Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Νοέμβριο

janniΚαλό μήνα φίλοι και φίλες μου. Μόλις ξεκίνησε ένας μήνας που θα μας δώσει λίγο απ όλα, φτάνει κι εμείς να αδράξουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν. Θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, σε θέματα που δεν είναι και τόσο επείγοντα και γενικά, δεν χρειάζεται να καταναλώνουμε ενέργεια και ψυχική δύναμη.

 

 
kriosΚΡΙΟΣ
Μια καινούργια εποχή έχει ξεκινήσει για σας, φίλοι και φίλες μου. Βρίσκεστε σε ένα πολύ καλό σημείο, για να κάνετε καλύτερες επιλογές και επαγγελματικά βήματα. Τολμήστε να μιλήσετε για τις ιδέες σας και τα σχέδια σας. Εκφράστε ελεύθερα την γνώμη σας και θα δείτε ότι η εξέλιξη σας θα είναι ραγδαία. Στα συναισθηματικά σας πολύ καλή εποχή για νέους έρωτες, αλλά και αναθέρμανση σχέσεων, ζήστε έντονα την κάθε σας στιγμή κι απολαύστε τον έρωτα. Φίλοι και οικογένεια είναι στο πλευρό σας.
tavrosΤΑΥΡΟΣ
Πολύ καλά νέα στα οικονομικά και επαγγελματικά σας θέματα, φίλες και φίλοι. Κάντε άμεσα κινήσεις για να ρυθμίσετε τέτοιου είδους εκκρεμότητες. Η τύχη αυτό το διάστημα είναι με το μέρος σας, επωφεληθείτε. Ευνοούνται ταξίδια, συναντήσεις και οικογενειακές όμορφες κι ευχάριστες στιγμές, για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Στα συναισθηματικά σας να είστε επιφυλακτικοί/ες σε νέες γνωριμίες η σε άτομα που στο παρελθόν δεν σας είχαν δείξει και τον καλύτερο εαυτό τους.
dydimosΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Νοέμβριος έχει για σας, φίλες και φίλοι μου μικρές αλλά, ευχάριστες και συνεχόμενες εκπλήξεις. Αλλαγές στον συναισθηματικό σας χώρο και αλλαγές, σε ότι δεν κάλυψε μέχρι στιγμής. Δείτε τα πράγματα όπως είναι γιατί μόνο αυτό θα σας βοηθήσει για να βάλετε τα καλύτερα στην ζωή σας. Στον επαγγελματικό σας χώρο συναδελφικότητα και επαγγελματισμός θα σας επιβραβεύσει στα μισά του μήνα. Προσοχή μόνο σε άνευ λόγου εντάσεις και υπερβολές στιγμιαίες.
karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όσο κι αν έχουν δοκιμαστεί οι αντοχές σας, φίλοι και φίλες μου εσείς για ακόμα μία φορά δείχνετε, ότι δεν το βάζετε κάτω και δεν παραιτήστε από την μάχη που δίνετε. Θέλει υπομονή και αισιοδοξία η εποχή αυτή και σύντομα θα σας δώσει αυτά που επιθυμείτε. Είστε επηρεασμένοι/ες και από τον συναισθηματικό παράγοντα, που δεν σας έχει φέρει ακόμα μια καλή σχέση για να υπάρχει ηρεμία και καλή διάθεση. Βελτίωση στα οικονομικά σας αλλά μεγάλη προσοχή σε παραπάνω έξοδα και σπατάλες.
leonΛΕΩΝ
Πόσα πράγματα έχετε στο μυαλό σας φίλοι και φίλες μου, που πρέπει να λύσετε αυτόν τον μήνα. Όλα μαζί όμως δεν γίνονται, θέλει ηρεμία η ζωή σας και δύναμη ψυχικά για να κάνετε ότι καλύτερο για σας. Οι βιαστικές αποφάσεις και κινήσεις δεν βοηθούν. Μην βιαστείτε να βγάλετε πόρισμα και συμπεράσματα, ούτε στα συναισθηματικά σας γιατί, το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι θα το μετανιώσετε, αργά η γρήγορα. Επαγγελματικά νέες ευκαιρίες για έξτρα έσοδα σας δίνονται. Επωφεληθείτε.
parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επιτέλους η τύχη άρχισε να σας δείχνει το θετικό της πρόσωπο και να σας βοηθά, εκεί που το χρειάζεστε περισσότερο, φίλες και φίλοι μου. Θα αναπτερωθεί το ηθικό σας και η αυτοπεποίθηση σας κι επιτέλους βλέπετε όνειρα ζωής να πραγματοποιούνται. Επαγγελματικά βάλτε τα δυνατά σας, να πετύχετε το καλύτερο για σας και συναισθηματικά μιλήστε για ότι σας χαλάει η δεν σας καλύπτει όσο θα θέλατε. Όλο αυτό το διάστημα που θα διανύσετε έχετε αυτό το ατού.
zygosΖΥΓΟΣ
