Secret Must logo

Αστρολογικές προβλέψεις 17/3 – 23/3

Αστρολογικές προβλέψεις από τις κάρτες της Ζαννή

janniΚαλή ανοιξιάτικη εβδομάδα φίλοι και φίλες μου. Περίεργες μέρες όλες αυτές που διανύουμε, αλλά σίγουρα σε κάτι καλό θα μας βγάλουν. Θέλει υπομονή και ψυχραιμία και δεν χρειάζονται παρορμητικές κινήσεις. Φιλίες δοκιμάζονται όπως και οι προσωπικές μας σχέσεις επίσης. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να μην ακούτε υπερβολές. Να βάζετε πάνω απ όλα την λογική και την σωστή κρίση σας και δεν έχετε, να φοβηθείτε τίποτα.

 

——————————————————————————————————————————————————————

kriosΚΡΙΟΣ: Τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε, πολύ κουρασμένοι/ες από τα επαγγελματικά σας, δεν μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια σωστή σειρά και αυτό, σας εκνευρίζει και πολλές φορές σας θυμώνει. Αυτό θα προσπαθήσετε να κάνετε,  αυτήν εδώ την εβδομάδα. Τάξη και ηρεμία και σωστή καθοδήγηση θα σας κάνουν, να νιώσετε περισσότερη σιγουριά. Κατά το τέλος αυτής θα αρχίσουν να φαίνονται και τα πρώτα καλύτερα σημάδια. Η οικογένεια και τα αγαπημένα σας άτομα σας χρειάζονται.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ: Η ψυχολογία σας, σας παίζει περίεργα παιχνίδια, φίλες/οι μου αυτή την εβδομάδα. Ενώ θα μπορούσαμε να πούμε,  ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα για σας , εσείς ακόμα δεν το καταλαβαίνετε. Έχετε βάλει τον εαυτό σας σε μια ταλαιπωρία,  καθημερινή  και δεν λέτε να βγείτε από εκεί. Γι αυτό λοιπόν, ζητήστε βοήθεια από τον/την σύντροφο σας και μαζί να αντιμετωπίσετε, όλες τις δυσκολίες που σας προκύπτουν. Έχετε ανάγκη από αγκαλιά και τρυφερότητα. Απολαύστε την.

 

dydimosΔΙΔΥΜΟΙ: Μια καλή εβδομάδα ξεκινάει για σας φίλες/οι μου. Όλα δείχνουν ότι είναι με το μέρος σας και οι βοήθειες, σιγά σιγά έρχονται. Φίλοι είναι στο πλευρό σας,  ενώ κάποια θέματα με την οικογένεια, δεν αποκλείεται να προκύψουν. Μην είστε λοιπόν παρορμητικοί και σκεφθείτε πολύ πριν πάρετε, οποιαδήποτε απόφαση. Στα οικονομικά σας να προσέχετε, τα παραπάνω έξοδα και πάλι γιατί πολλές φορές τελευταία, δεν έχετε αίσθηση στο τι χαλάτε κι αν πρέπει.

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα συναισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν πολύ, αυτή τη νέα εβδομάδα , φίλοι/ες μου. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι πραγματικά υπάρχει στην ζωή σας και τι όχι. Μετά τα μέσα αυτής της εβδομάδας όμως θα αρχίζει,  να ξεκαθαρίζει το τοπίο της ζωής σας. Αφήστε αυτά που θα θέλατε και δείτε πραγματικά , τι υπάρχει στον ορίζοντα. Η τύχη σας επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα. Δουλειά και οικονομικά ας τα δείτε λίγο αργότερα, μπορούν να περιμένουν.

 

leonΛΕΩΝ: Η ανυπομονησία και το πείσμα σας, κυριαρχούν γι αυτήν εδώ την εβδομάδα φίλες/οι μου. Σε σκέψεις θα μπείτε για το πώς θα τα καταφέρετε, στα οικονομικά σας και τι παραπάνω θα μπορούσατε να κάνετε επαγγελματικά. Έχετε ανάγκη παραπάνω χρήματα αλλά μόνο με την σκέψη δεν έρχονται, θέλουν και τις ανάλογες προσπάθειες και κινήσεις. Επιστρατεύστε γνωριμίες και άτομα, που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν η να σας δείξουν μια νέα κατεύθυνση, γιατί εσείς  μόνοι/ες δεν  τα καταφέρνετε.

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ: Άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα, θετικά σημάδια ανάκαμψης για σας, φίλες/οι μου. Αυτή την εβδομάδα θα κουραστείτε λιγάκι παραπάνω, αλλά θα αποζημιωθείτε αργότερα για τον κόπο σας. Τα παραπάνω έσοδα έρχονται για σας, σιγά σιγά κι ας μην είναι και πολλά. Προς το τέλος της εβδομάδας πείτε τις σκέψεις σας, στους ανωτέρους σας και μοιραστείτε νέα σχέδια προόδου. Συναισθηματικά να είστε πιο συγκαταβατικοί/ες και να αφήνετε χώρο και περιθώριο στον/στην σύντροφο σας.

 

zygosΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά σας φίλες/οι μου, αυτή την εβδομάδα βρίσκονται σε δύσκολη θέση και πρέπει να ψάξετε για νέες λύσεις. Μια νέα δουλειά η μια καλύτερη θέση, θα σας έβγαζε έστω και λίγο απ την κατάσταση που βρίσκεστε τώρα. Πρέπει να ξαναβρείτε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση, ακόμα και στα συναισθηματικά σας. Η μοναξιά δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση, γι αυτό πρέπει προς τα μέσα αυτής της  εβδομάδας να βγείτε με φίλους και να χαλαρώσετε. Να το ρίξετε λιγάκι έξω για το καλό σας.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δυναμικότητα, έξυπνες κινήσεις και νέα επαγγελματικά σχέδια,  είναι αυτή την εβδομάδα στο προσκήνιο. Έχετε πάρει απόφαση να πάτε καλύτερα στα επαγγελματικά σας φίλες/οι μου και αυτή η εβδομάδα σας το προσφέρει αυτό. Στα συναισθηματικά σας,  απαιτήστε ότι σας έχει λείψει και ότι έχετε ανάγκη για να είναι ο ψυχικός σας κόσμος καλύτερα. Μην συμβιβάζεστε πλέον με μέτριες καταστάσεις. Οικονομικά ακόμα δεν μπορείτε να βελτιώσετε την κατάσταση, αλλά κάποια παραπάνω έσοδα θα σας έρθουν.

 

toxothsΤΟΞΟΤΗΣ: Σε υπερένταση σας βρίσκει αυτή η νέα εβδομάδα , φίλες/οι μου. Κάτι σας χαλάει, κάτι σας ενοχλεί και κάτι σας στενοχωρεί, χωρίς βέβαια να μπορείτε να το προσδιορίσετε. Πάρτε τον χρόνο σας και χαλαρώστε γιατί , αν τραβήξετε τώρα λίγο παραπάνω το σχοινί, δεν θα βοηθήσει κανέναν. Η μοναξιά δεν ήταν ποτέ η καλύτερη σας παρέα, άρα λοιπόν χαλαρές κινήσεις σας ευνοούν. Οικονομικά και επαγγελματικά θα ήταν καλύτερα να τα κοιτάξετε από την επόμενη εβδομάδα.

 

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηθική ικανοποίηση και επιτέλους ψυχική ηρεμία , έχει για σας αυτή η νέα εβδομάδα φίλοι/ες μου. Καιρό τώρα περιμένατε συναισθηματική κάλυψη και να που γίνετε κι αυτό. Τραβήξατε το χαλάκι απ τα πόδια,  του/της συντρόφου σας κι αυτό αποδίδει , άσχετα με το αν εσείς ήρθατε,  ένα με τα ‘όρια και τις αντοχές σας. Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ καλύτερες γι σας. Στα επαγγελματικά σας όμως, περισσότερη προσοχή γιατί κάποιες εντάσεις φαίνονται προς το τέλος της εβδομάδας.

 

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ρίξτε νερό στο κρασάκι σας φίλες/οι μου και αυτήν την εβδομάδα. Τα οικονομικά σας πιέζουν πολύ για λύση εδώ και τώρα, αλλά δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξετε την κατάσταση , μην πανικοβάλλεστε λοιπόν και ψάξτε για πιο εποικοδομητικές καταστάσεις. Η αλήθεια είναι ότι σας επηρεάζει πολύ και ο συναισθηματικός παράγοντας. Δεν είσαστε σε κατάλληλη φάση, για κάτι καινούργιο όσο κι αν το θέλετε. Αφήστε τον χρόνο να επουλώσει τα τραύματα σας, αργότερα θα είσαστε καλύτερα.

 

ixthyisΙΧΘΥΕΣ: Καλά οικονομικά νέα έχει για σας αυτή η νέα εβδομάδα, φίλοι/ες μου. Δείτε τι καινούργιο, μπορείτε να κάνετε για να κερδίσετε, παραπάνω χρήματα. Ακόμα και διακανονισμοί που σας συμφέρουν περισσότερο, ευνοούνται αυτό το διάστημα. Η  οικογένεια και το σπίτι , είναι και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Σας έχουν και τους έχετε ανάγκη. Περάστε χρόνο λοιπόν,  με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και χαλαρώστε μαζί τους. Μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας έχετε ευχάριστες εκπλήξεις.

Σας άρεσε; κάντε like για να ξέρουμε τι θέματα σας αρέσουν!

Facebook Comments

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*

Could not authenticate you.