Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 10/3 – 16/3

Αστρολογικές προβλέψεις 10/3 - 16/3Καλή εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Λίγη προσοχή αυτή την εβδομάδα, σε ότι έχει να κάνει με τα συναισθηματικά μας, μην είμαστε μέσα στο πείσμα και τα νεύρα, γιατί κανένας από μας, δεν αντέχει τέτοιες καταστάσεις. Ας χαλαρώσουμε κι ας απολαύσουμε την παρέα του/της συντρόφου μας κι όλα θα πάνε καλύτερα. Ας βρούμε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας κι αυτό θα μας ξεκουράσει και θα μας χαλαρώσει. Κατά τα άλλα ήρεμη εβδομάδα προβλέπετε, όσο μπορεί βέβαια.

 

—————————————————————————————————————————————————————–

kriosΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σας θα είναι πρώτο θέμα σας, γι αυτή την εβδομάδα φίλοι/ες μου, γιατί όπως και να έχει, τα τραβάτε από δω τα τραβάτε από εκεί και μάζεμα δεν έχουν. Έκτακτα έξοδα σας αγχώνουν και σας προβληματίζουν. Να προσέχετε και θέματα υγείας αυτές τις μέρες, μικρές αδιαθεσίες θα σας βγάλουν λιγάκι απ το πρόγραμμα σας. Μπορείτε να τα πάτε καλύτερα, κατά το τέλος της εβδομάδας και να αναπτερωθεί το ηθικό σας. Υπομονή λοιπόν μέρες είναι θα περάσουν.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ

Περίεργη η ψυχολογική σας κατάσταση φίλες/οι μου αυτή την εβδομάδα. Ούτε ξέρετε τι σας κάνει να χαρείτε, αλλά και τι σας στενοχωρεί. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αποδεχτεί γεγονότα και καταστάσεις και μην περιμένετε, απ την μια στιγμή στην άλλη μεγάλες αλλαγές. Έχετε δείξει την δύναμη σας και τις αντοχές σας πολλές φορές κι αυτό θα κάνετε και τώρα. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας που έτσι κι αλλιώς τα πάτε πολύ καλά και αυξήστε τα έσοδα σας .

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ

Η άνοιξη κι καλός καιρός σας κάνει να αισθάνεστε σαν μικρά παιδιά, που θέλουν να βγουν στον αγρό και να χαρούν. Δεν σας εμποδίζει κανένας και τίποτα να το κάνετε, φτάνει να μην ξεφύγετε στα οικονομικά σας. Μην ασχοληθείτε καθόλου με οικογενειακά θέματα , γιατί μπορεί να έχουμε εντάσεις και συγκρούσεις, φίλοι/ες μου. Αυτά θα τα λύσετε αργότερα που θα μπορούν και οι άλλοι να καταλάβουν την σκέψη και τις αποφάσεις σας. Αν επαγγελματικά θέλετε κάτι καινούργιο τολμήστε το.

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποκαλύψεις και αναστάτωση στον επαγγελματικό χώρο, σας προκαλεί εκνευρισμό και κακή ψυχολογία, φίλοι/ες μου. Αυτή η εβδομάδα που ξεκινά, σας θέλει πιο δυναμικούς αλλά και πιο διαπραγματεύσιμους/ες. Μην βιαστείτε και μην ακούτε υπερβολές, βγάλτε μόνοι/ες σας τα συμπεράσματα σας. Σε καμία περίπτωση όμως μην παρατήσετε τις προσπάθειες σας και μην το βάλετε στα πόδια. Προσοχή στα οικονομικά σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και υπερβολές.

 

leonΛΕΩΝ

Μια καλή εβδομάδα ξεκινάει για σας φίλοι/ες μου. Πολλά μπορείτε να κάνετε αυτές τις μέρες. Δείτε νέες συνεργασίες η προτάσεις, βγείτε με φίλους, αγαπημένους/ες και περάστε όσο μπορείτε καλύτερα. Ακόμα και στα οικονομικά σας μπορείτε να έχετε την τύχη με το μέρος σας φτάνει να το προσπαθήσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, σας περιμένουν μικρές ευχάριστες εκπλήξεις, από άτομα του κοντινού σας κύκλου. Προσοχή μόνο στις σπατάλες η στα παραπάνω έξοδα. Όλα με μέτρο.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας αυτή την εβδομάδα φίλες/οι μου. Βέβαια δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μεγάλη αλλαγή αλλά, μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδα σας με κάτι παραπάνω. Χαλαρώστε και μην είστε μέσα στο άγχος και στα νεύρα, γιατί δεν θα σας βοηθήσει. Ζητήστε την βοήθεια των αγαπημένων σας για να τα πάτε καλύτερα. Ασχοληθείτε με την οικογένεια και τα παιδιά και προς το τέλος της βδομάδας, αν τα καταφέρετε κάντε κι ένα ταξιδάκι. Όμορφες μέρες απολαύστε τις.

 

zygosΖΥΓΟΣ

Πάρτε δύναμη και κερδίστε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση φίλες/οι μου αυτή την εβδομάδα. Σίγουρα μπορείτε και καλύτερα αλλά τον τελευταίο καιρό σας έχει πάρει από κάτω. Σας αγχώνει πολύ το οικονομικό θέμα και το επαγγελματικό σας μέλλον. Σκεφτείτε πως αλλιώς μπορείτε να βελτιώσετε την κατάσταση σας, αλλά μην μένετε με σταυρωμένα χέρια. Τίποτα δεν έρχεται να σας βρει αν εσείς δεν το ψάξετε. Τα συναισθηματικά σας θέλουν προσοχή. Επιλέγετε λάθος άτομα.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλά είναι αυτά που σας λείπουν, φίλες/οι μου κι αυτή την εβδομάδα θα σας φανούν κι ακόμα περισσότερο. Τα συναισθηματικά σας όμως είναι αυτά που αν δεν λυθούν άμεσα, θα σας μελαγχολούν λίγο παραπάνω. Βάλτε τους όρους και τα όρια σας, στον/στην σύντροφο σας και συζητήστε μαζί τους, τις ανασφάλειες και τους προβληματισμούς σας. Με θυμό και ένταση δεν περνάτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον αυτή την εποχή. Προσοχή στα περιττά έξοδα.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ

Καλύτερη για σας αυτή η νέα εβδομάδα φίλες/οι μου. Πολλά μπορείτε να πετύχετε και να κερδίσετε, αν δραστηριοποιηθείτε λιγάκι παραπάνω. Προσοχή στα μεγάλα λόγια και τις μεγάλες υποσχέσεις και από εσάς και προς εσάς. Οικονομικά μπορείτε να ρυθμίσετε εκκρεμότητες και διακανονισμούς με τον καλύτερο για σας τρόπο. Μια νέα σχέση είναι πολύ πιθανόν, να μπει στην ζωή σας φτάνει, να δώσετε εσείς τον χώρο σας. Αφήστε πίσω πια ότι σας πλήγωσε και σας στέρησε ομορφιές και χαρές ζωής.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια καλή εβδομάδα φίλες/οι μου ξεκινάει για σας, που την έχετε πολύ ανάγκη. Αυτή η νέα εποχή σας δίνει λύσεις στα επαγγελματικά σας, που τόσο σας έχουν δυσκολέψει τελευταία. Σας βοηθάει να νιώσετε δυνατοί/ες και να κάνετε επιτέλους αυτό το δύσκολο βήμα, προς άλλες κατευθύνσεις. Στα συναισθηματικά σας ακόμα δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη γιατί απλά ούτε κι εσείς δεν ξέρετε τι θέλετε. Τίποτα δεν σας γεμίζει αλλά και από τίποτα δεν θέλετε ακόμα να φύγετε.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρχίζετε και μπαίνετε σιγά σιγά φίλοι/ες μου σε άλλους ρυθμούς. Αυτή η εβδομάδα σας δίνει την δυνατότητα, να αλλάξετε πράγματα που από καιρό θέλετε όπως, συνεργάτες, αντικείμενο και χώρο δουλειάς. Φίλοι και δικοί σας άνθρωποι ήταν εδώ και καιρό δίπλα σας και τα καταφέρατε αξιοπρεπώς. Τώρα καλείστε να σταθείτε στα πόδια σας και αυτό ακριβώς, πετυχαίνεται αυτό το διάστημα. Συναισθηματικά δεν μπορώ να πω ότι υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές , αλλά νομίζω πως κι εσείς δεν είσαστε σε καλή φάση.

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ

Τι να πούμε για σας αυτόν τον καιρό, φίλοι/ες μου. Κόβετε και ράβετε τα πάντα στα μέτρα σας κι όποιος σταθεί εμπόδιο στα σχέδια σας, τον απομακρύνεται εντέχνως. Δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας κι αυτό αποδίδει. Γίνεστε πιο υπολογίσιμοι πλέον απ τους άλλους και περνάει ο λόγος σας. Προσοχή σε απερίσκεπτες σπατάλες και έξοδα. Στις προσωπικές σας σχέσεις να είστε πιο σοβαροί/ες και μην αφήνετε ανοιχτό πεδίο όταν δεν θέλετε. Κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε απ το άλλο φύλο. Κάνετε νέες γνωριμίες αλλά όλα με μέτρο και προσοχή.

 

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.