Αλλαγές στα οικονομικά σας προβλέπει ο μήνας αυτός, φίλοι και φίλες μου. Μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδα σας, να ρυθμίσετε οφειλές και δάνεια και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, που αφορούν ακίνητη περιουσία. Μια μικρή προσοχή σε θέματα υγείας μόνο χρειάζεται και ειδικά σε χρόνιες παθήσεις. Στα συναισθηματικά σας δεν προβλέπονται μεγάλες αλλαγές γιατί ακόμα, δεν είσαστε σε θέση να τις υποστηρίξετε. Αφήνετε χρόνο λοιπόν και στο μέλλος θα αποφασίσετε.
skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο γενέθλιος μήνας σας μόλις ξεκίνησε, χρόνια σας πολλά λοιπόν κι ότι καλύτερο επιθυμείτε να το έχετε. Αν και δεν σας έχει βρει και στην καλύτερη σας κατάσταση και ψυχολογική φάση. Όμως οι καλύτερες μέρες βρίσκονται μπροστά σας , φτάνει κι εσείς να είσαστε αποφασισμένοι/ες να πάτε παρακάτω. Παράπονα κι έντονος συναισθηματισμός, θα υπάρξει αυτές τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη, φίλες και φίλοι μου. Μην σας παίρνει από κάτω αν τα πράγματα δεν σας έχουν έρθει, όπως τα είχατε υπολογίσει. Έχετε αποδείξει κατά καιρούς ότι αν το θέλετε πραγματικά, μπορείτε να κάνετε θαύματα. Φίλοι και κοντινά σας πρόσωπα είναι στο πλευρό σας φτάνει να το ζητήσετε. Συναισθηματικά θέλετε λίγο χρόνο ακόμα, για να βάλετε την κατάσταση αυτή σε μία τάξη. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν σταδιακά αλλά για τους ελεύθερους επαγγελματίες χρειάζεται τρέξιμο και αγώνας, για τα καλύτερα και γι αυτά που θέλουμε να έχουν διάρκεια.
toxothsΤΟΞΟΤΗΣ
Ψυχραιμία καλά μου τοξοτάκια, υπομονή κι επιμονή επιβραβεύονται αυτή την εποχή κι εσείς, καλείστε να τα επιστρατεύσετε και τα δύο. Γνωρίζεται πολύ καλά ότι το τελευταίο διάστημα, έχετε καταφέρει να βγείτε από πολλά αδιέξοδα και να επιτύχετε, σκοπούς και φιλοδοξίες. Αυτό ακριβώς θα κάνετε και τώρα με την διαφορά ότι, θα συμπεριλάβετε και τα συναισθηματικά σας. Σχέσεις μπορούν να αναθερμανθούν αν κι εφόσον το θελήσετε και νέοι άνθρωποι να μπουν στην ζωή σας , εδώ και τώρα.
aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σιγά σιγά φίλες και φίλοι μου άρχισε να κάνει την εμφάνιση του το ουράνιο τόξο
σας. Η αισιοδοξία σας μέρα με την ημέρα, αρχίζει να παίρνει τα πάνω της και να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια. Αν όμως δεν βελτιωθούν για τα καλά τα οικονομικά σας, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Μην παραιτήστε από τον αγώνα σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε ένα καλύτερο και πιο σίγουρο μέλλον. Συναισθηματικά όσο κι αν έχει το κόστος του αποφασίστε τελικά τι θα κρατήσετε στην ζωή σας. Σκεφτείτε τι έχει για σας μεγαλύτερη αξία. Συναίσθημα η συμφέρον; Δική σας η απόφαση.
ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην είστε παρορμητικοί και πεισματάρηδες φίλοι και φίλες μου. Φίλοι και δικοί σας άνθρωποι είναι στο πλευρό σας, όπως κι όπου επιθυμείτε. Η οικογένεια σας χρειάζεται και ο/η σύντροφος σας ίσως εκφράζει παραπονάκια, αδιαφορίας και απομάκρυνσης. Μείνετε κοντά στους ανθρώπους που θέλουν να σας βοηθήσουν και μην λειτουργείτε εγωιστικά. Τα οικονομικά σας θέλουν χρόνο ακόμα για να μπουν σε μια σωστή σειρά, ενώ τα συναισθηματικά σας βρίσκουν μέρα με την ημέρα και την καλή προσπάθεια την λύση τους.
ixthyisΙΧΘΥΕΣ
Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν όλον αυτόν τον μήνα, φίλες και φίλοι μου, όπως και τακτοποίηση θεμάτων ακίνητης περιουσίας. Αγορές , πωλήσεις η μεταβιβάσεις ευνοούνται. Μακριά από αλόγιστες σπατάλες και περιττά έξοδα, διότι θα σας φέρουν προ εκπλήξεων στο μάλλον. Φροντίστε να χαλαρώσετε τον εαυτό σας από πιέσεις και δύσκολες αποφάσεις και πάρτε τον χρόνο σας για να νιώθετε πιο σίγουροι/ες αργότερα. Μικρά θεματάκια υγείας θα σας απασχολήσουν κι αυτό, γιατί ίσως να μην πειθαρχείτε όσο χρειάζεται.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.