Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 23/12 – 29/12

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janni Χρόνια πολλά φίλοι και φίλες μου. Να περάσετε όλοι/ες ευτυχισμένες γιορτές πλάι στους αγαπημένους σας, να έχετε χαρούμενα Χριστούγεννα γεμάτα αγάπη, χαρά και όμορφες οικογενειακές στιγμές. Σε όλους μας, λείπουν πολλά αυτές τις μέρες αλλά πιο πολύ μας λείπουν, οι άνθρωποι που δεν είναι κοντά μας αλλά που υπάρχουν πάντα μέσα στις καρδιές μας. Αφήνουμε στην άκρη λοιπόν, ότι μας χαλάει και μας στενοχωρεί και με ολοκάθαρη καρδιά γιορτάζουμε την Γέννηση Του Θεανθρώπου. Μην σας συγκινούν τα υλικά αγαθά, παρόλο που είναι χρήσιμα κι αυτά, αλλά μεγαλύτερης αξίας πράγματα και πιστέψτε με, είναι δωρεάν όπως η υγεία, η αγάπη, ο έρωτας, το πραγματικό ενδιαφέρον του συνανθρώπου μας. Καλές και όμορφες γιορτές σε όλους μας, μέσα απ την καρδιά μου !!!!!!!!!


 

krios
ΚΡΙΟΣ: Πιο ανάλαφρες αυτές οι μέρες για σας. Περάσατε τα δύσκολα, δοκιμαστήκατε και καταφέρατε να αποδείξετε ότι όλα τα μπορείτε τελικά. Καιρός να δοκιμάσετε και λίγο την τύχη σας. Χωρίς υπερβολές, αυτό θα το τονίζω πάντα. Μετά την Τετάρτη η τύχη σας είναι πιο ευνοημένη, άρα τα τυχερά παιχνίδια μπορούν να σας δώσουν λίγα παραπάνω μετρητά. Κάποιοι αριθμοί που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε η να συνδυάσετε είναι το 3, 12, 22, 25, 28,29. Από εκεί και πέρα βγείτε με αγαπημένα σας άτομα και γενικά μην πάρετε αποφάσεις σημαντικές. Πιο ανάλαφρα περάστε όλη αυτή την βδομάδα, δώστε μικρές χαρές στον εαυτό σας αλλά και στους δικούς σας που πραγματικά τον τελευταίο καιρό τους λείψατε.

tavros

ΤΑΥΡΟΣ: Στα πάνω σας φίλοι/ες μου μπράβο σας. Καιρός σας ήταν πια. Από δω και πέρα θα σας ανοίγονται πιο εύκολα,  οι δρόμοι που τόσο καιρό ήταν σχεδόν κλειστοί. Σας πήγε πολύ πίσω αυτός ο χρόνος αλλά έτσι έπρεπε να γίνει για το καλό σας και μόνο. Οικονομικά ζητήματα μπορείτε να βάλετε, σε μια σωστή ρύθμιση κι αυτό να σας πάρει ένα σημαντικό βάρος από πάνω σας. Βιαστείτε λοιπόν, ο χρόνος είναι για σας και την ηρεμία της ψυχής σας  πολύτιμος. Η τύχη για σας  είναι σε καλύτερη θέση προς το τέλος του μήνα, άρα πάμε για πρωτοχρονιάτικο λαχείο. Αριθμοί που μπορείτε να επιλέξετε είναι 0, 2, 6,13,19,21. κάντε κι ένα δωράκι στον εαυτό σας το έχετε ανάγκη. Όλα με μέτρο βέβαια αλλά το δικαιούστε. Καλή τύχη λοιπόν σε ότι κάνετε.

dydimos

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ένας ξεσηκωμός σας διακατέχει αυτόν τον καιρό. Το μυαλό σας είναι στο που θα φύγετε και που θα πάτε. Δεν το βρίσκω κακό φτάνει να μην υπερβάλετε και μετά το μετανιώσετε. Αυτές τις μέρες να προσέξετε μην πληγώσετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Όλα στην ζωή σας θα πρέπει να έχουν ένα μέτρο κι ένα όριο. Διασκέδαση λοιπόν και ταξιδάκι θα μπορείτε να κάνετε , με αγαπημένους φίλους /ες και δικούς σας ανθρώπους. Καλή αυτή η εβδομάδα και προς το τέλος της κάντε κι ένα πείραμα με την τύχη σας. Δοκιμάστε το 1,3,7,11.23,25 και κάτι παραπάνω ίσως σας  αυξήσει τα ευρώ στο πορτοφόλι σας. Προσοχή σε απιστίες η μυστικά γιατί μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κι αυτό σε κάποιους δεν θα αρέσει καθόλου.

 karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανυπομονησία κι εκνευρισμός επικρατούν στην ζωή σας αυτές τις μέρες , αν δεν λυθούν τα θέματα σας και ειδικά τα επαγγελματικά σας,  δεν θα μπορέσετε να νιώσετε, χαλαρά αυτές τις μέρες και να απολαύσετε τις γιορτές. Τα νέα είναι ευχάριστα, άσχετα με το αν καθυστερούν λιγάκι. Αν μου κάνετε λίγη υπομονή ακόμα κι αν έχετε, όσο πιο θετική σκέψη γίνετε , θα δείτε ότι σύντομα θα βγείτε από αυτήν την κατάσταση. Σκεφτείτε τι θα μπορούσε να σας κάνει χαρούμενους και να σας βγάλει από αυτό το στενάχωρο κλίμα και κάντε το πράξη. Σας αξίζουν υα καλύτερα αλλά πρέπει να τα παλέψετε και να τα διεκδικήσετε. Τόλμη θάρρος και θράσος θα σας συνιστούσα. Κάποιοι αριθμοί που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στα παιχνίδια της τύχης είναι το 2,5,7,15,18,23.

 leonΛΕΩΝ: Μέσα στο πάθος θα σας βρει αυτή η βδομάδα, νέες γνωριμίες κι έρωτες σας περιμένουν. Στα πολύ πάνω σας αυτόν τον καιρό σας βρίσκουν οι γιορτές κι αποφασισμένους , να κάνετε τις αλλαγές που τόσο καιρό σκέπτεστε  κι επιθυμείται. Τολμήστε και θα βγείτε κερδισμένοι/ες. Σε ότι αφορά την οικογένεια , να είσαστε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα , γιατί σας έχουν ανάγκη και τον τελευταίο καιρό έχετε λείψει σε όλους. Αγορές και πωλήσεις αυτόν τον καιρό και ειδικά , αυτή την εβδομάδα καλό είναι να αποφευχθούν. Μην πάρετε καμία σοβαρή απόφαση που αφορά το μέλλον σας. Αν θέλετε να πειραματιστείτε με την τύχη σας λιγάκι δοκιμάστε το 0.4,11,23,28,29 και καλή σας επιτυχία.

parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανοίξτε το σπίτι σας και την καρδιά σας αυτή την όμορφη εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Μιλήστε επιτέλους γι αυτά που σας πονάνε και σας στενοχωρούν εδώ και καιρό. Με λίγο κρασάκι και την θαλπωρή των ημερών λύνετε η γλώσσα σας καλύτερα. Όλη αυτή την εβδομάδα σας δίνετε αυτή η ευκαιρία. Αρκετός κόσμος μπαίνει στην ζωή σας και πάλι και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε ακόμα πιο όμορφα. Έχετε την ανάγκη απ το ενδιαφέρον των άλλων αλλά λίγο ο εγωισμός , λίγο το πείσμα σας δεν σας αφήνουν να το δείξετε. Μέχρι και το τέλος της βδομάδας θα νιώθετε αυτή την ανάγκη. Ένα ταξιδάκι θα σας έκανε πολύ καλό αλλά είναι λιγάκι δύσκολο να πραγματοποιηθεί, το αμέσως επόμενο διάστημα όμως μπορείτε να το κάνετε. Τυχεροί σας  αριθμοί το 11,14,17,21,23,27

 zygosΖΥΓΟΣ: Μετά την θύελλα έρχεται η ηρεμία , κάπως έτσι έγινε και με σας, έντονες οι προηγούμενες μέρες, αλλά σιγά σιγά καταλαγιάζει η κατάσταση και στο τέλος μπορεί και να δικαιωθείτε. Γενικά λοιπόν θα επικρατήσει καλό κλίμα όλη αυτή την βδομάδα και αυτές οι  Άγιες μέρες θα σας βρουν ήρεμους/ες και χαρούμενους/ες, κοντά στους αγαπημένους σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, γιατί σας χρειάζονται κι εσείς το ίδιο. Στα μέσα της βδομάδας θα μπορούσατε, να δοκιμάσετε και την τύχη σας στους παρακάτω αριθμούς. 3,5,14,17,22,25. Προσοχή μην πέσετε σε παγίδα σχολιασμών και κριτικής γιατί εκεί μπορεί να μπλέξει λιγάκι η κατάσταση και να βγείτε εκτεθειμένοι/ες. Κρατήστε αποστάσεις από άτομα που γενικά δεν έχουν να σας δώσουν τίποτα.

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νεύρα, θυμός και παράπονο θα σας βγουν αυτές τις μέρες, μπορεί και αδικαιολόγητα αλλά δεν μπορείτε να το ελέγξετε. Έχετε περάσει κι εσείς τόσα όλο αυτό το διάστημα,  που λογικό είναι να σας βγει παράπονο. Αντί λοιπόν να περιμένετε να έρθουν οι άλλοι σε σας , μπορείτε να πάτε εσείς. Παραμερίζετε όλες τις διαφορές και  αυτά που σας ενοχλούν κι έρχεστε κοντά στα αγαπημένα σα άτομα. Οικονομικά χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή γιατί πάνω στην χαρά και την αισιοδοξία σας μπορεί να γίνουν σπατάλες που θα σας στοιχήσουν αργότερα. Προσοχή όμως και στην υπερβολή των τυχερών παιχνιδιών. Παρασύρεστε εύκολα και δεν μπορείτε να βάλετε ένα μέτρο, σας δίνω κάποιους αριθμούς που ίσως , σας βοηθήσουν περισσότερο. 5,11,21,23,26,29, καλή τύχη και εγκράτεια.

 toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλές αλλαγές σας επιφυλάσσει αυτή η εορταστική εβδομάδα φίλοι/ες μου. Πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι λοιπόν και να προσέχετε πολύ τις κινήσεις σας, μην πληγώσετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι προσωπικές σχέσεις μπαίνουν στο στόχαστρο και θα πρέπει εσείς να κρατήσετε τις ισορροπίες. Χαρείτε λοιπόν και περάστε όμορφα, όχι υπερβολές και χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα ούτε σε σας αλλά ούτε και στους δικούς σας. Οικονομικά κάντε πολύ καλό χειρισμό και  θα τα καταφέρετε μια χαρά. Στα ερωτικά σας μην είστε ανυπόμονοι/ες και πεισματάρηδες/ες. με υπομονή και όμορφο τρόπο μπορείτε να κερδίσετε και τους πιο δύσκολους ανθρώπους. Έτσι κι αλλιώς τα καταφέρνετε μια χαρά στη επικοινωνία. Τυχεροί αριθμοί σας  12,14,17,21,24, καλή επιτυχία.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Ο γενέθλιος μήνας σας ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις φίλοι/ες μου. Νιώθετε λιγάκι σαν παιδιά κι έχετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα που ίσως, τον τελευταίο καιρό να τα έχετε ξεχάσει.  Χαρά , διασκέδαση κι εξόρμηση στα μαγαζιά είναι το καλύτερο σας γι αυτές τις μέρες. Χαίρεστε με τα πιο μικρά κι ανούσια πράγματα γιατί έχετε ανάγκη να το κάνετε. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει φίλοι/ες μου. Μην παίρνετε τίποτα στα σοβαρά αυτές τις μέρες κι αφήστε τα σοβαρά θέματα να τα λύσετε το αμέσως επόμενο διάστημα. Αρκετά είσαστε σε ένα καλούπι τελευταία. Φορτωθήκατε τα βάρη όλων και αυτό σας πήγε πολύ πίσω. Αυτή την εβδομάδα όμως όλα αυτά θα τα αφήσετε πίσω και θα χαλαρώσετε. Κατά το τέλος της θα σας βγει ένα μεγάλο παράπονο στα συναισθηματικά σας. Ίσως να περιμένατε παραπάνω πράγματα απ τον/ην σύντροφο σας κι αυτό να μην γίνει και να σας στοιχήσει. Να μην ξεχνάτε ποτέ ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται, άρα κάπου καλά θα σας βγάλει αυτό.  Μπορείτε να φλερτάρετε άφοβα και να ψαχτείτε και για κάτι καινούργιο. Γιατί όχι; Προκαλέστε και λίγο την τύχη σας με το 0,2,5,13,17,29 και καλή σας τύχη.

ydroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ταξιδάκια, επαφές με αγαπημένα σας άτομα και νέα φλερτ ευνοούνται αυτές τις μέρες φίλοι/ες μου. Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια και θα θελήσετε να το ρίξετε και λίγο έξω, προσοχή όμως μην το παρακάνετε. Ξέρετε πολύ καλά ότι το πορτοφόλι σας δεν αντέχει και πολλά πολλά  και θα σας λείψουν αν δεν προσέξετε. Όλα με μέτρο λοιπόν. Νέο πρόσωπο μπαίνει στην ζωή σας αλλά μπορεί να μην έχει την διάρκεια που εσείς θέλετε. Είναι αλήθεια ότι εύκολα ενθουσιάζεστε  κι εύκολα απογοητεύεστε γι αυτό κρατήστε ένα μέτρο κι ένα όριο σε όλα. Κάντε ένα ταξίδι με την οικογένεια σας και τους δικούς σας και χαλαρώστε γιατί μετά σας περιμένει πολύ δουλειά φίλοι και φίλες μου. Αν θελήσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας συνδυάστε τους εξής αριθμούς , 2,13, 19,20,22, 29,  καλά κέρδη.

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Κρατήστε την ζεστασιά και την θαλπωρή σπίτι σας, από εσάς εξαρτάται. Αυτές τις μέρες νιώθετε την ανάγκη, να βρεθείτε με την οικογένεια σας  τους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας νοιάζονται αλλά σας λείπουν και πολύ δικοί σας που έχουν φύγει από κοντά σας. Γλυκές αναμνήσεις λοιπόν αναπολούν το ενδιαφέρον σας κι αυτό σας κάνει πιο ευαίσθητους /ες. Βρείτε έναν τρόπο να ξεφύγετε από όλο αυτό το φορτισμένο  πλάνο που δεν σας βοηθάει και τόσο. Προσέξτε την συμπεριφορά σας γιατί οι άλλοι μπορεί να μην μπορούν να σας καταλάβουν και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Άτομο από παρελθόν κάνει  και πάλι την εμφάνιση του με αποτέλεσμα να σας αναστατώσει και να σας προβληματίσει. Κρατήστε το μακριά γιατί δεν έχει τίποτα να σας προσφέρει τώρα πια. Τυχεροί αριθμοί, 10,12,22,24,26,28.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.