Secret Must logo

Φαντασίωση,σεξ και ζώδια…

Αυτή, αυτός και οι φαντασιώσεις τους..
kriosΚριός
Αυτή: Δεν έχεις πολλά περιθώρια με μια γυναίκα Κριό. Το σίγουρο είναι ότι θα θέλει να έχει τον έλεγχο του ερωτικού παιχνιδιού, όπως άλλωστε και κάθε άλλου παιχνιδιού στη ζωή της. Είναι η γυναίκα που όταν θέλει κάτι, το θέλει τώρα. Προφάσεις τύπου «αγάπη μου έχω πονοκέφαλο» ή «άστα πού να στα λέω, πρέπει να ξυπνήσω στις πέντε», δεν πιάνουν. Ο Άρης, βλέπεις, δεν μπορεί να περιμένει. Κι αν δεν θες να ζήσεις τον πόλεμο του σεντονιού, το καλύτερο είναι να της κάτσεις όταν και όπως η Κριός ορίζει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το ευχαριστηθείς όσο κι εκείνη.
Αυτός: Δεν τρώει πολύ χρόνο στα προκαταρκτικά, κι αυτό γιατί γενικώς θέλει όλα να γίνονται γρήγορα (γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι). Στο σεξ μιλάει. Κι αυτό όμως το κάνει γρήγορα. Και για να σε ρίξει στο κρεβάτι θα σε πολιορκήσει (σου δίνει και πέντε λεπτά για να πέσεις). Προσοχή, προσοχή! Ποτέ, μα ποτέ μην τρέξεις πίσω από Κριό για να τον κερδίσεις. Είναι ο σίγουρος τρόπος για να φύγει για πάντα μακριά. Άσ’ τον να κάνει παιχνίδι. Έχει τον τρόπο του.
Ερωτογενής ζώνη: Το κεφάλι. Αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετά kinky;
Αγαπημένη φαντασίωση: Θυμάστε το «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι». Τη σκηνή που η Σάλι προσποιούταν οργασμό στο εστιατόριο; Όλο το σκηνικό χωρίς την προσποίηση, εννοείται.
tavrosΤαύρος
Αυτή: Αν την πιάσει λογοδιάρροια δεν σταματά. Το σεξ για τη γυναίκα Ταύρο είναι κάτι σαν το ντιβάνι του ψυχαναλυτή. Μπορεί να ξεκινήσει με αναδρομή από τα παιδικά της χρόνια και να φτάσει μέχρι το τι έφαγε το μεσημέρι. Παρ’ όλα αυτά, ακούει κιόλας. Ακούει όμως τα πάντα. Και οτιδήποτε μπορεί να σου ξεφύγει σε στιγμή αδυναμίας, θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Δυνατή ερωμένη, με σοβαρές σωματικές αντοχές, η γυναίκα Ταύρος θα σε πετάξει νοκ άουτ αν δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος.
Αυτός: Ε, τώρα τι να πούμε για τον Ταύρο. Ποια θα μπορούσε να είναι η πιο μεγάλη απόδειξη τεστοστερόνης; Άσε τον Ταύρο να σε αγγίξει με τον τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει ότι θα σε τρελάνει. Γι’ αυτόν είναι πολύ σημαντικό να «γεύεται» τον έρωτα με τα δάχτυλα (τις οπλές). Είναι το σημείο που τον ενώνει με τον υπόλοιπο κόσμο. Γνωστοί για τα προικιά που τους χάρισε απλόχερα η φύση, οι Ταύροι είναι πολύ καλοί εραστές, αλλά και άνετοι στην μετέπειτα επικοινωνία. Άλλωστε, τι θέλει ο Ταύρος για να σε ερωτευτεί για πάντα; Ένα καλό κρεβάτι και ένα ζεστό πιάτο φαΐ.
Ερωτογενής ζώνη: Ο λαιμός. Κι ο νοών νοείτο.
