Secret Must logo

(Bekri meze) a snack with ketchup sauce

Bekri meze   Ingredients

  • 1kg pork shoulder
  • 2 medium onions
  • 2 cloves of garlic
  • 1 green pepper
  • 1 red pepper
  • 100 g of Ketchup (preferably Heinz)
  • 1 cup olive oil
  • 1 glass of red wine
  • salt
  • Freshly ground pepper
  • Sweet red pepper
  • 1 pinch cumin

Directions

Cut the pork into small pieces

Cut the onions garlic and peppers in size as in salad

Pour the olive oil into the pot to burn

Add the pork to fry and add the onions, garlic and peppers to brown in a casserole together, another 2 minutes.

The add the wine and let it expel the alcohol.

Add the ketchup and stir for one minute add water so as to boil the meat. Add the salt, pepper, red pepper and cumin.

Leave them all together to a boil, when the meat is pierced easily the food is ready to serve!

If we want to do we just add pepper and red chilli pepper.

 

Bon appetit!

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στα newsletter μας για να μη χάνετε άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!
Εγγραφείτε για να μη χάνετε κανένα άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ;
Εάν σας άρεσε το περιεχόμενο κάντε like και μοιραστείτε την σελίδα μας, σημαίνει πολλά για εμάς και συμβάλει στην βελτίωση της.
Εγγραφείτε για να μη χάνετε κανένα άρθρο!
Μισούμε το σπαμ όσο και εσείς!

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο