / φρουτόκρεμες και παιδικά γάλατα εβαπορέ, απευθύνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, καθώς, όπως αναφέρει, «λόγω μεγάλης ζήτησης το τελευταίο διάστημα έχει σημαντικές ελλείψεις, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων μας, που δυστυχώς είναι διαρκείς».
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του  «το απόθεμα έχει μειωθεί δραματικά» και ενδεικτικά αναφέρει ότι κάθε μήνα βοηθάει περίπου 200 βρέφη και παιδιά (μέχρι 3 ετών). Οι εκπρόσωποί του τονίζουν  ότι το ΜΚΙΕ δεν δέχεται σε Το Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού κάνει έκκληση για παιδικά-βρεφικά γάλατα καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες προσφέρει δωρεάν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.  «Οι άνθρωποι που ζητάνε τη βοήθειά μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι ή/και χαμηλόμισθοι-χαμηλοσυνταξιούχοι».
Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με τη βοήθεια και στήριξη του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, τη βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 200 εθελοντές του και από τον Δεκέμβριο του 2011 και έως σήμερα, έχει δεχτεί πάνω από 56.000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική, αλλά και την  επαρχία.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ, Δευτέρα έως Πέμπτη 10:00-20:00. Παρασκευή 10:00-19:00 και Σάββατο 10:00-14:00.
Εφη Φουσέκη

Πηγή: praktoreio-ota.gr

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.