Αγαπημένη φαντασίωση: Να του δαγκώνεις παιχνιδιάρικα το λαιμό, τη στιγμή που τσακίζει μια διπλή μερίδα σουτζουκάκια σμυρνέικα.
dydimosΔίδυμοι
Αυτή: Η γυναίκα που πραγματικά αλλάζει τους άντρες σαν τα σουτιέν. Πώς θα την κατακτήσεις; Λίγο δύσκολο, μιας και τη στιγμή που θα σε ρίξει στο κρεβάτι, θα σε έχει ήδη βαρεθεί. Τι να κάνεις για να την κρατήσεις σε εγρήγορση; Να αποκτήσεις βεστιάριο. Ντύσου κλόουν, καμαριέρα, σουβλατζής, νοσοκόμα, δήμιος, στρουμφ. Ζήσε μαζί της την ένταση της στιγμής. Όταν πλέον θα έχεις βαρεθεί κάθε μέρα να γίνεσαι κάποιος άλλος, θα σε παρατήσει στα κρύα του λουτρού. Κι όμως, ποτέ δεν θα της κακιώσεις, γιατί στα είχε πει…
Αυτός: Δεν θα κολλήσει σε τίποτα να την πέσει στην κολλητή σου. Και αν παρεξηγηθείς, θα εκνευριστεί γιατί είσαι τελικά ένα ξεροκέφαλο, κολλημένο πλάσμα που δεν μπορεί να κατανοήσει τη δισυπόστατη φύση του. Αν παρ’ όλα αυτά αντέξεις, (και πίστεψέ με, δεν θα χάσεις), θα ζήσεις μεγάλες συγκινήσεις. Ο άντρας που ξέρει πολύ καλά τι να κάνει με τα χέρια (και τα πόδια του). Που γνωρίζει πριν από σένα για σένα. Και μη σε νοιάζει το μετά. Δεν έχει νόημα, άλλωστε. Αυτά είναι μικροαστίλες.
Ερωτογενής ζώνη: Τα χέρια και τα πόδια. Εξηγήσαμε παραπάνω γιατί…
Αγαπημένη φαντασίωση: Αν ο Δίδυμος μπορούσε να είναι μόνο χέρια, θα ήταν η πιο λειτουργική παλάμη ever.
karkinosΚαρκίνος
Αυτή:Το έξυπνο καβούρι απ’ το κεφάλι πιάνεται. Ναι, η κυρία καβουρίνα θέλει όμορφα λόγια και υποσχέσεις αιώνιας αγάπης για να ξεδιπλώσει το απίστευτα φλογερό ταμπεραμέντο της. Φλέγεται από ηδονή, κι ας προσπαθεί να είναι κυρία. Λες να είσαι ο τυχερός που θα γευτεί το μαγικό της έρωτα; Πάντως εκτός από το σεξ, έχει πολλή ανάγκη από αγάπη. Αν αυτά τα δύο συνδυαστούν τότε μιλάμε για την απόλυτη ερωτική ευτυχία.
Αυτός: Δεν είναι ο άντρας που θα σε πιάσει από το μαλλί να σε φέρει τριανταδύο σβούρες και να σε κοπανάει στους τοίχους. Ευτυχώς! Φτάνει πια με τους τραυματισμούς. Είναι γλυκός και προσιτός. Θα σε περιποιηθεί, θα σε προσέξει σαν τα μάτια του και θα σου προσφέρει έναν οργασμό τόσο γλυκό, όσο το μέλι που θα αλείψει το πρωί στη φρυγανιά σου. Γιατί, μην ξεχνάς, από το σπίτι του Καρκίνου, δεν φεύγεις αν δεν φας ένα γερό πρωινό.
Ερωτογενής ζώνη: Οτιδήποτε βρίσκεται κοντά στο στήθος τον τρελαίνει.
Αγαπημένη φαντασίωση: Να μαγειρεύει ο άλλος γυμνός γι’ αυτόν και μετά να το κάνουν πάνω στην κεραμική εστία.
leonΛέων
Αυτή: Η λέαινα είναι τόσο τολμηρή και θαρραλέα, όσο το αρσενικό του είδους της. Δεν διστάζει να φλερτάρει ανοιχτά μπροστά σε κόσμο και να διεκδικεί την ερωτική της ευχαρίστηση. Μην αναρωτιέσαι πώς θα περάσεις στο κρεβάτι με τη βασίλισσα. Είναι αξία αυταπόδεικτη. Το μόνο θέμα που ίσως προκύψει είναι ότι μπορεί εκείνη να επισκιάζει άθελά της το δικό σου ρόλο. Αν αυτό δεν πληγώνει τον ανδρικό εγωισμό σου, θα περάσεις υπέροχα.
Αυτός: Άκου κάτι που ίσως δεν ήξερες. Το αρσενικό λιοντάρι στο κρεβάτι, μπορεί να σου βγει μάπα. Κι αυτό, γιατί πολλές φορές επαναπαύεται στο γεγονός ότι είναι ο αναγνωρισμένος και κληρονομικός βασιλιάς. Αυτά βεβαίως, ποσώς μετράνε στο κρεβάτι. Και με το να ανεμίζει συνεχώς την υπέροχη, αξιοζήλευτη χαίτη του, δεν σου προσφέρει πολλαπλούς οργασμούς. Αν αυτό το καταλάβει νωρίς, θα καταλάβεις κι εσύ με τη σειρά σου, για ποιο λόγο κατέχει όχι μόνο τον τίτλο, αλλά και τη χάρη.
Ερωτογενής ζώνη: Τράβα μαλλί. Άσε μαλλί.
Αγαπημένη φαντασίωση: Να ντύνεσαι γαζέλα και να πηγαίνεις στην πηγή για νερό.
parthenosΠαρθένος
Αυτή: Η «τραβάτε με κι ας κλαίω». Η «δεν ξέρω πώς έγινε, εγώ απλώς χαλάρωνα». Το σίγουρο με τη γυναίκα Παρθένο είναι ότι ξέρει πολύ καλά πώς θα σε ευχαριστήσει. Και ένα από τα χαρακτηριστικά της είναι ότι μπορεί να σε κάνει να πιστεύεις γι’ αυτήν ό,τι, μα ό,τι θέλει. Μπορεί να πάει από το ένα άκρο στο άλλο με απίστευτη ταχύτητα και χωρίς ποτέ να καταλάβεις πώς έγινε. Είναι γατούλα και λεοπάρδαλη την ίδια στιγμή. Από σένα, το ελάχιστο που θα ζητήσει είναι η απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή. Έχει το κολληματάκι της και τη μικροβιοφοβία της.
Αυτός: Ο άντρας Παρθένος έχει πολύ μεγάλο σουξέ στα πολύ καλά κορίτσια και στα πραγματικά «κακά» κορίτσια. Αν κάνεις μια βόλτα σε ένα strip club με άντρες, θυμήσου με, τα περισσότερα νταβραντισμένα αγόρια πάνω στη σκηνή ανήκουν σε αυτό το ζώδιο. Ξέρει πώς να χειρίζεται τις γυναικείες αδυναμίες υπέρ του, ενώ όπως και η γυναίκα Παρθένος, μπορεί να πλασάρει τον εαυτό του όπως θέλουν. Α, προσοχή, μην του πειράξεις τα DVD ή αλλάξεις τη θέση των βιβλίων στο ράφι. Δεν θα καταλάβεις για πότε έφυγες από το σπίτι του.
Ερωτογενής ζώνη: Το πίσω μέρος του σώματος, με ό,τι αυτό περιλαμβάνει.
Αγαπημένη φαντασίωση: Του αρέσει να κάνει σεξ στο ντους. Να ελπίζεις μόνο ο αγαπημένος του ήρωας να μην είναι ο Νόρμαν Μπέιτς του «Ψυχώ».
zygosΖυγός
Αυτή: Θέλει να έχει τον έλεγχο του κρεβατιού της, αλλά να ξέρεις πώς έχει πολύ έντονη την αίσθηση του δικαίου. Ένας οργασμός για εκείνη, ένας για σένα. Μια χαρά δηλαδή. Ό,τι έχει και δεν έχει θα προσπαθήσει να το μοιραστεί μαζί σου. Αυτό περιλαμβάνει από μια καλή έξοδο, μέχρι και ό,τι έχει στην καρδιά της. Είναι κορίτσι για σπίτι και ταυτόχρονα γυναίκα καριέρας. Και συν τοις άλλοις σε έχει κορόνα στο κεφάλι της.
Αυτός: Του αρέσει να γκρινιάζει και να δείχνει ότι για τα πάντα τρέχει αυτός. Αυτό που πραγματικά χρειάζεται είναι μια καλή dominatrix να του τις βρέχει πού και πού. Θα τον κερδίσεις με ένα προσεγμένο σέξι φόρεμα. Θα βρει τον πιο ευφάνταστο τρόπο για να σου το βγάλει.
Ερωτογενής ζώνη: Πλάτη και μέση.
Αγαπημένη φαντασίωση: Σκάσε στο πρώτο ραντεβού μύτη με ένα κομψό μαστιγιάκι. Όχι, μην πάρεις τη γάτα με τις επτά ουρές. Κράτα τη για το δεύτερο ραντεβού.
skorpiosΣκορπιός
Αυτή: Έχει την ικανότητα να καταλαβαίνει από μακριά ποιος άντρας της ταιριάζει. Δεν πρόκειται να σπαταλήσει ούτε λεπτό με κάποιον που θα την κάνει να βαριέται. Σε αυτή την περίπτωση προτιμά να μείνει μόνη. Επειδή λοιπόν η επιλογή ποτέ δεν είναι τυχαία, συνήθως είναι και πολύ επιτυχημένη. Εκεί ακριβώς έχει χτιστεί και ο μύθος ότι οι Σκορπιοί είναι αξέχαστοι εραστές. Γιατί ξέρουν τι θέλουν και από ποιον να το πάρουν.
Αυτός: Δεν χρειάζεται να κουνήσει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι, για να μαζευτεί το χαρέμι γύρω του. Κι όμως, όπως και η γυναίκα Σκορπιός, έτσι και ο άντρας, επιλέγει προσεκτικά και με σύμβουλο τη μύτη του. Ναι, μυρίζει τα θύματά του πριν τα τσιμπήσει. Παίρνει τον έρωτα σοβαρά και δεν θα σε αφήσει να σηκωθείς από το κρεβάτι αν δεν σε ικανοποιήσει απολύτως.
Ερωτογενής ζώνη: Κατευθείαν στο ψητό!
Αγαπημένη φαντασίωση: Πολλά ακροβατικά και μεγάλη διάρκεια. Κράτα κι ένα τζελ μαζί σου, μπορείς.
toxothsΤοξότης
Αυτή: Άθληση και χαρά. Αυτό είναι το μότο της τυπικής τοξοτίνας, που έχει στο μυαλό της το σεξ ως ολυμπιακό άθλημα, στο οποίο κιόλας κερδίζει συχνά και το χρυσό μετάλλιο. Το «θα κάνουμε έναν έρωτα όλο τρέλα, σα να ’ναι η τελευταία μας φορά» έχει γραφτεί ακριβώς πάνω της. Αν το λέει η καρδιά σου και συμφωνεί και το τελευταίο triplex, να το τολμήσεις.
Αυτός: Ο εχθρός του καλού σεξ, είναι το καλύτερο σεξ. Με όλους, με όλα και για πάντα. Το σεξ για τον άντρα Τοξότη, πέρα από ευχαρίστηση και ηδονή, προσφέρει κύρος και υστεροφημία. Μην πάρεις προσωπικά το γεγονός ότι παράλληλα με σένα παίζει και με άλλες, γιατί αυτή είναι η φύση του. Αν μπορούσε να δωρίσει το κορμί του στο γυναικείο φύλο, θα το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Ερωτογενής ζώνη: Τα μπούτια μι, μι καίνε, γιατί είμι μανεκένε.
Αγαπημένη φαντασίωση: Να ντυθεί Καλιγούλας και να οργανώσει όργιο στο Κολοσσαίο.
aigokerosΑιγόκερως
Αυτή: Κάτω από τους παγετώνες της επιφάνειάς της, υπάρχει ένα υπέροχο τζάκι που περιμένει να ζεστάνει ή και να καψαλίσει όποιον τολμήσει να αγγίξει με θαυμασμό τα κέρατά της. Οι μικρότεροι άντρες τη σκιάζονται. Ίσως γιατί δεν διστάζει να αναμετρηθεί μαζί τους. Οι μεγάλοι πάλι θέλουν να της περάσουν μια τριχιά από το λαιμό και να τη δέσουν εκειδά, στο στάβλο. Η κυρα κατσίκα όμως, δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Σπάει τα δεσμά και τρέχει και πάλι ελεύθερη πάνω στους βράχους. You, sexy κατσικούλα!
Αυτός: Χρησιμοποιεί την κοινωνική του καταξίωση για να ρίξει τις γυναίκες. Ενδιαφέρον τύπος, αλλά εκεί που δεν το περιμένεις, κάτι θα πεις που δεν του αρέσει και δεν θα σου ξαναμιλήσει ποτέ. Πολύ καλός εραστής. Από αυτούς που πάντα θα θυμάσαι όσα χρόνια κι αν περάσουν. Αν δεν υποπέσει στο αμάρτημα του αυτοθαυμασμού, έχει πολλά να σου δώσει. Αλλιώς, άσ’ τον να φύγει, να πάει να χτυπιέται με άλλα κατσίκια στα γεφύρια της ματαιοδοξίας.
Ερωτογενής ζώνη: Τα γόνατα. Αρρωστάκια;
Αγαπημένη φαντασίωση: Να καθίζουν το αντικείμενο του πόθου στα γόνατά τους. Έλα στον παππού!
ydroxoosΥδροχόος
Αυτή: Είναι λίγο «φεύγα» το άτομο. Όπου δει μπλε μαλλί, σκουλαρίκι στο κούτελο, φάτσα περίεργη, ερωτεύεται. Το σεξ μαζί της είναι αλλούτερο πράγμα. Ανακαλύπτει τρόπους και στάσεις που ούτε καν μπορείς να φανταστείς. Θα περάσεις ζάχαρη, αρκεί να μην τη βάλεις στο καλούπι της κανονικότητας και της καθημερινότητας.
Αυτός: Αν αποφύγει το σκόπελο του να γίνει εξαιρετικά επιδειξίας, μπορεί να είναι ένας εραστής άνευ προηγουμένου. Τώρα, αν εσύ καταφέρεις να το ζήσεις και δεν ξενερώσεις από την αέναη ξενάγηση σε κάθε μικρή γωνίτσα του σπιτιού του, χαλάλι του. Εκείνο το τρίο που πάντα ήθελες, αλλά ντρεπόσουν να ζητήσεις, ήρθε ο καιρός να το ζήσεις. Ο έρωτας μαζί του είναι σα μια βόλτα στο λούνα παρκ.
Ερωτογενής ζώνη: Αστράγαλοι. Με τις υγείες σας!
Αγαπημένη φαντασίωση: Να σε παίρνει πάνω στο τραπέζι του μπιλιάρδου (που αγόρασε μόνο και μόνο για να σου το δείξει), την ώρα που η γειτόνισσα απέναντι παίρνει μάτι από το ανοιχτό παράθυρο.
ixthyisΙχθείς
Αυτή: Με ένα ποτήρι κρασί, λίγη καλή τζαζ και δυο-τρία κεριά στις γωνιές του σαλονιού, έχεις ήδη κερδίσει απίστευτα πολύ έδαφος. Προτού πέσει μαζί σου στο κρεβάτι, θα χρειαστεί να της μιλήσεις, να της μιλήσεις και να της ξαναμιλήσεις. Χαρά στο κουράγιο σου.
Αυτός: Ξέρει πολύ καλά τι να πει, πότε και σε ποιον. Ξέρει να πάρει αυτό που θέλει, παραμερίζοντας τα άσχημα στοιχεία μιας γνωριμίας. Θα περάσεις καλά μαζί του, αρκεί να μην τον πιάσουν τα ψυχο-αυτά του, οι φοβίες του, οι ναρκισσισμοί του και οι εκνευρισμοί του. Καλός, αλλά με πολύ μικρή συναισθηματική αντοχή, όταν αφορά τα θέματα των άλλων. Όχι γιατί το θέλει, αλλά γιατί στο κέντρο του σύμπαντος βρίσκεται ο ίδιος και δεν χωρά άλλος.
Ερωτογενής ζώνη: Τα πόδια. Η χαρά του Μπουνιουέλ.
Αγαπημένη φαντασίωση: Να κάνει sex on the beach. Για να κάνει τα άλλα ψάρια να ζηλεύουν.
πηγή:astrologos.gr
Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.